- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
- Otrzymane podziękowania: 5

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Ewcia22
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0
też chciałabym coś porobic w domu a teraz przymusowo muszę siedzieć
a piszecie że sierpniowki tak się rozpakowuja przed terminem i to wszystkie tak? W którym tygodniu najczęściej? Sorki że pytam a nie pójdę przeczytać ale wchodzę z kom i trudno mi tak szukać

- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
mi dziś szwagierki przywiozły materiał polarowy i zaczynam produkcje pieluszek palarowych oraz wkońcu skończe kocyk który robiłam na drutach- kiedyś Wam wspominałam. jak skończę to Wam wyślę zdjecie;)
Mała super, że z Oleńką dobrze;)
mam pomysł na rocznice- powiedźcie czy fajny: my mamy duży taras. Rozbiję na nim namiot i powykładam go materacami. Na przedłużaczu podłączę komputera z muzyczką z wesela oraz podłączę ognisko solne. Wokół tarasu poukładam pozapalane swieczki, wyjmę kuchenkę gazową turystyczna- ugotuję na niej herbatę i zrobię dobre kanapki z takich rzeczy które zawsze braliśmy na wyprawy typu parówki, pasztet i jajka;P To jest rocznica pierwsza wiec papierowa- porobię ptaszki z papieru i powieszę na wieszaku na płaszcze który wyniosę na balkon, a wokół namiotu porozrzucam papierowe kwiatki. A no i narysuję wieżę Eifla i przykleję na barierki- że niby jesteśmy w Paryżu- bo nigdy tam razem nie byliśmy- zawsze jakoś oddzielnie. I dam mu małe pudełeczko z bielizną i napisem "za 3 miesiace"... co Wy na to??
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!

Mysza - jestem w szoku!!! i Ty się pytasz czy może być?? jak dla mnie to opcja "full wypas" U mnie na pierwszą rocznicę była wymiana prezentów, i kolacja przy oglądaniu płyty z wesela w ramach przypomnienia

Na pewno będziecie mieć piękną rocznicę!
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Mysza jestem w szoku, kreatywna kobieta z ciebie

kasia brzuszek wydaje mi się podobnie jak moniki, nigdy nie widziałam jak bardzo opada przed porodem, więc nie wiem czy to bardzo nisko

- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
a co myślicie o tej bieliźnie? tj. bo ja nie wiem czy to głupio nie wyjdzie, jak za 3 miesiace nie bedę "na chodzie". No i nie wiem jaki rozmiar kupić nawet!!!
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
- Otrzymane podziękowania: 5

Myszka no normalnie w szoku jestem

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
kurcze, Wy o tym opadaniu brzuszków, a ja nic nie widzę, żadnej różnicy;/
a co myślicie o tej bieliźnie? tj. bo ja nie wiem czy to głupio nie wyjdzie, jak za 3 miesiace nie bedę "na chodzie". No i nie wiem jaki rozmiar kupić nawet!!!
Mysza może lepiej kup jakaś koszulkę sexi do spania, ze stanikiem to nie ryzykuj, bo jak bedziesz karmiła to piersi moga byc DUZE!!!
- Edyta1986
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

3 mam kciuki za wszystkie brzuszki i ich lokatorow zeby wszystko bylo w porzadku

Ja z takim pytaniem: na liscie ze szpitala mam punkt przybory kosmetyczne zeby zabrac do szpitala i jak zaczelam pakowac kosmetyczke to zwatpilam bo nie wiem co brac :/ spakowalam mydlo bialy jelen(bo trzeba),grzebien,paste i szczoteczke i tyle :/ nie wiem czy brac szampon, zel pod prysznic, krem do buzi, jakis antyperspirant??????:/ mam jakas ciazowa dziure w glowie i nie wiem haha

Podpowiedzcie co Wy bierzecie??
Pozdrawiam

- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
No pewnie ze bracHej Mamuski
3 mam kciuki za wszystkie brzuszki i ich lokatorow zeby wszystko bylo w porzadku
Ja z takim pytaniem: na liscie ze szpitala mam punkt przybory kosmetyczne zeby zabrac do szpitala i jak zaczelam pakowac kosmetyczke to zwatpilam bo nie wiem co brac :/ spakowalam mydlo bialy jelen(bo trzeba),grzebien,paste i szczoteczke i tyle :/ nie wiem czy brac szampon, zel pod prysznic, krem do buzi, jakis antyperspirant??????:/ mam jakas ciazowa dziure w glowie i nie wiem haha
Podpowiedzcie co Wy bierzecie??
Pozdrawiam

Chyba ze nie bedziesz przez 3 -4 dni myla glowy itd,
Bierz WSZYSTKO co używasz na co dzien w domu.