- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

Powiem Ci że nie zastanawiałam się nigdy z czego ma być kocyk

Ale z czego one są, hmmm jedne jakby z takiego polarku, a jeden grubszy to z takiego misiowatego materiału, akryl się chyba ten materiał nazywa. Super na zimę i chłodniejsze dni

Pochwal się kochana jaki masz wózek i łóżeczko

Uwielbiam oglądać wyprawkowe zakupy

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Diabli
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Tak jak mówisz ten misiowy kocyk to będzie z akrylu

Wózeczek mamy (czarno-fioletowy) Espiro Vector Pro. Mieszkam w bloku na 3 piętrze bez windy i był to jeden z najlżejszych wózków z wszystkimi kołami pompowanymi a do tego świetnie wykończony i dopracowany

Łóżeczko kupiliśmy turystyczne Caretero Grande w kolorze zieleni

Dzisiaj jest pierwszy dzień od tygodnia kiedy wyjdę na zakupy i zrobię coś fajnego na obiadek

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja przy pierwszej córci miałam espiro tyle że GTX i byłam bardzo zadowolona chociaż ten akurat moim zdaniem był ciężkim wózkiem. Pewnie te nowe modele są lżejsze, ale ogólnie powinnaś być zadowolona

Łóżeczko turystyczne też fajna sprawa, bo wszędzie można go ze sobą zabrać i jak ja miałabym kupować jedno to także kupiłabym turystyczne.
My mieszkamy w domu i na górze gdzie mamy pokoje jest łóżeczko szczebelkowe na dole w salonie będzie stało turystyczne właśnie

- P@ul@
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)

Witam nową mamusię! I już na początek mówię, że śliczny wózeczek

Jeśli chodzi o kocyk to ja kupiłam dwa takie allegro.pl/puszysty-kocyk-mikrofibra-76x...z-2-i3431707388.html Ale chcę dokupić jeszcze jakiś cieplejszy, ale decyzji jeszcze nie podjęłam, zastanawiam się nad takim allegro.pl/bobas-76x102-koc-mikrofibra-b...sty-i3446460057.html
Pogoda dziś u nas wręcz idealna

Karo, Agusiak tak patrze, że podajecie obwody brzuszków i aż z ciekawości wstałam się pomierzyć i mój w najszerszym miejscu ma 97 cm. Przy waszych to taki kruszynek jakiś... Hmmm ciekawe dla czego taka z niego miniatura

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U nas chyba burza nadciąga bo jest super i grzmi momentami. Młoda śpi w salonie więc podobnie jak Ty idę na huśtawkę na taras bo się fajnie schłodziło i super wieje

- Karo290392
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
To fakt

diabli
Witam nowa mamusie!
WWidzę że dołaczasz do mnie i do Elusia bo na ten sam dzien termin mamy

p@ul@
Ja to Ci szczeze powiem ze mi ten brzuszek w wielu czynnosciach przeszkadza bo nie potrafie sobie sama skarpetek założyć bo aby sie zgiac to pomazyc moge

Dziś odebrałam recepte na leki na anemie i jakas tam znow zlapałam infekcje ( za cholere nie mam pojecia skad to sie bierze ) ale pocieszenie jest ze wyszłam z torebka lekarstw a dzieci karcie dla ciezarnych nie wydałam ani funta...baa funta ani pikacza

Dodaje focie z dzisiaj i same ocencie czy faktycznie jest duzy

- P@ul@
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)

Ja na wielkość nie narzekam jeśli chodzi o robienie czegokolwiek, bo nawet paznokcie u nóg sobie maluje sama bez problemu

- Tośka27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
oj ja dzis dziwnie sie czulam jej nachodzilam sie ale Coreczce prawie wszystko kupilam i ciuchy i przybory wiec jestem szczesliwa Dziubkowi malemu kupilam Kaftaniczek sliniaczek spioszki skarpeteczki i w peweksie - szmateksie dostalam super komplet jutro zrobie fotke i pokaze wam dzis nie mam jakos sil chodzic Niuniek mi po drodze dal czadu tak mnie momentami bolalo w dole brzucha taksie krecil strasznie i w domu tez jak chodze to czuje go ciagle w kroczu :*( az sie zem wystraszyla. I wrocilam obiad zrobilam i polozylam sie nie wiem kiedy oczy mi sie zamknely,..
Karo masz Slodki brzuszek ja tez mam taki sterczacy w sumie ale kazdy dzis tez ze nisko mam bardzo

Diabli witamy Cie MILO
A KAro co chodzi o gadanie to mi tez tak gadaja jak wczesiejz e duuuuuuuuuzy teraz ze nisko strasznie nisko to chyba gadaja bo nie wiedza co gadac wrrr
A Kochane co do wozka nie znam sie wybrany mam mniej wiecej oczewiscie ze cene na moja kieszen czyli 1 tys ponad ale kolor to czarny lub czarny z bezem lub czarny z grafitem
- Tośka27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- nuśka09
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Kochane co do obwodu brzuszka to powiem Wam że ja wolę nie mierzyć

Paula zazdroszczę takiego małego brzusia

u nas w końcu DESZCZ!!

a ja dziś takie zawiasy łapie że szok. D. coś do mnie mówił, produkował się z 5 minut ,a ja wpatrzona w tv całkiem się wyłączyłam i nagle patrzę na niego i mówię ni z gruszki ni z pietruszki: no i jeszcze musimy te prześcieradełka zamówić

Ten w szoku i mówi że on nic o wyprawce nie mówił

- Elusia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Karo, aż też sobie z ciekawości zmierzyłam obwód brzuszka i... rety ja mam 95! to w ogóle jakiś maluszek

Agusiak masz rację, że to chyba pogoda bo dzisiaj ochłodzenie a i młody dużo lepiej się zachowywał

Nuśka to ciężką noc miałaś, ale fajnie że przyszło do was jak i do nas ochłodzenie:) heheh śmiesznie z tymi zawiechami:D mój się wkurza jak łapie

Diabli witamy serdecznie:) masz ten sam termin co ja i Karo:)

Tośka super, że zrobiłaś wszystkie zakupy dla córci:)
A co do łóżeczka czy komody to ja kupowałam używane:) i nie żałuje wcale i wydałam za to razem jakieś 170zł

Idę się delektować wolnym czasem;)
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Karo dobrze, że leki masz za darmo i z dentysty skorzystaj obowiązkowo jak też za free bo na prawdę warto, szczególnie że bakterie z niewyleczonych zębów najczęściej przechodzą do płodu

nusia haahaha wiem o czym piszesz z tymi zawiasami, też tak miewam, ale musiało to super wyglądać, chociaż Twój D chyba nie był zadowolony

U nas fajne powietrze po burzy ale młoda oczywiście ciągnie na dwór a tam ciągle leje

- Tośka27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
nr 6 inr 9
allegro.pl/wozek-arte-alu-limited-3w1-ko...owe-i3393117748.html
Te mi sie podobaja ten nr 1
Pozdrawiam Buziaki
- Diabli
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

P@ul@ faktycznie bardzo fajne i ładne te kocyki

Elusia to żeśmy trafiły w termin

Tośka27 bardzo fajny ten wózeczek

Z ciekawości też zmierzyłam sobie brzusio... no i mam 104 cm

Dziewczynki powiedzcie mi jeszcze czy inwestujecie w coś takiego jak leżaczek ? Żeby maluszka położyć sobie na nim w każdym miejscu... mój M. mówi że przecież łóżeczko będzie... no ale kto wie czy nasz synuś będzie chciał tak sam leżeć jak się już obudzi czy będę musiała tak stać przy tym łóżeczku a obiad się sam zrobi (fajnie by było

Myślałam o czymś takim, cena fajna i fajne wykonanie (widziałam dzisiaj taki sam używany w komisie) allegro.pl/bright-starts-lezaczek-smykus...hit-i3436621803.html
Zastanawiam się tylko czy za szybko mi z tego nie wyrośnie bo ten jest tylko do 9kg

Czekam na opinie

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Tosia super te wózki, bardzo ładne.
U nas na majówkach mamusia miała ten wózek, podobny cenowo i była baaaaardzo zadowolona

allegro.pl/3w1-najnowszy-zestaw-baby-mer...013-i3450160278.html
Diabli no leżaczek u nas to podstawa, jak wróciliśmy z córcią ze szpitala to pierwsze co po rozebraniu to w leżaczku wylądowała

Jednak te do 18 kg na pewno będą na dłużej ale jak ktoś nie potrzebuje to może być i taki do 9 kg. My obecnie kupimy któryś z tych dwóch:
allegro.pl/fisher-price-lezaczek-bujacze...-kg-i3427356022.html
lub
allegro.pl/fisher-price-nowy-lezaczek-bu...8kg-i3444065577.html
Miłego wieczorku