BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

11 lata 7 miesiąc temu #738577 przez czajusiątko
100 lat Filipku :*:*:*

Makrelcia widzisz tak się martwiłaś a tu już Juruś tuptać zaczyna :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #739001 przez MADZIA7

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aniu 100 buziaków urodzinowych dla Filipka!

Dziewczyny dzięki za rady z piersią, jeszcze się nie udało, największy problem z zasypianiem, nie wiem co to będzie... :(

11 lata 7 miesiąc temu #739059 przez Sandra85
Ja tylko na chwilke: STO LAT DLA FILIPKA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ZDROWKA I USMIECHU :kiss: Dziewczyny nie mam czasu,przygotowania do chrzcin,roczku...A jutro juz sie goscie zjezdzaja i mam wszystko na glowie :angry: Buziaki,pa :kiss:

11 lata 7 miesiąc temu #739126 przez Ania14.09
już po urodzinkach. Dziękujemy za życzenia Filip szczęsliwy,ale bardzo xle śpi dziś. Zresztą za parę minut przyszedł na świat rok temu.
Złapał dwa razy kasę. :P Jutro wstawię foty

makrelcia
gratulacje, dla Jerzyka

Madzia no, współczuję,ale nie jest tak źle ja już od pół roku pracuję, idzie się przyzwyczaić

anulka
ja uważam jak polaL a Gabrysia wygląda super z tą torebką :laugh:

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png

11 lata 7 miesiąc temu #739170 przez chasiami
Sto latek da Filipka!!! :)

Wpadłam na sekundkę :) pochwalic sie ze 3 godziny temu zostałam znów ciocią! :)
Od męża brat ma syna :) jakby urodził sie jutro niebyłby uznawany za wcześniaka, ale śpieszyło mu się na świat :)
Wszystko ok, poród mimo to ze drugi to troche ciężki, a mały ma problemy z oddychaniem, ale w inkubatorze wszystko jest ok. A z mamusią teraz ok, ale wcześniej łożysko nie chciało się odkleic.
Trzymajcie kciuki teraz aby było tylko lepiej :)

Dumna Ciocia teraz jestem :)

Pozdrawiam :)

11 lata 7 miesiąc temu #739213 przez kasia7775
Wszystkiego najlepszego dla Filipka :kiss: :kiss: :kiss:

Chasiami gratulacje :kiss: dobrze, że wszystko w porządku z dzidzią i jej mamą :)

Madzia dasz radę :) Na początku na pewno ciężko ci będzie...

Makrelcia gratulacje dla Jerzyka :kiss:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #739281 przez czajusiątko
Makrelcia ja już się nie stresuję, dostałam wczoraj "to co chciałam" :D:D

Madzia dasz radę, musisz :*

Sandra zdrówka, szczęścia i dobrego humorku dla naszego kolejnego roczniaka :*

11 lata 7 miesiąc temu #739307 przez makrelcia
Madzia dasz radę, pierwsze dni są najtrudniejsze. Ja w pracy i tak mam zdjęcie Młodego i lubię sobie na nie popatrzeć, a z pracy lecę biegiem żeby jak najszybciej go przytulić. Dzisiaj pierwszy raz to ja go odbiorę z nowego żłobka ! Uwielbiam ten uśmiech jak tylko mnie zobaczy :)

Ania co kasa oznacza? Że będzie bogaty ? Biznesmen ?

Moje dziecko oszalało na punkcie krów :) Wczoraj w księgarni wyciągał wszystkie książeczki z krowami i ciągle tylko "bu bu " zamiast "mu" :)

11 lata 7 miesiąc temu #739312 przez agnesssa
Witam się po dniu przerwy :)

Anulka
Przerażające są te przepowiednie :huh: Jak przeczytałam to się uspokoić nie mogłam, pozostaje się modlić, żeby nic się takiego nie wydażyło :dry:

Ania Spóźnione ale najszczersze spełnienia marzeń dla Filipka i wszystkiego co najlepsze :kiss: :kiss:

PolaL Gabrysia przeurocza, no cudnie z tą torebką wygląda :kiss: :kiss:

Makrelcia Gratulacje dla Jurka :kiss:

Madzia
ja również mocno przeżywałam powrót do pracy, ale okazało się, że nie było aż tak tragicznie :huh: Zobaczysz dasz radę :kiss: :kiss: :kiss: A co do niani i żłobka, to z nianią jest o tyle lepiej, że nie musisz zaprowadzać, ani robić wyprawki, nie muszę rano budzić Maksia, ale w sumie nie mogę się już doczekać kiedy zaprowadzę go do żłobka, bo bardzo lubi dzieci, po za tym nie będę musiała codziennie sprzątać na błysk bo niania rano ma przyjść :silly:

Spóźnione życzenia również dla Adasia Andry Sto lat i zaglądaj do nas mamusia :)

Sandra Spełnienia marzeń i wszystkiego co najpiękniejsze również dla Bruno z okazji roczku :kiss: :kiss: Powodzenia z imprezką :kiss: :kiss:

Chasiami Gratulacje dla rodziców :)

A my wróciliśmy wczoraj późnym wieczorem i powiem szczerze że jestem wykończona :dry: W środę zajechaliśmy koło 20 rodzinka się zbiegła i siedzieliśmy dość długo przez co Maks poszedł spać dopiero po 23, ja poszłam spać o 3 a o 5 rano już się Maks obudził z płaczem, bo go brzuszek bolał :huh: Cały dzień wrażeń i już w domu padł od razu, ale ja znowu musiałam sprzątać w mieszkaniu więc tez późno poszłam spać i teraz zasypiam na siedząco :silly: I jeszcze jest mi przykro bo wczoraj była nasza 10 rocznica odkąd jesteśmy razem a mój mąż zlał temat :dry:

Ale zapowiada się piękny dzień więc może humor wróci :silly:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

11 lata 7 miesiąc temu #739383 przez hanias
Madzia - mam dokładnie tak samo. Wracam do pracy 16 września, a już mnie skręca. Nie wiem jak sobie poradzę z rozstaniem z Hanią :( Hania też bardzo lubi dzieci, ale boi się obcych ludzi i wiem, że byłby płacz niesamowity więc wybrałam nianię. Właśnie spaceruje z Hania, a ja robię obiad ;) Mam mieszane uczucia , bo z jednej strony chciałabym pracować, a z drugiej żal mi zostawiać maleńką :( A najgorsze jest to, że zostawię ją na 9 godzin. Jak wrócę do domu to spędzę z nią 3 godziny i pójdzie spać :( I tomnie boli :ohmy:

STO LAT DLA FILIPKA
Wybrał kasę - mały biznesmen :silly:

Makrelcia
- gratulacje pierwszy kroczek już za wami :lol:

A my byliśmy wczoraj na szczepieniu. Okazało się, że biegunka rzeczywiście na ząbki (cztery na raz się wyrzynają :ohmy: )i mamy dawać dicoflor. Hania waży 8,5 kg (przytyła przez ostatnie 2 miesiące 10 dkg :ohmy: ). No i płakała biedna na tym szczepieniu :dry:
Pani doktor namawiała nas jeszcze na szczepionkę przeciw meningokokom ( i nie wiem co o tym myśleć - a wy szczepicie????)

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #739402 przez makrelcia
hanias ja nie szczepiłam na żadne dodatkowe. Po roczku miałam zaszczepić na pneumokoki ale jakoś nie mogę się zebrać i do końca nie wiem czy chce. Ogólnie to i tak jakieś szczepienie jest między 12 a 13mc więc czas się wybrać.

Mój Jerzol też nie przybiera już na wadze. Ostatnio jak środowiskowa była to go zważyła i ważył 9.700 a 9,900 już miał jakiś m-c temu więc raczej chudnie. Ale ma o wiele więcej ruchu. Jak patrzyłam na zdjęcia to jeszcze na wakacjach był taki pulpecik ( wtedy nauczył się raczkować) a teraz szczuplutki. Nawet się zastanawiałam czy do pampersów 3 nie wrócić bo te 4 to jakieś takie duże...

dziękujemy za gratulacje. Postępów kolejnych nie ma bo wczoraj nie chciał się puścić ;)

Agnessa mój nawet kiepsko pamięta kiedy i gdzie się poznaliśmy :) Nawet rocznice ślubu mu się mylą :D Zresztą my nigdy nie świętujemy. Co roku jak mu się już przypomni to słyszę tylko " co Ci kupić ". Ot taka rocznica ;P

11 lata 7 miesiąc temu #739426 przez czajusiątko
Agnessa mój też raczej nie pamięta rocznicy, jak zaczeliśmy się spotykać, a zresztą nawet jak mu o niej przypomnę to się tłumaczy, że to nie jest taka prawdziwa rocznica bo i tak z nim później zerwałam :P

Hanias to drobniusia jest Hania, ale teraz raczej dzieci już mało przybierają bo mają zdecydowanie więcej ruchu. Moja Oliwka dalej przybiera ok 300 g miesięcznie i waży teraz 10400 :)

A Oliwia na krówkę woła po prostu uuuuuuu :D

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #739560 przez hanias
Makrelcia - u nas podobnie, jak zrobiła pierwsze kroczki to potem czekałam i czekałam na następne...hiihihi I co? Jak zapomni to przejdzie 5 kroczków i siada, a jak się skupi na chodzeniu to wybiera opcję na czworaka :woohoo:

Agnessa - z tymi facetami tak jest, że jak mają pamiętać to zapominają :blink: Mi się zawsze śmiać chce, bo mój mąż kilka razy jak jeszcze ze sobą chodziliśmy pomylił moje urodziny :ohmy: Zamiast 23 sierpnia to 23 lipca z kwiatami stał i jak widział moje zaskoczenie i pytanie z jakiej to okazji? to mówił - a co, bez okazji to juz nie można...heheheh

A to nasz mały wygłodniały potworek :lol: Hania łakomczuszek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #739664 przez Ania14.09
dziękuję za życzenia i Filip też.

Sandra tysiąc buziaków dla Bruna i mamusi i sto lat

A to, że wybrał mój syn kasę, to że będzie się go forsa trzymać w życiu. :laugh: Oczywiście, to zabawa i nikt na poważnie tego nie bierze.

Hania
to mnie ubawiłaś chłopem swoim :woohoo:
Ja 10 idę na szczepienie i bilans i szczepię na pneunokoki.
Hania urocza ;)

11 lata 7 miesiąc temu #739670 przez Ania14.09
filip z roczku

Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka