- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Październik 2015 :)
Październik 2015 :)
- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- doomi88
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0

- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Wszystko będzie dobrze zobaczysz

Ja tez mam mdłości ale niestety też od czasu do czasu przytulam się do muszli.. generalnie im mniej jem tym lepiej się czuję

Za to doskwiera mi ból migrenowy głowy...

Patrizia o czyli jednak na listopad wskazuje.. Ważne, że dobrze się czujesz, a mdłości szybko miną (oby).
Obstawiacie już jaka będzie płeć Waszych Szkrabów? Ja bardzo chciałabym synka, ale coś czuje że będzie druga córeczka

Pozdrawiam
- DietetykPaulina
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Jestem studentką ostatniego semestru Dietetyki i przeprowadzam badania do pracy magisterskiej dotyczące zachowań żywieniowych kobiet w ciąży. Będę baaardzo wdzięczna za poświęcenie chwili Waszego cennego czasu i wypełnienie dla mnie kwestionariusza. Za każdą wypełnioną ankietę mogę odwdzięczyć się poradami dietetycznymi

Oto link do mojej ankiety : moje-ankiety.pl/respond-73750.html
Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam, Paulina

- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mamamarzenkaa
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
nie wiem jak wy ale ja już się rozglądam za wózkiem i fotelikiem. ponieważ czeka nas cala zima z maluszkiem szukam wózków 3w1 z dużą gondola i fotelikiem z pokrowcem na nóżki. może któraś z was może jakoś doradzić, ponieważ córcie rodziłam latem nie potrzebowałam takiego wozaka wiec teraz mam duży problem . dodam tez ze chce aby wózek miał przekładana raczek lub siedzisko w spacerówce.
- demoniqe
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 2

- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Mdłości rzadko się pojawiają, jak nie jem kolacji to jest genialne samopoczucie, ale rano bardzo głodna się budzę, za to jak zjem kolację to mam ciężką noc...
A jak Ty się czujesz?
mamamarzenka witaj. fajnie, że dołączyłaś

Co do wózka to ja rodziłam 28 grudnia i miałam JEDO 4 FIN i byłam mega zadowolona. Gondola duża 80 cm i starczyła nam na 2 zimy,a le ja miałam maleńkiego dzidziusia he he Jak miała roczek ważyła 7 kg i mieściła się w gondoli, co minie bardzo cieszyło, bo ona dużo spała na dworze zimą i w gondoli zawsze cieplej miała. Jednak jako spacerówka ten wózek jest fatalny, dziecko w nim zjeżdża... jak miała 2 latka to przestała zjeżdżać... rozmawiałam z innymi i też tak mówili.. Siedzisko można zmieniać w Jedo przód tył, ale rączka jest stała. Ma też duży kosz na zakupy.
Teraz pozostanę przy tym samym wózku, ale potem kupię chyba inną spacerówkę, chociaz nie gwarantuję, że tak będzie, bo generalnie z wózka jestem zadowolona poza tym jednym szczegółem.
Do auta łatwo zdjąć kółka żeby się mieścił. Co prawda ja akurat nie potrzebowałam nic robić bo cały się mieści do mojego.
Wózek wybrałam przez to, że pasował do niego fotelik-nosidełko Recaro, co było nam bardzo na rękę.
- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Pazdziernik ucichl na listopadowkach tez tak powolutku a jak zerkne na wrzesniowki to one juz ponad 250stron!!! u nast tez niech sie tak rozkreci

PS ja juz w gertach smigam szybko mi brzuch wywalilo wiec stare spodnie ladnie zlozone beda czekac na pozniej

- mamamarzenkaa
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Lisia
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Moje Kochane Sloneczko :)

Tak wiec witam się i ja

W pażdzierniku urodzi sie moje drugie maleństwo pierwsze w lipcu skończy dwa latka.
Początek ciąży miałam dosyc ciezki mdlosci, sennosc i cała reszta nieprzyjemnych objawów... zgubiłam 2kg i do tej pory nie moge tego nadgonic bo jadlabym same kanapki z pomidorem od reszty mnie odrzuca... Obecnie ciążowe dolegliwości ustapily natomiast odezwały sie problemy ktore zaczely sie jakies 2 tyg przed pierwszym porodem

A teraz ta milsza strona badania 12tygodniowe wyszly dobrze malenstwo rosnie jak na drożdżach jest takie piekne <3
16maja mam wizyte u położnej i pierwszy raz usłysze serduszko naszego maleństwa

A teraz proponuje pochwalic sie najnowszymi foteczkami naszych pociech <3

Moj maluch w 12 tygodniu 6.5cm

- nadinchen
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 11