- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Paulaaa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1

Porownalam nan i enfamil i ... nan to zwykla zabielona woda. Mloda zjadla o trzynastej 90ml i spi jak zabita. Oby tylko kupa byla ladna i robiona bez bolu.
Mam nadzieje ze to juz koniec naszych mlecznych histori.
Jakby ktoras chciala to mam na zbyciu pare pudelek bebiko i pare puszek nan. Nie ma to jak robienie zapasow:-p
Zamowilam w aptece trzy puszki. Puszka kosztuje 38,39. Wiec chyba bede kupywala przez neta bo jest deko taniej.
Lece robic obiad.

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

My juz mamy wszystko gotowe

W szafie nic nie mialam na dzisiaj zeby ubrac

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Hej laseczki dzieci juz szczepionych co macie kupione n goraczke?w nocy wpadlam na to ze nic nie mam jak cos..
- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Pliszka dziękuję, wypróbuję na pewno

Chrzciny to u nas odległy temat, mój brat musi przyjechać z Holandii, a zresztą nawet nie wiemy kogo wziąć na chrzestną. I chyba zrobię skromny obiad w restauracji dla chrzestnych i dziadków. Dotychczas zawsze zapraszałam pół rodziny na chrzciny i przyjęcie Kini, teraz stwierdziłam, że nie mam ochotę siedzieć z kimś tylko z obowiązku, że wypada go zaprosić.
A jak myślę, że księdzu trzeba zapłacić to mnie szlag trafia...mam swoje poglądy na temat księży i ich chęci pieniędzy...
Alina my mamy łóżeczko z jednej strony do ściany więc na Igę to działa

Ciekawe jak u nas ksiądz zareaguje, jak przyjdziemy w sprawie chrzcin, bo mamy ślub cywilny. Możemy wziąć kościelny, nic nie stoi na przeszkodzie poza nasza niechęcią do tego. Jak chrzciliśmy Kinię to w ogóle nie byliśmy małżeństwem i odebrał nam kartki od spowiedzi mówiąc, że i tak nie będą nam potrzebne bo rozgrzeszenia nie dostaniemy.
Koleżanka, która też miała cywilny chrzciła w grudniu to proboszcz postawił warunek, że muszą za jednym zamachem wziąć ślub kościelny. Jak mi z takim "warunkiem" wyskoczy to pójdę do innego kościoła.
Hula hop ma metr średnicy.
Fajnie z tą sesją

Aniajulia to się malutka do bujania przyzwyczaiła. Jedynym wyjściem będzie przeczekanie kilku dni płaczu i nie bujanie. Ale może jak troszkę starsza będzie...
Z tą ospą nieciekawie, mam nadzieję, że Igusia nie złapała.
Dominia, Pati życzę powodzenia

Paulaa u nas w rossmannie cała gama tych enfamili, ale nie zwróciłam uwagi czy akurat AR mają?
Ola a masz podniesione łóżeczko lub materacyk od stron główki? Mnie też przeraża to, że mogłaby zwymiotować, zachłysnąć się...co prawda Igunia nie ulewa, a i tak sie boję...
Milka moja Iga nie ma skłonności do odparzeń i czasami jak słyszę, że bombie w pampka, a wiem, że to nie koniec to czekam np. pół godziny aż dokończy. Czasami nie wiem kiedy zrobiła, przebieram i widzę bombę...

Pati z tym domestosem to przesadziła

Są kretynki, które trzymają dzieci w jałowym środowisku a później maluch łapie chorobę za chorobą...
Kasia ja mam czopki z paracetamolem dla niemowląt
Iga dziś zaczęła się chichrać do swojego odbicia w lustrze

Idę zrobić sałatkę z kurczakiem na obiad.
- Martyna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die
dominia uda sie wszystko zobaczysz...
pliszka dziekuje bardzo mam nadzieje ze sie uda z ta praca nawet na jakis czas to zaqwsze odsapniemy a moze i oni inaczej w koncu do tego podejda

paula to niezle z ta kupa...
ola witam w leczycy tu sa takie chore sytuacje...
ola moze przerywaj co jakis czas odbijaj moze to pomoze...
satine ja nie mam miejsca i dobrego sprzetu zeby porobic fajne zdjecia a oni maja swoje rekwizyty

satine las to pol biedy ale te smieci to rzeczywiscie musi byc wesolo...ja to o chrzcinach nie mysle tylko marka rodzice sie uparli ze oni zorganizuja iciagle mi truja dupe...
martynka w cenie 5 zdjec ale robia wiecej i sama wybierasz ktore a jak chcesz wiecej to doplacasz...
monia to tez macie wesolo z parafia...no to igunia znalazla sobie nowa towarzyszke...
- ola85
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Martyna - dzięki za odpowiedz. Ja myślę że jeśli Robercik tak lubi szarpać za cycek, to też dobrze mieć kropelki w zapasie

Monia - materacyk mam wyżej przy główce

- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Pliszka tez nie slyszalam o szpinaku z curry...musze wyprobowac

Dominia no to goraco masz dzisiaj...tyle przygotowan...jej nie wiem czy zazdroscic czy wspolczuc

U nas byl wczoraj znajomy i zrobil nam Taco...wszystko fajnie tylko bylo takie ogniste ,ze zjadlam samo ciasto z warzywami

- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

Dominia może i mój ma ten skok rozwojowy bo o samo od paru dni nawet w nocy nie chce spać jak się zdarzy że 2 h pośpi raz na parę godzin to cud ... tak cały dzień na nogach z nim

Kasia ja mam efferalgan czopki 80mg bo są dla dzieci na 4-6kg
Monia no ja oczy na ten domestos zrobiłam

Ja już po kościele po spowiedzi ojj nieciekawie było haha ksiądz powiedział mi że głupia jestem i mam czekać do ślubu ale ja cicho potakiwałam i jest ok uff...

Alina a jaka to oliwka była.?
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ola nie dziwię się, że chcesz mieć ją cały czas na oku. Dobrze robisz jak tak wymiotowała, mam nadzieję, że w końcu się unormuje

Martyna to trzymamy kciuki na Robcia i Igę, żeby wszystko było dobrze

Alina spróbuj kłaść małą na podłodze na kocu i sama połóż się z tej strony, której nie lubi. pewnie będzie się w Twoją stronę odwracała. Nie denerwuj się, na pewno wszystko będzie dobrze

Mała dziś popołudniu marudna, miała tylko krótkie drzemki po kilka minut. Teraz leży w łóżeczku i cyca rączkę, mimo, że głodna nie jest...czekam kiedy zaśnie

Ja też mam ochotę ułożyć się wygodnie na kanapie i odpocząć...

- aniajulia2
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Iga dziś popoludniu dała popalic- płakała nie wiadomo czemu. Uspokoiła się dopiero przy kąpieli a po zaczęła znowu płakać

Szczepienie narazie odpada.
- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die