BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 11 miesiąc temu #125315 przez Paletka
monika1984lodz napisał:

Dzien dobru dziewuszki
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ Z OKAZJI DNIA MATULI :)

Ja dzisiaj mam jakis tak humor jak katy bez kija nie podchodz.Od rana zdenerwowal mnie pies, potem reporatz w gazecie o ni
by agresywnych rasach psow (wposmne, ze mam amstaffa, ktory pidobno jest zly i niedobry).
Mam jednak nadzieje, ze mi przejdzie... dobrze, ze Nunulka kochana dzisaj od samego rana daje znak o sobie :)

mnie denerwuja robotnicy obok naszego domku remontuja...i od 7 rano wartok pily i mlotow i weirtarel slysze..

wychowanie Psa mysle ze zalerzy do wlasciciela i tez wytresowania go:) i Psa harateru tez poniekad

3-Grudniowe Szczescie!!!!!
Temat został zablokowany.
13 lata 11 miesiąc temu #125327 przez monika1984lodz
Nasz Pirat ma 7 lat jest typowym psem kanapowym.Wychowany z malymi dziecmi.Wie gdzie jego miejsce w domu.Jego glownum wlascicielem jest moj M. ja jestem pancia od myrania i karmienia hihi.
To moja zwierzyna :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 11 miesiąc temu #125331 przez Pyśkaaaa
ja tez niewierze w to że amstafy sa tak B. agresywne i tez mysle ze wszystko zależy od wychowania
sliczny masz zwierzyniec :D
13 lata 11 miesiąc temu #125355 przez monika1984lodz
prawda jest taka, ze nie ma agresywnych psow sa tylko agresywni i bezmyslni wlasciciele.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 11 miesiąc temu #125363 przez bewipo
Dzień dobry dziewczyny.
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Mamy :)
Ja wysłałam męża wczoraj po proszki i były. Za duzo nie kupowałam, bo mam jeszcze spory zapas Dzidziusiów, które kiedyś też były w promocji :)
13 lata 11 miesiąc temu #125369 przez mYSZA
ej to dobzi robotnicy jak tak od 7 faktycznie pracują! szkoda ze my na takich nie trafilismy przy remoncie mieszkania w zeszłym Miesiąc mieszkałam na walizkach bo oni okno jedno wstawiali cały dzień.

Wszystkiego naj z okazji DNIA MAMY;)

Katy, z czego piszesz mgr?

Janek z nami!
13 lata 11 miesiąc temu #125370 przez mYSZA
a filmik cudowny! Tyyyyyyyyyle szczęścia naraz;P

Janek z nami!
13 lata 11 miesiąc temu #125374 przez Mała
Oj ostatnio w okolicy kilka przypadków pogryzienia przez psy i to głównie dzieci. Ale te pieski w kojcach pozamykane i jak tylko wyskoczy to tragedia, myślę że jak by się wybiegały to by tak nie było.
Zwierzyniec niesamowity.

bewipo ja używałam Dzidziusia i polecam.
13 lata 11 miesiąc temu #125375 przez mYSZA
nie no niemogę- wiecie kto mi przedchwila złożył życzenia z okazji Dnia Matki? MOJA TEŚCIOWA wysłała mi msma!

Janek z nami!
13 lata 11 miesiąc temu #125388 przez kasia79
mysza a ty zadzwoniłaś dzisiaj do niej z życzeniami?

umylam podłogi i padam z nóg-niesamowite jeszcze niedwno to był dla mnie pikuś.
13 lata 11 miesiąc temu #125394 przez gosia2324
Dziewczyny u mnie proszki maja byc dopiero jutro,
Kupilam dzis tylko smoczki z disneya :)

No i przyszedl mi wozek, naprawde b.dobry stan, Gondolka nie wiem czy wogóle była używana.
:)
Wystarczy go tylko odświeżyć!

Brzuch juz mi tak nie twardnieje, ale wczoraj naprewde mialam stracha...
13 lata 11 miesiąc temu #125407 przez ewelinaa
Gosia - pochwal się wózkiem, jestem bardzo ciekawa :)
13 lata 11 miesiąc temu #125408 przez katy25
bewipo napisał:

Dzień dobry dziewczyny.
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Mamy :)
Ja wysłałam męża wczoraj po proszki i były. Za duzo nie kupowałam, bo mam jeszcze spory zapas Dzidziusiów, które kiedyś też były w promocji :)

Mysza kończe politologię, a piszę o Rosji, a ściślej o dziesięcioleciu rządów Putina:)
Ciekawe... ale męczące;) Ostatnio mój promotor napisał mi w uwagach, abym nie przedstawiała Putina jako super-samca :silly: Nie wydaje mi sie, abym to robiła a może nieświadomie?? W początkowej fazie muszę, potem go objadę...

W biedronce są smoczki Disneya??
tez sie dziś przejdę... za 2-3 h powinnam skończyć.
Ja mam zamiar pokupować proszki, pieluchy itd w makro - maja dobre ceny jesli o te rzeczy chodzi:)
13 lata 11 miesiąc temu #125412 przez ewelinaa
Katy - ja właśnie wróciłam z Biedronki, nie było proszków, ale są różne akcesoria niemowlęce - grzechotki, gryzaki, smoczki, butelki wszystko Disney'a za 6,49 zł. Ja sobie wzięłam taki potrójny pojemniczek na mleko w proszku, też Disney, z Kubusiem Puchatkiem:)
13 lata 11 miesiąc temu #125418 przez mYSZA
ja nie dzwoniłam- tj. zawsze jak mamy złożyć komuś zyczenia to się z moim Sławkiem umawiamy że razem. A jego od rana nie było. wiec odpisałam że pięknie dziękuję i też składam życzenia swojej "przyszywanej" mamie;)

Z Putina... niezły temat, nie taki odległy historycznie i nadal mający swój oddźwięk. Rosja jest w ogóle przeciekawym krajem zarówno kulturowo jak i w scenie politycznej!

dziewczyny- kiedy powinno się mieć butelki? na samym poczaku już? czy wystarczy na początku cyc, a potem dokupić sterylizator i butelki?

pozdrawiam!

Janek z nami!
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży