BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 2 miesiąc temu #613370 przez xpatiiix3
Marlena no w tą niedzielę już :) a nic nie robię jak tylko nas parę osób to po co restauracja :P w domku tylko obiad sobie zrobimy dobry jakiś i ciacho popieke jutro chyba :)

Ola ojej to się miałaś wczoraj.. biedaki.. ;/

Jadzia ojej ale Hubek podobny do Radka no i troszkę coś z Bartka też :D słodziak :kiss:

Martyna super, że też już macie chrzest załatwiony :)

Alina no każdego w życiu czasem coś dokopie, u mnie niestety trochę za dużo tego się zwaliło na raz na głowę, ale dałam radę, bo musiałam i mam nadzieję, że także i u Was niedługo zażegna się ten kryzys, trzymam za Was kciuki na prawdę mocno, no i myślę, że uda się jakoś przekonać Natasię do kładzenia główki na drugą stronę :) No i może akurat uda się dla M z pracą i jakoś oddalicie się od rodzinki M i od tych wszystkich problemów, no i zaczniecie w końcu żyć tak bezstresowo :D :kiss:

Ola kurde no to uważajcie tam i oby wszyscy pozdrowieli Wam, bo malutka może się zarazić..

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #613396 przez Monia_T
Oluś, śmieszek cudny :) :kiss:

Igorek, pultasino piękny :) :kiss:

Hubcio już jest zajęty :laugh: Igunia tak łatwo nie odda ;) Śliczności, ma takie same fałdeczki jak Iga :lol: Wycałuj mama wszystkie :kiss: :kiss: :kiss:
Jadzia szacun za te 400 brzuszków :ohmy: Pięknie Hubi śpi :)

Alina Iga też upatruje sobie jedną stronę do przekręcania główki, zmieniam jej co 2 tygodnie stronę łóżeczka do spania :)
Współczuję kłótni i atmosfery z m, ale czasami taka ostra wymiana zdań działa oczyszczająco. Mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej :)

Mrufka z zazdrości o Twój brzuch prawie pękłam i właśnie zamówiłam sobie ten hula hop allegro.pl/kolo-hula-hop-hoop-magnetyczn...saz-i3089094107.html
może i mi pomoże :unsure: :silly:

Pliszka szpinak z curry? Nie znam...podrzuć przepis, chętnie spróbuję :)

Kasia to akurat body jest z Pepco, są z różnymi napisami, wiele kolorów i kosztowało chyba 6,9zł :)

Marlena super, że tak ładnie Wam Fifi chrzciny przeszedł :) Aniołeczek śliczny :woohoo:

Ola współczuję kolki :dry: Co za dziadostwo, co chwila któreś z dzieciaczków ma...
Ja nie dopuszczam nikogo chorego...sorki, ale zdrowie mojego dziecka jest najważniejsze.

Martyna super, że bioderkami ok.
My jutro jedziemy na kontrolną wizytę i USG bioderek, mam nadzieję, że też wszystko będzie dobrze :)

Pati to mam nadzieję, że fotki z chrzcin wrzucisz? Powodzenia dla Marcelka :laugh:

Igunia dziś walnęła taką kupcię, że jej po nogawkach poszło :lol: Nawet tatuś na swoich spodniach się załapał :woohoo: :woohoo: :woohoo: Rozebrałam ją do golaska i opłukałam pod prysznicem, ale jej się podobało :lol:
Teraz śpi od godziny, już ma taki w miarę stały tryb, że ok 20-tej po karmieniu odkładam ją do łóżeczka i ona sama tam zasypia. Jutro to USG, fajnie, że mamy w sobotę, bo przynajmniej mąż może ze mną jechać.
A dziś po raz nie wiem który oglądam Zmierzch...w ogóle przez okres ciąży i macierzyństwa cofam się chyba intelektualnie :silly: Z nudów oglądam różne dziwne filmy, seriale, tvn player, iple...
Jesoo jakby mi mózg wyprało :silly:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #613417 przez xpatiiix3
Monia no pewnie, że powrzucam foteczki :D hehe będzie w garniaku laluś mój :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #613435 przez Satine0
Martyna Nie mam zielonego pojęcia co to za materiał :blush: :blush:

Patiii Zdjęcie maluszka skusiło mnie do zakupy gąbki do kapieli hehe :)

12 lata 2 miesiąc temu #613439 przez ola85
Jadziu - u mnie takie sytuacje że M ma w tygodniu czas pobawić małą zdarzają się rzadko, ale za to jak się uda to cieszy :)
Monia - niestety mieszkając w jednym domu nie da się małej całkiem odizolować :( wkurzyło mnie to że jak jechaliśmy na święta do moich rodziców to teściowa już zdrowiała i w święta znowu się rozłożyła. tylko gdyby powiedziała to ja i dzidzia zostalybyśmy jeszcze trochę u moich rodziców a oni mieliby czas ozdrowieć

12 lata 2 miesiąc temu #613452 przez Monia_T
Pati jaki supermanek :) Śliczniusi :kiss:
My też kąpiemy Igulę na takiej gąbce i ona to uwielbia :laugh:

Ola no rzeczywiście, mogła Wam powiedzieć...no trudno to są uroki mieszkania z rodziną, jak piszesz nie da się odizolować. Przeszłam to przy pierwszej córce, mieszkaliśmy wtedy u moich rodziców, był tam jeszcze mój brat i babcia...pełna chata :) Teraz doceniam luksus własnego mieszkania :)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #613453 przez Satine0
Czort :D

My też mieszkamy z rodziną. Jest nas sporawo...tata, jego laska, jej syn, babcia, dziadek...czasami moja siostra :D Dwa psy i trzy koty haha :D

12 lata 2 miesiąc temu #613465 przez Monia_T
Marysia jest suuuuper :)
U nas było podobnie, moi rodzice, brat, babcia, ja, mąż i mała Kinia. Do tego był pies. A zapomniałam wspomnieć, że babcia miała Alzheimera...to była jazda...

12 lata 2 miesiąc temu #613495 przez jadziatopol
no to rzecziwiscie ...pelne chaty macie dziwczyny :lol: a ja czasem chcialabym tak duzo ludzi bo brakuje mi kontaktu z doroslymi osobnikami ;) i tak pusto czasem...ale momentami doceniam ta samotnosc :lol:
Monia juz wycalowane :kiss: ja tez mialam takie hula hop :lol: jest swietne tylko na poczatku boli ;) ale dzieki Mrufce teraz kopa dostalysmy...prawda? taki brzuch ma jak marzenie :)
Patii Marcelek extra :kiss: przystojniaczek :lol: jestes wspaniala mama :)
Satine ale fota :ohmy: Maryska to bedzie harpagan cos mi sie tak wydaje :blink: :lol:

[/url]

12 lata 2 miesiąc temu #613509 przez kasia123m
Slodka Marysia,a Marcelek jaki przystojniak :laugh:

Dziewczyny ktorych dzieci przeszly juz katar sprzedjcie mi jakis patent na noc...na stojaka?hehe...wlozylam ja do lozeczka to tak charczy...masakra.normalnie boje sie z pokoju wyjsc ....jakies rady...poprosze...

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #613522 przez Satine0

A tatą :D

JAdzia Haha możliwe :P Wogóle spać nie chce... :dry:

A tu ze styraną matką :D

12 lata 2 miesiąc temu #613531 przez Madlen
Dominia Igorek śliczny elegancik :)

Satine narożnik najlepiej chybz płynem do prania

Mrufka to wyhulałaś piękny brzusio :)

Marlena piękny Filipek :)

Pliszka ale fajny śmieszek :)

Jadzia pięknie opisałaś specyfikę organizmu. Niestety żeby ładnie schudnąć trzeba jeść, byle nie żreć. Jakość ważna. Ćwiczenia działają cuda, można dodać jakieś fajnie suplementy i efekt murowany. 400 brzuszków :ohmy: :ohmy: :ohmy: Na samą myśl jestem zmęczona..
Boski pulpecik :)

Alina w każdym małżeństwie są gorsze dni. Na pewno sobie poradzicie, a Nataszka Was zmobilizuje :)

Jadzia to Ty spec jesteś suuper :)

Monia Ja też chcę takie koło :) A Zmierz jest super :)

Pati śliczniusi jak mamusia :)
Ale fajna gąbeczka do kąpieli.

Satine córa grzechu warta :)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #613538 przez Satine0
A tu dziubek :D

MAdlenDzieki :D

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #613543 przez mrufka
Dzięki dziewczyny za komplementy :blush:

Monia Jadzia ja mam to samo hula hop i na początku masakra jakaś była bo miałam siniory jak malowane :P ale zakładałam gruby sweter i się przyzwyczaiłam. Kręce tak po 30 min czasem dwa razy dziennie. Już umiem hulać na brzuchu tali udach i klatce piersiowej. Polecam też ćwiczenia Ewy Chodakowskiej są na YouTube ma sporo ćwiczeń właśnie od poniedziałku zaczełam skalpel.

Ola współczuję kolki mam nadzieję że już nie zagości i w końcu wszyscy wyzdrowieją

Kasia Ja pod nogi od łóżeczka od strony głowy podkładałam parę książek

Satine ostatnie zdjęcie Marysia jak aniołek

Alina na pewno z M będzie dobrze. Fajnie że ma szanse na dobrą pracę

Pati Marcele widzę lubi się pluskać moja raz wannie usneła :P

Pliszka jak dopinasz spodnie z przed ciąży to nie może być tak źle :) W pierwszej ciąży też dużo przytyłam ok 26 kg i jak mały zaczął raczkować jakoś waga szybko spadała. Oluś słodki :)

Princess, Vini, Domi gdzie się podziewacie?

Wszystkie dzieciaczki bez wyjątku słodkie

Dziewczyny ile osób zapraszacie na chrzciny? Ile płaciłyście w kościele? Robicie w domu czy restauracji? Ja Adule będę chrzcić 5 maja.

12 lata 2 miesiąc temu #613606 przez dominia
Mrufka ile mam ludzi to nawet nie pytaj, male wesele by z tego zrobil :p robie w domu :) ksiedzu dalismy 100 zl, mysle, ze to w zupelnosci wystarczy :)

Alinka oby z M bylo juz tylko coraz lepiej :*

Dzidziulki wszystkie piekne :*:*:*

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka