- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 10 miesiąc temu #177900 przez Mała
Witam w lejący poniedziałek.
Nie zazdroszczę nocy, a my dzisiaj zaszaleliśmy i aż wstyd się przyznać wstaliśmy o 9:30
I nie ma wody. 
Gośka ty się nie wygłupiaj, dzisiaj 15 a nie 25. Odpoczywaj.
Monia super gwiazdki.
Beti moja mama wczoraj zadzwoniła spytać czy wszystko dobrze, a mnie to szlak trafia jak słyszę coś takiego.
Nie zazdroszczę nocy, a my dzisiaj zaszaleliśmy i aż wstyd się przyznać wstaliśmy o 9:30
Gośka ty się nie wygłupiaj, dzisiaj 15 a nie 25. Odpoczywaj.
Monia super gwiazdki.
Beti moja mama wczoraj zadzwoniła spytać czy wszystko dobrze, a mnie to szlak trafia jak słyszę coś takiego.
Temat został zablokowany.
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
14 lata 10 miesiąc temu #177901 przez mgielka22
Pieknie gwiazdkowo
ja wlasnie kupilam te swiecace gwiazdki
tylko musze je jakos naswietlic bo u malej mam tylko kinkiet na scianie...
Gosiu to u mamy odpoczywaj
zawsze mozesz poprosic Jagodke zeby tak sie nie spieszyla 
Ja sie smialam ze jak leze to cala dlon na plasko juz moge polozyc pod biustem tak mi sie brzuch obnizyl... blisko blisko coraz blizej Laseczki
Gosiu to u mamy odpoczywaj
Ja sie smialam ze jak leze to cala dlon na plasko juz moge polozyc pod biustem tak mi sie brzuch obnizyl... blisko blisko coraz blizej Laseczki
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
14 lata 10 miesiąc temu #177906 przez Mała
A my dzisiaj z mężem obchodzimy 12 lat jak jesteśmy razem. Mąż stwierdził, że któreś z nas na głowę upadło, że tak długo się razem męczymy 
Wczoraj od niepamiętnych czasów miałam zgagę, ale taką że płakać mi się chciało. Nie cierpię mleka prosto z lodówki, ale w akcie desperacji wypiłam i wiecie pomogło.
Wczoraj od niepamiętnych czasów miałam zgagę, ale taką że płakać mi się chciało. Nie cierpię mleka prosto z lodówki, ale w akcie desperacji wypiłam i wiecie pomogło.
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
14 lata 10 miesiąc temu #177911 przez mYSZA
12 lat! Mała który Ty jesteś rocznik????
o co chodzi z tymi klapsami bo chyba coś mnie ominęło;P
Mój Janek też nie kopie,ale za to wbija mi kolana we wszystko na wysokości pempka. Też tak macie ze czasem się Wam trudno fizycznie ruszyć, albo nawet zmienić strone czy wstać? ja się czuję jak traktor: nie dość że dużo palę ( jem) to jeszcze ledwo się ruszam!
Co do filimiko i Simon's Cat. To są filmy które tak dobrze oddają naturę kota, że szok. Moja Lady ma poprostu identyczne wstawki czasamia;P
do mnie ejszcze nie dzownią z tym "i jak", ale dziś miałąm isć do szpitala id obrze, ze wczoraj po coś innego do gina zadzowniłam i mi powiedziała, ze zapomniałą, ze dziś swieto i ma iść jutro. A w czwartek wesele szwagierki- mój maż jest swiadkiem. Tak wiec mnie nie bedzie- i dobrze bo nie miałam ochoty, żeby sie wszyscy patrzyli na mnie właśnie jak na traktor
o co chodzi z tymi klapsami bo chyba coś mnie ominęło;P
Mój Janek też nie kopie,ale za to wbija mi kolana we wszystko na wysokości pempka. Też tak macie ze czasem się Wam trudno fizycznie ruszyć, albo nawet zmienić strone czy wstać? ja się czuję jak traktor: nie dość że dużo palę ( jem) to jeszcze ledwo się ruszam!
Co do filimiko i Simon's Cat. To są filmy które tak dobrze oddają naturę kota, że szok. Moja Lady ma poprostu identyczne wstawki czasamia;P
do mnie ejszcze nie dzownią z tym "i jak", ale dziś miałąm isć do szpitala id obrze, ze wczoraj po coś innego do gina zadzowniłam i mi powiedziała, ze zapomniałą, ze dziś swieto i ma iść jutro. A w czwartek wesele szwagierki- mój maż jest swiadkiem. Tak wiec mnie nie bedzie- i dobrze bo nie miałam ochoty, żeby sie wszyscy patrzyli na mnie właśnie jak na traktor
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 10 miesiąc temu #177921 przez mgielka22
Mysza z klapsami chodzilo o to ze wczoraj Beti minelo 18 dni do porodu no to sie tak zaczelo imprezowanie i obchodzenie jej 18stki a jak wiadomo na 18 masz 18 klapsow 
Moja mala tez sie rusza jak dzdzownica po calym brzuchu, czasem jak siedze to nawet jej sie uda po zebrach przejechac jak po strunach od gitary
Moja mala tez sie rusza jak dzdzownica po calym brzuchu, czasem jak siedze to nawet jej sie uda po zebrach przejechac jak po strunach od gitary
- Paletka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- A...jest juz z Nami:)
Mniej Więcej
14 lata 10 miesiąc temu #177928 przez Paletka
kasia79 napisał:
to dobrze ze narazie jest spokojnie;)
Paletka napisał:
witajcie;)
dziewczyny:*
wróciłam wreszcie z Wakacji!!!
jak tam brzuszki?? sa moze juz jakies wczesniejsze Bobaski??
jakos dam rade ale jutro....
pozdrawiam
slodkich snów
Nie u nas na razie cisza, ale jak się zaczniemy rozsypywać to będzie gorąco
A ja na swoją spakowaną torbę wylałam colę i kilka rzeczy musiałam na nowo wyprać grrrrrrr
to dobrze ze narazie jest spokojnie;)
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
14 lata 10 miesiąc temu #177945 przez kasia79
A propos tratorów i innych wielkich pojazdów, wczoraj w tym zoo usiadłam na ławce obok starszej pani, a ona mnie pyta ile dzieci mam w tym wielkim brzuchu, nie wiedziałam co jej odpowiezieć tylko popatrzyłam na nią i powiedziałam że to już 9 miesiąc.
Poczułam się okropnie i humor mi się zepsuł na resztę dnia
Poczułam się okropnie i humor mi się zepsuł na resztę dnia
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Marta M
-
Autor - Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
14 lata 10 miesiąc temu - 14 lata 10 miesiąc temu #177955 przez Marta M
Wyobrazacie sobie przeczytac Wasze ostatnie posty z 6 dni w kilka godzin?? Toz to bede sie smiac przez 6 nastepnych dni..
Ale wreszcie udalo mi sie wszytsko przeczytac..
Ja caly tydzien mialam zawalony..czasu coraz mniej, wiec co rusz przyjezdzala do nas ekipa budowlana, mama, tesciowa, rodzenstwo, szwagrowie, szwagierki, itd..ale zostalo nam poprzykrecac gniazdka, klamki, lampy i pod koniec tygodnia skrecamy lozeczko i komode, juz nie moge sie doczekac
W srode znow mam wizyte u ginki, za tydzien do szpitala..niby zaczelam dzis 38tc a ja dalej w brzuszku tylko 104cm...malutka ta Maje bedziemy miec...chyba ze urodze po terminie, tak w polowie wrzesnia..
powiedzcie mi jaki stopien dojrzalosci lozyska macie??
Ja caly tydzien mialam zawalony..czasu coraz mniej, wiec co rusz przyjezdzala do nas ekipa budowlana, mama, tesciowa, rodzenstwo, szwagrowie, szwagierki, itd..ale zostalo nam poprzykrecac gniazdka, klamki, lampy i pod koniec tygodnia skrecamy lozeczko i komode, juz nie moge sie doczekac
W srode znow mam wizyte u ginki, za tydzien do szpitala..niby zaczelam dzis 38tc a ja dalej w brzuszku tylko 104cm...malutka ta Maje bedziemy miec...chyba ze urodze po terminie, tak w polowie wrzesnia..
powiedzcie mi jaki stopien dojrzalosci lozyska macie??
Ostatnio zmieniany: 14 lata 10 miesiąc temu przez Marta M.
- LILY
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
14 lata 10 miesiąc temu #177956 przez LILY
Hej:) Ja też się nie wyspałam bo budzilam się chyba z 10 razy w nocy żeby wstać do toalety ale jak wstać? Jak już leże w nocy to mam wielki problem żeby się wyzbierać łóżka. Wszystkie kości bolą i moje ręce z trudem mnie unoszą 
Na szczęście ani raz nie usłyszałam 'I jak?" ale za to dziś była smieszna sytuacja. Moja mama stała na polu i zobaczyła że karetka do nas skręca i już myslała ze to po mnie
Ale zaraz nawrócili i pojechali gdzie indziej
Na szczęście ani raz nie usłyszałam 'I jak?" ale za to dziś była smieszna sytuacja. Moja mama stała na polu i zobaczyła że karetka do nas skręca i już myslała ze to po mnie
- LILY
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa