- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Tosia ogladala dzis kilka razy ksiazeczke taka szeleszczaca z 8 obrazkami i zapatrzona ze hej..ale jak dochodzimy do wielkiej rozowej rybki to tak sie do niej smieje..tylko do rybki..widac jej sie podoba:P))

oj charczy niezle..nochal zaprany...co ciekawe jak mi spala na rekach to oddychala normalnie..a teraz w lozeczku nochal pelny..pewnie kolejna ciezka noc nas czeka..mam nadzieje ze jutro bedzie lepeij
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- chomiczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Dzięki za odpowiedzi, umówiłam się do pediatry na wtorek. Łazimy ciągle po tch lekarza i mam wrażenie że oni są jescze głupsi od nas. Pójdziemy chyba jeszcze raz do laryngologa obejrzeć uszy bo teraz już zgłupiałam co może mu być.
Dziś nie spał od 3 w nocy i zasnął dopiero o 15 na 2 godziny i dopiero teraz znowu. Także cały dzień znowu rozwalon. Ciekawe co będzie dziś.
Zmieniłam mu pieluchy na inne bo może tamte go za bardzo uwierają, ubieram go tylko w body i zostawiam gołe nóżki i tylko nakrywam kocykiem -może mu jest za gorąco bo cały spocony jest ciągle (może od płaczu i wyginania się) wszystkiego trzeba spróbować a nóż to jakaś pierdoła a jemu przeszkadza. A może on ma skok rozwojowy... i bądź tu mądry, to może być wszystko
Jeszcze coś, dziś zauważyłam że ma krzywą główkę i to dość mocno!! faktycznie śpi tylko na jednym boku który jest taki spłaszczony. Teraz staram się go kłaść na drugim boku. Trpchę poczytałam o tym w internecie i się martwię

- bananamana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kocham Cię nad życie córeczko

Nie wiem czy wasze malenstwa to tez takie glodomory? Mala wypija obydwa cyce i jeszcze 90 z butli a pokarmu wcale nie malo mam wiec tylko sie dziwie gdzie jej sie to miesci

Kasia napewno ta umiejetnosc obracania glowki za dzwiekiem dopiero 4 miesiac? bo powiem szczerze ze moja mala juz to robi odwraca glowe do zrodla dzwieku.
Chomiczka nie martw sie ukladaj malenstwo czesciej na drugiej stronie teraz glowka jeszcze jest plastyczna wiec powinno mu sie to skorygowac

A tu zdjecie mojej krolewny z pozdrowieniami dla cioteczek

- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Chomiczka kurcze...ciekawa sprawa,ze pediatrzy nie znaja przyczyny

Banananama corcia sliczna

Moj z kolei jak go wezme na rece (zazwyczaj na prawe ramie) to prostuje raczke od zewznatrz. Tak ja prostuje ,ze az mnie to denerwuje. Jak przeloze go na drugie ramie to druga prostuje....

- bananamana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Co mnie jeszcze trochę niepokoi, że ona nadal często zaciska piąstki...a jak Wasze maluchy?
Główkę ma okrąglutką, ale ona śpi ułożona w różne strony.
- bananamana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Tak to jest, że matka zawsze widzi więcej i martwi się na zapas rzeczami, na które inni nie zwróciliby uwagi

- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Monia moj tez rusza nozkami i raczkami jakby biegl...jak opetany i tak od okolo miesiaca..ale gdzies czytalam ze tak ma wlasnie byc

A mnie jeszcze jedno niepokoi...mianowicie jak trzymam Hubka na rekach to czasem rusza glowka jakby mial Parkinsona...przez krotka chwile..raz czy dwa razy mu sie tak zdarzylo i to mnie martwi bo nei wiem czy powinnam sie niepokoic?Banananama czy wiesz cos na ten temat? czy wasze dzieciaczki tez tak maja czasami?
- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
I też ssie jak opętana...dziś sobie malinkę zrobiła na piąstce

Z bieganiem mnie uspokoiłaś

No i jeszcze czasami ma odruch moro, jak ją coś wystraszy. Dziś kilka razy też się wstrząsnęła jak zasypiała...
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- ola85
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Pati - po tym co przeszłaś z Marcelkiem, to dla mnie jesteś silną babką i co najważniejsze BARDZO kochasz synka więc myślę że żaden ksiądz nie powinien się Ciebie czepiać
Aniajulia, Monia - ja nie miałam nigdy problemów z załatwianiem czegoś w kościele, pamiętam nawet ze jak płaciłam za ślub, to ksiądz zapytał czy nie za dużo, bo wie że młodym teraz ciężko...
Chomiczka - biedaczko, ja Ci nic mądrego nie doradzę, oby lekarze pomogli
Bananamana - śliczna królewna

Jadzia, Monia - moja mała też tak przebiera nóżkami, M się śmieje że próbuje chodzić
- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- michasia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
U nas na chrzcinach było 12 osób plus Ania. Brat pracował, bratowa sama nie przyjechała i mój tata jak zawsze się obraził. Księdzu chcieliśmy dać 200zł, ale jak P poszedł do niego po chrzcie i Mszy, która była też za Anię, to ksiądz powiedział, że ma z tym uciekać i aby Małej coś kupić.
To przykre, ale wielu księży samych pracuje sobie na taka opinię, że kasa i w ogóle. My chodzimy na msze i chrzciliśmy u takiego, któremu ufam w 100% i mam do niego wielki szacunek.
A u mnie w parafii przed ślubem (udzielał go ks z Gdańska), to naszemu proboszczowi za użyczenie kościoła daliśmy książkę, a jak teraz P poszedł po oświadczenie, że zgadza się na chrzest w innej parafii (takie wymagania), to też nic nie dał, bo za co? Jak bym miała dać księdzu kasę, by później psioczyć, że trzeba było, to bym wolała go zapytać, czy jako ofiarę to mogę coś do kościoła kupić.
Moi znajomi jak ślubowali musieli zapłacić 1500zł za ślub, przy czym normalna cena to 1800zł, ale że on jeszcze studiował, to dostali zniżkę!!! Jak dla mnie to bardzo przykre.
Ola jak moja Ania je i je, to jej wyjmuję cyca i daję smoczek, czasem działa.
Wczoraj jechaliśmy na noc do znajomych i było bardzo sympatycznie. Oni mają 2-letnią i 3-miesięczna córkę. Ale ona już duża.
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-