- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Dzisiaj wstałyśmy o 8:30!!! Iza spała do 8 a potem niby już nie chciała, więc poleżałysmy chwilę, pofikałysmy i wstałyśmy...
Pojechałam z rana do Lidla, bo miały być body, na które czekałam już od miesiąca.. i niestety ich nie przywieźli! No wkurzyłam się, bo specjalnie po nie jechałam w tym wielkim deszczu! A ich nie było! No ale 250 i tak w sklepie zostawiłam... Kupiłam Izie do wanny takie coś allegro.pl/fisher-price-zabawka-do-kapieli-i2826754332.html Luśka chyba pokazywała, że ma takie
przy okazji kupiłam męża chrześniakowi takie samo... he he więc jeszcze tylko coś dokupimy i prezent będzie gotowy!
Kima to wypierz i jak nic się z nimi nie stanie to może też się skuszę, bo ja chciałam z Lidla ale nie było!!! zła jestem!!! Aaa to na szczupłe dzieci bodziaki sa czy nie? Bo ja na szczupłe szukam
Kredka nie mogłas zasnąć po seksie??? Hmm ja tam nie mam problemów z zaśnięciem po.. hi hi
Ale fakt faktem forum uzależnia!
Ja jak poszłam do dżina to moje pytanie tez było jedno??? uff to dobrze... mój małż jest bliźniakiem więc jakies ryzyko zawsze...
Kredka właśnie o to mi chodzi! Że te biedne mamy tez starają się stanąc na rzęsach by wyprawić dzieciom,bo koledzy mieli... ale faktycznie zaczęło się od momentu jak miastowi zaczęłi się u nas na wsi budować i posłali dzieci do szkoły.. ale i kumpele z pracy, co mieszkają w Poznaniu opowiadały o imprezach urodzinowych swoich dzieci...
dzisiaj zrobię jej zdjęcia przy kąpieli...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Olu i jak zęby? Przeszło? Byłaś u zębologa??? ja też nei lubię do niego chodzić...
a kawę to ja pijam ale Ineczkę z mleczkiem
oo na 17 jesteś umówiona... powodzenia!
A z babcią msz nieciekawie, ale nic nie poradzisz! Moja Kochana musisz przetrwać!
Kredka z tym moczem to żart co? Nie wyobrażam sobie moczem płukac buzi! A fujj az mnie dreszcze przeszły przez obrzydzenie...
Malina dużo zdrówka dla Michalinki!
Dziewczyny a używacie inhalatorów/nebulizatorów przy katarze? Bo w zasadzie pewnie moznaby było! Ja używałam tylko jak Iza miała 3 miechy i była chora to braliśmy wziewnie lekarstwa do płuc! Ale teraz stoi i sie kurzy,a mozna by wykorzystać tylko nie wiem jak...???
Dorcia my w prezncie ślubnym dostaliśmy te miśki, tam jeszcze szampan był a nie winko było, 2 kieliszki i te miski w koszyku... i potem jak Iza się urodziła to co miesiąc ztymi samymi misiami robię jej zdjęcie... wtedy widze jak urosła... teraz to pewnie jeden na drugi moge położyć... he he
BO OSOBY, KTÓRE NAS PODCZYTUJĄ I NIC NIGDZIE NIE PISZĄ TO SĄ JACYŚ SZPIEDZY!!! PEWNIE CHCĄ WIEDZIEC CO U JAKIEJŚ KONKRETNEJ OSOBY SŁYCHAĆ!!! A TO JUŻ ŚWIŃSTWO TAKIE JAK CZYTAĆ KOGOS LIST, SMS-A, MAILA LUB COKOLWIEK INNEGO!!! WIĘC PODCZYTUJĄCE OSOBY, KTÓRE WCHODZA TU TYLKO PO TO, BY CZYTAĆ I WIEDZIEĆ CO NIEKTÓRE OSOBY PISZĄ WARA STĄD!!! JAK NIE MACIE CO CZYTAC TO WEŹCIE GAZETE I IDŹCIE DO KIBLA CZYTAĆ!!!!!!!!!!!!!!