- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...

Znów zimno i pochmurno, no ładna mamy jesień tego lata

Mój Maz właśnie skręca komodę dla Jagódki

Ubranka juz poschły,dziś czeka mnie prasowanie ...
Musze jeszcze skoczyć do apteki po zakupy dla siebie ( majtki, podpaski ), no i lewatywę

U Was w szpitalu dają czy trzeba sobie przynieść ???
P.S Dzis moja Córeczka ma Imieninki

- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja się spakowałam wczoraj, ale ja to mam obsesję jakąś, że jak wcześniej urodzę to mąż nic nie będzie wiedział. Wczoraj go przeszkoliłam co to body, śpioszki, itp.

- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
- Otrzymane podziękowania: 5

Wlasnie wstalam i znowu mam gila do pasa

Wczoraj moja mamuska miala imieniny, kupilismy jej piekny bukiet i pojechalismy do niej

najadlam sie slodkosci za wszystkie czasy hihi

Beti kurcze szkoda mi Ciebie

Straszycie dziewuszki z tym pakowaniem.
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
ja też już myślałam o pakowania... ale też nic nie mam jeszcze do szpitala;/ muszę się za to zabrać jak mój wróci.. Wiecie, że Janek reaguje na głos tatusia w telefonie? i to jak;)
taka okropna pogoda w tym poznaniu. a mnie wziął aż katar;/
- Paletka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- A...jest juz z Nami:)
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
- Otrzymane podziękowania: 5
"Otoz powiedziala jak mam przygotowac piersi:
codzienni podczas prysznicu mam przecierac brodawki szorstka gabka myjka lub szczoteczkado do paznokci i mam dojsc do 15 razy takich ¨szczotkowan¨na kazda brodawke - oczywiscie zaczyna sie od jednego razu potem w miare jak piersi sie przyzwyczajaja to zwieksza sie liczbe.
Po prysznicu mam wetrzec w sutki specjalny olejek z alkoholem ktory jest tu dostepny na rynku ( ale mozna tez wymieszac plynna wazeline z alkoholem i tym przecierac brodawki)
Podala mi tez instrukcje w razie czego jak by moje sutki byly wklesle lub plaskie - powiedziala ze mozna je wyprofilowac. Na szcescie ten problem mnie ominal.
No i powiedziala ze kobiety z bardzo jasna skora maja wrazliwsze sutki - ja jestem bardzo jasna wiec przykazalam mi abym sie nie obijala i sutki szczotkowala bo potem nie ma zmiluj sie dziecko jest niemilosierne i ssie bo jest glodne. Ciekawe nie? Ja juz doszlam do 15"
ja jestem w szoku i czegos takiego w zyciu bym nie robila.Co Wy na to??
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Paletka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- A...jest juz z Nami:)
dziewuszki na forum E-dziecko jedna z dziewczyn , tez wrzesniowka zamiescila taki oto post
"Otoz powiedziala jak mam przygotowac piersi:
codzienni podczas prysznicu mam przecierac brodawki szorstka gabka myjka lub szczoteczkado do paznokci i mam dojsc do 15 razy takich ¨szczotkowan¨na kazda brodawke - oczywiscie zaczyna sie od jednego razu potem w miare jak piersi sie przyzwyczajaja to zwieksza sie liczbe.
Po prysznicu mam wetrzec w sutki specjalny olejek z alkoholem ktory jest tu dostepny na rynku ( ale mozna tez wymieszac plynna wazeline z alkoholem i tym przecierac brodawki)
Podala mi tez instrukcje w razie czego jak by moje sutki byly wklesle lub plaskie - powiedziala ze mozna je wyprofilowac. Na szcescie ten problem mnie ominal.
No i powiedziala ze kobiety z bardzo jasna skora maja wrazliwsze sutki - ja jestem bardzo jasna wiec przykazalam mi abym sie nie obijala i sutki szczotkowala bo potem nie ma zmiluj sie dziecko jest niemilosierne i ssie bo jest glodne. Ciekawe nie? Ja juz doszlam do 15"
ja jestem w szoku i czegos takiego w zyciu bym nie robila.Co Wy na to??
to jakas MASAKRA....ranyy boskie...nigdy...bym czegos takiego nawet nie sprobowala...
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

ja coraz bardziej się ogarniam w nowym miejcu

wczoraj przyszła mi mustela i zaczęłam intensywne smarowanie oraz paczuszka z pajacykami i ręczniczkiem - są prześliczne, jeszcze ładniejsze niż na były zdjęciu, w poniedziałek kolejna dostawa

Beti - bidulko..

- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Slowiczek mnie też bardziej przeraża znieczulenie (to że by mi mieli wbijać coś w kręgosłup) niż poród. Wenflon to też jest okropne... Ale na lewatywę to się zdecyduję
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-