- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- natalka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jesteś całym moim światem:*
Kasia moja zjada 60 ml i zwykle starczało jej na trzy godziny ale od wczoraj wydaje mi sie że potrzebuje wiecej zaczne jej robić po 90 ml
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój promyczek słońca :-)
Zapytam położną jeszcze, przyjdzie dzisiaj. Ciekawe ile jeszcze wizyt... To będzie trzecia.
Mi kazała pępek wycierać w środku, jakby odchylać i wycieram patyczkiem krew lub brązową wydzielinę.
Adaś zjada 90ml co 3 h średnio.
- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U nas weekend pod znakiem odwiedzin, w sobotę rodzice i dziadkowie Miśka, w niedzielę moi, Olek pokazał się od najlepszej strony, żadnego płaczu, rozdawał uśmiechy i podbijał serca, wszyscy się zachwycali jaki grzeczny i śliczny

Ja się nie mieszczę w żadne spodnie sprzed ciąży

Mam dziś wizytę u dentysty bo niestety po ciąży się okazało, ze jeden ząb do leczenia kanałowego. Ponieważ będę brała znieczulenie i potem i tak nie będę mogła karmić przez 8 godzin (muszę odciągnać mleko i wylać), to w drodze powrotnej kupię winko bo mam od pół roku mega ochotę na białe wino

Ale dziecko mi ślicznie dziś śpi

Madlen - cieszę się, że Bobotic i u Ciebie zadziałał. U nas już spokój od tygodnia

Nam pediatra powiedziała, żeby się nie niepokoić dniem bez kupki

- natalka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jesteś całym moim światem:*
My po werandowaniu mała zasnęła w leżaczku a jak przełożyłam ja do kołyski to zaczęła się kręcić

- ola85
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

My w środę mamy wizytę u lekarza i powiem Wam że trochę się stresuję...
- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die
kasiu witam w klubie wwiertow...
michasiui bardzo dobrze my robilismy dokladnie to samo tylko tam trzeba usniesc lekko kikucik tam gdzie odchodzi i przecierac nie tylko z zewnatrz...
michasiu na szczepionke skojarzona powinna ci dac lekarka recepte tak jest u nas kupuje sie samemu w apetece zanosi w takim ochronnym opakowaniu do lodowki w przychodni i tam trzymaja do dnia szczepienia...
sylwia uswiadomolas mi ze swieta za dwa tygodnie myslalam ze juz za tydzien cos mi sie pokrecilo...
monia u nas w dzien to samo a w nocy mala je kolo 18 pozniej kolo 24 a pozniej kolo 4.30...
- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A gdyby się zaogniło i przeniosło na szyjkę i dekolt to do dermatologa. Następna wizyta położnej w przyszłym tygodniu.
Pliszka ja wchodzę w spodnie sprzed ciąży, tylko jeszcze nie chcę tak uciskać blizny po cc, więc chodzę w getrach, ale jak zacznę spacerki, to spodnie wrócą do łask. Wagi w domu nie mam więc nie wiem, ale mój M mówi że wyglądam mizerniej niż przed ciążą

Olu u mnie jest to samo, czasem kilkugodzinne sesje przy cycu zwłaszcza między 9-13. Położna kazała mi dużo pić w nocy, coś w tym jest, bo ja przez dzień wypijam mnóstwo płynów, a przez noc czasem tylko kilka łyków. A i wizytę u pediatry mam zaliczyć w przyszłym tygodniu. Bardzo jestem jej ciekawa.
- Martyna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Paulaaa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
A. wróci to zostanie z dziewczynami a ja pójdę do apteki po ten tribactic.
Satine, dzięki.

Natalka moja je różnie. Raz 90ml innym razem 120ml.
Sylwia to tak jak u nas z tym kikutem. Długo się trzyma bo była gruuuba pępowina.
Tabelka śliczna

- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Martyna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Madlen a do becikowego ma być PIT za 2011 czy może być za 2012?
Na nas suszarka działała wczoraj ale tylko przez 5 minut. Potem był krzyk.
Pati Marcyś rewelacyjnie wygląda

Ola, Dominia dziękuje za odpowiedź w sprawie chrzestnych
Sylwia więc to jednak trądzik. My teraz po spacerku prawie nic nie mamy na buźce ale jak się zacznie denerwować i płakać to od razu go wysypuje. Też w końcu muszę obciąć Robertowi paznokietki bo drapie strasznie.
Paula rzeczywiście pogoda bardzo zdradliwa. Rano słoneczko, wyszliśmy na spacer koło 12 i momentami nie dało się iść, takie wiatrzysko!!!
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Te refundowane z kolei mają rtęć, która może wywołać autyzm (w Polsce ponoc już jedno na 90 ma autyzm

I nie wiem co robić

- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Pliszka ja wczoraj zaczytałam się na temat szczepionek, jak dla mnie idealnym rozwiązaniem byłyby refundowane bez thiomersalu, ale żeby takie uzyskać długa i żmudna droga... To jest zatrważające co piszą nt. powikłań poszczepiennych

Tak mi się jeszcze coś nasunęło dotyczącego zielonkawych kupek

Ach i jeszcze chciałam spytać czy u Waszych maluszków kupki też są hmmm jakby to określić "lepkie"? Jak się złączy i rozchyli, takie niteczki śluzu są. Kupa dziecka- temat rzeka

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Pamietam tez jak bylam mala i znajoma rodzicow szczepila syna heinego medina ta do picia...ta co moj syn mial teraz niedawno dostac co sie niezgodzilam na zywa...i z nrmlnego dziecka zrobila sie roslinka..a wytlumaczenie bo mial katarek i to mu sie niby na opony rzucilo...masakra...
Ja nie wiem jakie wybiore...musza byc martwe...acekularne...zdnych zywych...zwlaszcz te polio i ten zasrany krztusiec.na meningokoki nie wiem czy sie odwaze szczepic.na pneumo musze bo kacper w przedszkolu ale tz nie na 1 wizycie...moze pomiedzy.zeby zoabczyc jak na te zareaguje...tak mowila polozna.nie naraz za 1 razem.a lekarka znow mowila nie ma znaczenia.ale jej nieufam.