BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 2 miesiąc temu #610619 przez Pliszka
Ja w ciąży nie miałam tej kreski, pojawiła się po porodzie :dry: I nad pępkiem i pod :dry: Ciekawe czy zniknie?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #610623 przez dominia
Jadzia z fisher price dokładnie taka bemama.pl/wp-content/uploads/2012/08/fis...lezaczek-be-mama.jpg :)
o tej macie nie słyszałam, pokaż mi jak wygląda bo ja mam ale zwykłą taką bez tej poduszki, jeszcze go nie kładłam w niej :)
Tak mieszkał 20 lat ;) zjechał 4 lata temu i nie da się z nim żyć ;)

Andzia mi po porodzie się jeszcze jakiś dziwny zygzak nad pępkiem tego czegoś zrobił ;)

12 lata 2 miesiąc temu #610629 przez kasia79
www.twarze.pl/profile-2917.html

bardzo proszę o klikanie "lubię to" :)
z góry dziękuję :)

12 lata 2 miesiąc temu #610650 przez andzia_zg
Ciekawe kiedy zniknie ta krecha... nad pepkiem do cycków jest taka cieniutka, a pod pępkiem gruba... :dry:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #610655 przez dominia
Andzia może jak przestaniemy karmić to zacznie znikać ?? :)
Mam nadzieję, że zniknie bo mojej ciotce została :dry:

12 lata 2 miesiąc temu #610703 przez xpatiiix3
To Wam powiem, że moja koleżanka prawie 5miesięcy po porodzie jest i miesiąc tylko karmiła i dalej ma kreche :D hehe Ciekawe ile u Nas będzie się utrzymywała :P

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 2 miesiąc temu #610704 przez andzia_zg
dominia ciotce została? ojej... jakby mi została to bym sie musiala pożegnać z dwuczęściowymi strojami kapielowymi, bo moja krecha jest naprawdę szeroka i mocno widoczna :-(

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #610722 przez kasia123m
Mnie po 1 porodzie zeszla ta krecha ale nie wiem po jakim czasie.teraz mimo iz dwa tyg nie karmie to nadal jest.grubsza pod pepkiem a nad ciensza.taka jak brudny pasek.jak gadalam z sasiadka to mi mowila ze niezlezie...ale po pierwszym porodzie znalzla wiec moze nie bedzie tak zle.no chyba ze po cesarkach nieschodzi..bo ona mialaa dwie cesarki.

12 lata 2 miesiąc temu #610758 przez [email protected]
Paulaa piękne Twoje dziewczynki :)

kasia ach ta Tosia,sama słodycz :)

Chomiczka b.ładnie wyglądasz a synuś cudny :)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #610788 przez jadziatopol
Dominia fajna hustawka :lol: i jak? Igorek mowisz,ze byl w szoku? nie ruszal sie ? podoba mu sie? a te maty maja po prostu dodatkowa poduszke...nawet samemu mozna podlozyc taka poduszke (jak do samolotu)
www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=10912413

ja tez mialam ta kreche po pierwszej ciazy i zeszla mi ale nie pamietam w jakim czasie ;)

Aganobla ale Gabrys juz duzy! :ohmy: :) sliczny :kiss: jak to z tym jezykiem...mama ci powiedziala,zeby siuskami smarowac?????

[/url]

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #610796 przez dominia
Jadzia jaka ekstra ta mata ! :lol: poduszka tam to cos typu chyba rogal do karmienia no nie ? :)
Raz tylko siedzial bo brzuszek znow nam szwankuje :( jutro Go wloze to Ci napisze co i jak :)

Wiecie co .. Ja po porodzie to nie umiem plakac :/ zawsze bylam placzliwa bo lzy to mam na wierzchu po mamie .. Czlowiek sie wyryczal i bylo ok .. A teraz wszystko we mnie siedzi :/ :( miedzy mna a M nie jest dobrze .. Tzn chwilami jest tak a chwilami tak .. Cos sie zmienia ;) tylko nie wiem co ..

12 lata 2 miesiąc temu #610804 przez jadziatopol
Dominia ok...ciekawa jestem :) dalej z brzuszkiem macie problem? biedny Igorek ;) :(

[/url]

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #610812 przez Satine0
Dziewczyny co do tego języka...moja teściowa też jęczała, że mała ma pleśniawkę bo biały język. Jakby to była pleśniawka to dziecko by to bolało i wogóle by nie miało apetytu ;-) Jeżeli potrzecie wacikiem język i to schodzi to spokojnie ;)

12 lata 2 miesiąc temu #610818 przez dominia
Jadzia daje mu kropelki ale chyba nic nie daja :/ nie jest to taki mega bol bo by plakal strasznie a On krzyczy a jak sie Go wezmie na rece i tyrpocze na pionowo to cisza .. I tak samo jest jak mu hustam nozkami :)
Cycka to mi dzisiaj tarmosil chwilami ;) prezyl sie i cyc albo wylatywal albo sie wydluzal razem z odchylajaca sie buzia Igiego :dry:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #610819 przez jadziatopol
Satine sprobuje...ale myslalam ze plesniawki to biale punkciki a nie biala plama...bo ten jezyk jest bialy prawie caly ...i tak jak mowisz bolalo by na pewno...a nasze dzieci sa radosne przeciez :)
Dominia to moj mial identycznie z tym prezeniem i szarpaniem cycka po swietach ...pewnie namieszalam z jedzeniem...ale tez nie plakal...dwa razy moze byl fussy i tyle :) to powinno Igorkowi szybko przejsc jak mu dajesz kropelki. Ja niestety na brzuszek nic nie mam...ale odpukac kolek nie mielismy jeszcze ani razu :) ciekawe czy oni wogole tutaj przepisuja cos dla dzieci na kolke? ;) kolezanka mi mowila,ze jej lekarz tutaj wogole nie przepisal nawet witD ani K...nic. Jak uslyszala,ze moj przepisal nam wit.D bez rpoblemu i od razu to powiedziala,zebym sie go trzymala bo to dobry lekarz. Bo podobno zaden tutaj nei przepisuje. My mamy starej daty lekarza bo ma 80 lat moze dlatego. Jak bada to tez porzadnie. Wlasnie przed chwila rozmawialam z moim towarzystwem ubezpieczeniowym i wreszcie bedziemy mogli chodzic znowu do naszego pediatry od 1 maja...koniec juz z chinkami :lol:

[/url]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka