- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Grudnióweczki 2013 :)
Grudnióweczki 2013 :)
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

i witam nowa mamusie

Paulainka i Anitka na zgage renie mozna brac

Moffka spokojnie jeszcze uzbierasz

Gosia ładniutki brzus :)a buzka kochana

Anitka kolejny ładniutki brzus

Marta82 ja się zastanawiam nad cesarka pierwsze dziecko zaczynałam naturalnie a skonczyłam po długich mekach cesarką i teraz się poważnie zastanawiam nad nią....
a ja dzis gotuje rosołek i pieke kurczaka tak za mna chodzi że muszę zjeśc

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

wiecie co ja mam chyba z was najwiekszy

wrzucam na maila jakośc marna bardzo bo pojechalismy na weekend bez aparatu skleroza ciązowa

- GOSIA82
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Dziewczyny-współczuję zgagi,ja nie miałam w poprzedniej ciąży i teraz teZ nie(odpukać).
A czy wszystkim mamusiom leci siara z piersi? Ja już os trzech tygodni z wkładkami,najgorzej w nocy mnie zalewa...
- Gosica
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 2

Asiula315 masz racje co do papierosow. Ja przed ciaza tez palilam, choc w sumie nie duzo, paczka na 4 dni ale uzalezniona bylam mimo wszystko bardzo. Jak bylam w juz w ciazy a nie wiedzialam to akurat byl taki okres gdzie pracowalam i tam palili wszyscy wiec co chwila byla przerwa na papieroska i strasznie sie pozniej martwilam jak juz wiedzialam o dziudziusiu czy to mu nie zaszkodzilo, oczywiscie palenie rzucilam jak tylko sie okazalo ze bedzie malenstwo. Na poczatku mnie nie ciagnelo ale ostatnio to swinstwo tak za mna chodzi ze szok.Walcze z pokusa i wiem ze poki co palic nie bede bo zdrowie synka jest najwazniejsze.
Gosia82 niestety z brzuszkiem na imprezy typu dyskoteka juz sie nie nadajemy

Alexa witaj

Paulianka na szczescie (tfu, tfu) zgaga mnie nie dopadla do tej pory.
WhiteBlackberry najfajniejsze rzeczy odziedziczy po mamusi

Marta82 moje dziecko tez taki łobuz, skacze tak wlasnie po pecherzu min. ze smieje sie ze mi wszystko w srodku poprzestawia

Pyskaaaa robisz smaki na te pysznosci

Cudowne brzuszki na mailu, swietnie Dziewczyny wygladacie

Mnie dopadly ostatnio gorsze dni i chwile zwatpienia. Glupie mysli do glowy przychodza ze az szkoda gadac. Mam dosc swojego wygladu, samopoczucia itd ostatnio nawet mezowi wykrzyczalam ze mam dosc tej ciazy. Ale nie ze dziecka czy cos tylko tego stanu i tych zmian ,w tym sensie, bo kruszynke moja kocham straszliwie. Hormony mi do glowy bija
Odnosnie dolegliwosci cizazowych. Te opisywane przez Was ostatnio mnie omijaja ale dopadl mnie niedawno inny problem- moj pecherz nie wyrabia. Siusiu robie o wiele czescie a do tego, co najgorsze np. kichajac temu mojemu pecherzowi zaworki puszczaja i popuszcza dziad jeden. Masakra jakas. Jak tak dalej pojdzie to w pampersie bede chodzic

Maluszek moj dziko bryka w brzuszku i wierci sie niesamowicie

A dzis robilam od rana wielkie porzadki w wszytskich szafach i stwierdzam ze moj Ł. ma wiecej ubran niz ja. Skandal

Milego popoludnia Kobietki

- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- motylek270
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Gosica no fakt skandal- jak to być może żeby chłop miał więcej ubrań niż kobitka...ja mam ostatnio fazę na kupowanie koszul do spania- mam już 3:) chyba podświadomie szykuję się do szpitala, na poród :)a tak to kupuję ubranka dla maleństwa- takie mam teraz hobby.
Dziś przyjechały meble. Czeka nas składanie...
GOSIA82 no nie mam jeszcze mleka, nic mi nie leci...jak tak piszecie to ja się zastanawiam kiedy ten moment nadejdzie.
Zgagi też nie mam.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A ostatnio mój mąż zaczyna zastanawiać się nad towarzyszeniem mi podczas porodu. Bardzo się cieszę, że zdobył się na odwagę.
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- GOSIA82
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
MOTYLEK-moja siostra miala,ale pozniej dostala leki i przeszlo.zwroc uwage na swoja diete,jedz cos co likwiduje zaparcia i powinno pomoc.
- jeta
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Dziecko to uwidoczniona miłość.
- Otrzymane podziękowania: 1
paulainka - mi dokucza. Jako że mleka nie lubię - w postaci pitnej - pomagam sobie czasem rennie.
WhiteBlackberry - zgadza się

Marta82 - pozazdrościłaś mi

Gosia82 - mi jeszcze nic nie leci, ale na wszelki zacznę nosić przy sobie wkładki.
Gosica - ja mam to samo z kichaniem! Papierochy też kiedyś paliłam, ale już ponad 5 lat nie palę

motylek270 - mi też dziś komoda przyszła!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Pierwszy dzień pracy dobiega końca. Nie było tak źle. Minęło szybciutko! Pewnie dlatego, że szef pozwolił na wcześniejsze wyjście.

Miłego!
Zdjęcia super!!!
- paulainka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 1
- anitka90
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- moofka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 258

byliśmy dzisiaj na usg i mamy już na 100% potwierdzoną dziewczynkę

mi siara sama nie cieknie ale jak naciskam to i owszem całkiem sporo.
dzisiaj dzwoniła pani ze szkoły rodzenia i za tydzień zaczynamy pierwsze zajęcia

motylek ja się bałam takich problemów po żelazie, ale nic się nie dzieje na szczęście. współczuję

Marta ja planuję naturalnie, na razie nikt mi nic nie mówił o jakichkolwiek wskazaniach do cesarki.
- monisia100100
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Podczytuję Was regularnie tylko nie mam sił aby pisać. U mnie znowu przypałętała się jakaś drożdżyca, i nadżerka

Dziewczyny powiedzcie mi czy wy dla maluszków kupujecie i będziecie używały kołderek od pierwszych dni, czy nie trzeba tego kupować na razie.
I jeszcze jedna kwestia polecacie jakąś sprawdzoną firmę co do butelek, i akcesoriów typu podgrzewacz. Ja oglądałam w sklepie trzy Lovi, tommee tippee, oraz avent, co myślicie?
- monisia100100
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Marta82
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Siedze w pracy i okropinie sie nudze a tu jeszcze 10.00 nie ma. Rety jak ja przetrwam caly dzien. Zaraz chyba sobie cos zjem dobrego bo zaczyna mnie ssac w zolodku.
Gosia82- u mnie jeszcze nic nie leci i chyba wolalabym zeby poki co tak zostalo.
Gosica- ja tez palilam przed ciaza i na samym jej poczatku. Teraz juz nie pale i nie ciagnie mnie wogole. Mam nadzieje ze po ciazy tez mi tak zostanie bo to jednak srednio fajny nalog. Moj maz ciagle pali i chyba nie uda mi sie go namowic zeby przestal. Ogolnie jak ktos pali to mi to nie przeszkadza ale moj jak jara to bardzo mi to smierdzi.
Co do ubran to mi tez sie wydaje ze moj maz ma wiecej niz ja

Motylek- ja dostalam masc od lekarza na wszelki wypadek bo raz mi sie wydawalo ze mam ta przypadlosc i lekarz powiedzial ze to moze sie powtorzyc (calkiem normalna rzecz w ciazy). Popros swojego lekarza zeby cos Ci przepisal.
Pyskaa- ja sie nad cesarka wogole nie zastanawialam bo od poczatku nastawialam sie na porod naturalny i tak mi w glowie zostalo. Jezel bedzie to naprawde niezbedne to bedzie cesarka.