BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #550021 przez dominia
Mi się właśnie wydaje, że to jaki jest seks po porodzie siedzi w mózgu kobiety :)
Gabilee dobrze mówi o tym, że kobiety panicznie boją się ponownie zajść w ciążę .. i wtedy jest wiadomo jak :)
Też coś słyszałam, że kobieta tak poświęca się macierzyństwu, że w pewnym momencie przestaje widzieć potrzeby swojego M :)
Mam nadzieję, że u mnie będzie tak jak przed .. chociaż wiadomo, że będzie niepokój spowodowany tym, że wpadniemy :) ale już rozmawiam z M o tabletkach :) narazie nie chce się przełamać ale myślę, że w końcu zmieni zdanie :)

Kasia czyżby się coś zaczynało ? mnie boli brzuch ale chyba przez to, że umyłam sobie podłogę w kuchni, łazience, przedpokoju i całe schody na górę .. myślę, że niedługo przejdzie :)
Jak tam wizyta u diabetologa ? dowiedziałaś się czegoś nowego ? :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #550026 przez mrufka
Hej dziewczyny pisze ze szpitala zostałam przyjęta mam robione badania a jutro cesarka boję się jak cholera :( Trzymajcie kciuki

12 lata 3 miesiąc temu #550031 przez dominia
Mrufka będzie dobrze i wszystko przebiegnie tak jak należy !!! jesteśmy z Tobą, trzymamy kciuki za Was ! przytulam wirtualnie :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu #550049 przez Dzolka
Trzymam kciuki za kolejne dzieciatka i mamuski powodzenia u mnie po staremu nic narazie mnie nie rusza :dry: :dry: :dry:

12 lata 3 miesiąc temu #550052 przez natalka
Gabilee ja też już marze o takim seksie jak z przed ciąży bez strachu o maleństwo itd.
Mrufka będzie dobrze, jutro będziesz miała malutką przy sobie, przytulam :kiss:
Kasia czop? :ohmy: to i u ciebie coś zaczyna się dziać :)
Ale mi mała szaleje w brzuchu :woohoo:

*23.01.2012 ANIOŁEK

12 lata 3 miesiąc temu #550056 przez kasia123m
U diabetolog w sumie nic.norma po 2godz 135-140,na czczo 95 ale jak jest 100 to tez ok.3mies po porodzie zrobic test 75 noi pozniej raz w roku az do konca zycia.i tyle.insulinke odstawic w dniu porodu i tyle.

Domina mi sie nic nie dzieje.wczoraj te bule krzyzowe nieregularne to pewnie po przytulankach rano byly.bolalo mocno ale dzis nie dzieje sie nic.cirekawe czy to byl czop...wieczorem gin mi powie.odbiore dzis wynik tsh ale juz tylko telef mam podac do endokrynologa i tez wizyta dopiero w czerwcu.wiec jak zalatwie papiery syna w srode i zloze je moze w czwartek to potem juz moge czekac az sie zacznie cos dziac.choc marnie to widze narazie hehe...cisza

12 lata 3 miesiąc temu #550057 przez ola85
Witajcie
Satine - ja skurcz czuję tak że napina mi się brzuch i robi mi się duszno, tak że np jeśli leżę to muszę się podnieść. Brzuch jest twardy jak arbuz i chcę się sikać lub prze jak na k..kę :blink: Jak wstanę to jest lepiej.
Princes - większość moich koleżanek też miała cc w 39tyg :blink: Dużo zdrówka dla Ciebie, oby ten katar szybko przeszedł
Paula - mi też tak ludzie wróżą, że np. rysy mi się zmieniają i do 2 tyg urodzę. Wkurza mnie to
Martyna - dobrze że z dzieciaczkiem wszystko ok, ale pewnie się biedna nastresowałaś. Dobrze że pojechałaś do szpitala i się upewniłaś. Czasem jak dzidzia śpi za długo to też się martwię czy wszystko u niej ok.
Pati - powodzenia w szkole
Madlen - to jutro trzymamy kciuki za Twoją wizytę, fajnie że remont się kończy,
Buziaczek - też bym jechała do szpitala, albo jak masz taką możliwość to zadzwoń do położnej lub swojego lekarza
Chomiczka - ja też nie miałam jeszcze ktg, jeśli nie ma wskazań to robią dopiero przed porodem
Mrufka - bardzo mocno będziemy trzymać kciuki :)

Ja wczorajszy wieczór mniałam ciężki. Byłam rozdrażniona, a jeszcze mój M dzwoni i coś o jakimś kupowaniu auta zaczyna, bo to jego marzenie itp. Nasze auta chodzą, a wydatków mamy na prawdę dość. Wkurzyłam się, rozpłakałam i zagroziłam że jak nie przestanie mnie denerwować to urodzę. Ale dzisiaj dzwonił i był już na prawdę kochany :)

Nad ranem strasznie bolały mnie stopy, wstałam o 5 sikać to dosłownie boloło jak szłam, a jak się obudziłam o 7 to przeszło, chyba dzidzia musiała ucisnąć jakiś nerw albo naczynie

Dzisiaj rano byłam w Smyku i polecam bo są bardzo fajne promocje na ubranka. Ja kupiłam np. 3 body za 25zł, a wzory są przepiękne: z kubusia puchatka, króla lwa itp.
Kupiłam jeszcze śpioszki i dresik w H&M. Zaraz spróbuję wrzucić jakieś fotki.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #550060 przez sylwia1986
Mrufka trzymaj się :kiss: :kiss: :kiss: będzie dobrze i w trakcie i po zabiegu :)

Ja właśnie wróciłam ze spacerku, pogoda nie zachęca, ale co tam :) nastrój jest i siły, więc trzeba korzystać. Zaszalałam wystroiłam się w spódniczkę, ładnie umalowałam i uczesałam, aż Pan w sklepie powiedział że miło się patrzy na takie uśmiechnięte osoby. Kupiłam sobie kremówkę i właśnie zajadam :lol:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #550077 przez ola85
body
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #550088 przez ola85
Sory za wielkość zdjęć, jakoś od początku sobie z tym kiepsko radzę. Mam nadzieję że będzie coś widać
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #550090 przez ola85
śpiochy
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #550096 przez katarinka1
Ola prześliczne ciuszki, sama słodycz :laugh:

12 lata 3 miesiąc temu #550104 przez dominia
Mi się wydaje, że przytulanki w moim przypadku już nie pomagają .. ostatnio nic mi nie było :) ani brzuch się nie postawił po :) niedługo ktg .. kurde jak zwykle się denerwuje .. :dry: a wiem, że wyjdzie wszystko ok bez żadnych skurczy i gin będzie znowu mówił, że niedługo urodzę a będzie inaczej :lol: już się zaczynam przyzwyczajać :blink:

12 lata 3 miesiąc temu #550129 przez sylwia1986
Olu cudne zdobycze :) ja już ciuszków 0-3m nie kupuje, bo i tak nie zdąży wszystkich wychodzić ;)

Dominia nie denerwuj się kochana, ale fakt faktem nawet te dwa tygodnie do terminu to już niedługo, pojęcie czasu rzecz względna ;)

12 lata 3 miesiąc temu #550131 przez [email protected]
Mrufka wszystko będzie dobrze,już jutro bedziesz miała swojego skarba w ramionach :)

Ola śliczne ubranka

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka