BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #549688 przez [email protected]
Martyna dobrze że pojechałaś do szpitala i jesteś pewna że z małym wszystko dobrze,ja też bym sie wystraszyła

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #549690 przez Martyna
Dobrze ze pojechaliśmy i ze wszystko dobrze bo aż mi się myśleć nie chce co by było jakby stało się coś niedobrego.

Chciałabym żeby już się synek urodził cały i zdrowy i żeby wszystko dobrze poszło :)

Kasia na pewno wszystko będzie dobrze. Śpij spokojnie i odezwij się po wizycie

12 lata 3 miesiąc temu #549694 przez [email protected]
Martyna u Ciebie to już b.blisko i będziesz tulić bobaska :)

Zmykam do łóżka,dobrej nocy mamusie :)

12 lata 3 miesiąc temu #549705 przez jadziatopol
Vini ale Zuzia sliczniutka :) i duza jak miesieczny bobasek :) a usteczka to po mamusi chyba? :)
Alina Nataszka ladniutka :)
Pliszka, Monia czekamy na zdjatka :)
Jej...nie moge w to nadal uwierzyc,ze tak szybko poszlo i tyle dzieci juz mamy :kiss:

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #549706 przez princess
Paula to rzeczywiście pogadaj z ginem o przyspieszeniu, po co masz się męczyć.

Madlen a co u Ciebie? Jak się czujesz?

Martyna mój malec też wczoraj tańcował pół nocy i cały dzień, dziś w nocy nie poczułam ani jednego ruchu i jak wstałam zaczęłam chodzić też. Zmartwiłam się. Wypiłam niedawno herbatę i obudził się mój szkrabek :) Chyba musiał odespać te wczorajsze wariacje :) Twój pewnie tak samo, nie martw się. Dobrze, że wszystko ok :)

Ależ miałam beznadziejną noc... Ciągle się budziłam, nos zatkany, woda się z niego leje, głowa boli. Do tego cały czas mi się śniło, że Gabilee urodziła :) ale ta myśl obsesyjnie do mnie powracała co nie przysnęłam ;) Trzy razy wstawałam na siku. Gdy w końcu M po 5 wstał do pracy to wstałam razem z nim i siedzę, bo leżeć już nie mogłam. Na siedząco to chociaż nos mam odetkany.

Kto ma dziś wizytę u gina?

12 lata 3 miesiąc temu #549711 przez dominia
Dzien dobry :)

Wczoraj usnelam o 22 ! Jak dziecko, wtulona w M, taka bylam padnieta po tej szkole :) wstalam ze 4 razy siku oczywiscie mokra jak pies ;) ale spalismy bardzo dobrze :)

Martynka dobrze, ze pojechaliscie do szpitala, przynajmniej jestes pewna, ze wszystko ok :)

Princess oby ten chamski katar szybko przeszedl :* dla mnie najgorsze jest to jak musze oddychac ustami zwlaszcza w nocy ..
Ja dzisiaj mam ktg na 15 :) wiec z ginem tez sie bede widziec :) i chyba jutro wizyta prywatnie z usg :)

12 lata 3 miesiąc temu #549717 przez xpatiiix3
Hej dziewczyny :)

Ja to właśnie do szkoły wychodzę hehe mam nadzieję, że w porządku będzie i jakoś wysiedzę do 14 ;)
Trzymam kciuki za wizyty :D
Miłego dnia.! ;)

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 3 miesiąc temu #549718 przez Madlen
Hej mamuśki.

Spało mi się wyjątkowo znośnie, raz na jakiś czas dostaję takiego bonusa, a zazwyczaj to przy zmianie pozycji boli brzuch, wierce się i 10 razy na siku.

Princess miło, że pytasz..
Fizycznie- raz po raz jakieś skurcze, ciągnięcia. Najbardziej uciążliwa niewygoda, ociężałość, bóle kolan. I mały się wierci to dość bolesnie czuć. No ale niech się wierci, przynajmniej wiem, że jest ok.

Psychicznie- nie ma szału. M. wciąż nerwowy, wyżywa się na mnie jak mu coś nie idzie. Tak, że czasem żałuję decyzji życiowych.. Dziwnie sie czuję, głowa ciężkawa, bo wczoraj sobie trochę popłakałam. I dziś też.
Na szczęście bedę mieć syna, najważniejszego mężczyznę w moim życiu.
Otuchy dodaje to, że niewiele zostało i ciąży i remontu. M. wczoraj dokończył panele, pozostały mu jeszcze listwy. Czekamy też na meble, niestety największa szafa ma przyjść za około 2 tygodnie, ale to już drobiazg. Byle się już nie kurzyło w chałupie i nie śmierdziało.
X-lander dla synka też już jedzie.

Wizyta u lekarza, poprzedzona ktg jutro w południe. Ciekawa jestem ile waży ten mój słodki ciężar :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #549723 przez [email protected]
Dzień dobry mamusie :) usnęłam koło 1 a o 6 na siku i po spaniu :dry:

Madlen mamy już blisko do mety :) widzę że remont też na finiszu :)

Jeszcze nie wiem jak z wizytą,jeśli będzie dużo pacjentek to pójdę w środę

12 lata 3 miesiąc temu #549724 przez dominia
Patii uważaj na siebie w tej szkole i jak byś już czuła, że nie dajesz rady to marsz do domu ! :)

Madlen ogromnie się cieszę, że remont już się kończy ! mimo problemów widzę jakieś światełko szczęścia bijące od Ciebie :) oby tak dalej Kochana ! :kiss: już bliziutko do końca a zarazem początku :) super, że limuzyna Synka już idzie :)

Ja już miałam 3 twardnięcia porządne od rana .. z bólem podbrzusza .. i krocze mnie boli ale to rano normalne, że bardziej je czuję ;) pewnie jak się rozruszam to przejdzie :)

12 lata 3 miesiąc temu #549730 przez buziaczek18
hej dziewczyny,ja dzis się w nocy troszkę kręciłam ,rano wstałam siku a tu mi z pół szklanki wody ,leci na bieliznę i po nogach ,ale zmieniłam wkładkę i się położyłam jeszcze tak od 6 do 7 przelezałam ,teraz wstałam i czuję jak mi lecą ale małe ilosci ,jdę zaraz pod prysznic ,i zobaczę co dalej ,skórczy nie mam ,jak narazie ,czy której teś leciały wody tak pomału i ile czekałyscie zanim do szpitala ,nie chcę jechać tak wczesniej ,co o tym myslicie ,?śliczne te wasze maluszki ,Vini jaka słodka Zuzia,mam nadzieję że to tym razem nie fałszywy alarm i że najpózniej jutro Zuzia już będzie ze mną,zajrzę do was za ok 30 40 minut idę wziąsć prysznic,buziaki....,ale boję się jak cholera ,,,,,

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #549731 przez [email protected]
Buziaczek jeśli to wody to jedz do szpitala,mogą odchodzić na raty,pewnie to już,trzymam kciuki :)

12 lata 3 miesiąc temu #549739 przez dominia
Buziaczek to właśnie mogą być sączące się wody, jaki kolor to miało ? i było bardzo płynne ? :)

12 lata 3 miesiąc temu #549743 przez Madlen
Dzieki :)

Muszę mysleć pozytywnie, bo teraz będę żyła głównie dla synka.
Zamówiłam sobie ten oeparol na doz.pl, ponoć zmiekcza szyjkę ;) Jak lekarz pozwoli to będe brać. A herbaty z liści malin nie mogę jakoś dostać. W marketach budowlanych tym bardziej ;)

Dominia u Ciebie te twardnięcia i bóle jakby częstsze. To juz pewnie lada chwila..

O matko Buziaczek, jak to wody to nie ma już co czekać- tak mówiła położna :)
Pisz smsy do nas :) Oby bezbolesnie poszło :) :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #549747 przez dominia
Buziaczek jak coś to ja mam telefon przy sobie cały czas :) więc jak zdecydujesz się jechać do szpitala to pisz od razu jak coś będziesz wiedzieć :)

Madlen ja dzisiaj będę rozmawiać z ginem żeby 'pomógł' mojemu podwoziu .. zobaczymy co powie :) może akurat jak mnie zbada to coś bardziej ruszy .. chciałabym :(
Mojej Mamie tak lekarz pomógł urodzić moją siostrę :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka