- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Isola a dlugo nas szpiegujesz?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja nie jestem rasistką, czarny, żółty, czerwony, biały czy zielony...nieważne. Żaden nie ma prawa mnie dotykać jak sobie tego nie życzę! Nie znoszę nachalności, głębokich wyznań po jednym spotkaniu...nie i koniec!
Isola witaj

Mam nadzieję, że będziesz pisać, bo kilka razy dołączały do nas różne mamy, ale znikały po kilku postach...
Madlen no Gdańsk

Uciekam, trzeba co nieco zapakować i w drogę

Miłego dnia

- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja od wczoraj u teściowej. MASAKRA ! Wczoraj pałka się przegieła i wyłam przez nich jak dziecko. Zaczęły się wypominki, że z mała do mojej mamy jeżdżę cześciej co jest nie prawdą. A wogóle to poszło od tego, że nie będziemy u nich na wigilię bo w tym roku kolej na moją mamę. Traktują ją jak śmiecia. Myślałam, że zaraz ich z błotem zmieszam. Aż się cała trzęsłam z nerwów. Poszłam spać o 2, siedzę ledwo żywa. Chcę do domu ;(
- isola
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Więcej o mnie - mam 34 lata, jak pisałam mam dwie córeczki 3,5-latkę i 5,5 miesięczną. ta młodsza - Ninka, to odwrotność starszej (na razie...). Śpi ładnie, mimo że na cycusiu, to , jak zaśnie o 20, budzi się między 5-6 na mleczko i śpi dalej. Ciągle się uśmiecha. Ze starszą mieliśmy więcej problemów - w nocy ciągle się budziła i ciągle płakała - coś jak synek Chomiczki (dobrze pamiętam?). Miało być o mnie, a o dzieciach piszę

Na bieżąco będę pisała więcej, pozdrawiam i miłego dnia. Teraz czas powolo zbierać się na spacer z moimi łobuziakami:-)
Chciałam dodać zdjęcie, ale jakiś błąd mi wyskakuje ;-(
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Monia 55 zl obiad,deser plus kawa herbata.ciasta mialam swoje.75zl plus zimna plyt i salatki
Witmy nowa Mame i zapraszamy
- Marusha
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
princess ja jak mojej próbuje czytać to rzuca się na książkę i namiętnie ją oblizuje

może trzeba założyć forum w poszukiwaniu przyjaciół

odnośnie znajomych, wiesz każdy wychowuje swoje dzieci jak chce, i dla jednych brak łazienki nie jest problemem, dla mnie jednak łazienka musi być

chomiczka najbardziej podoba mi się zestawienie fiolet żółty ale chyba do mnie takie zestawienie nie pasuje, hmm muszę zrobić Wam zdjęcie i wrzucić,
najbardziej bezpiecznym chyba faktycznie będzie ten nude
Martyna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
jeśli któraś z koleżanek by mi teraz powiedziała że nie chce dzieci ze względu na to że może stracić pracę to bym jej kazała stuknąć się w głowę (delikatnie mówiąc)

madlen udadnego wypoczynku

Ola

Martynka domaga się uwagi

buziaki dla wszystkich pięciomiesięczniaków

- chomiczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Jadzia u nas we Wrocławiu jest mnóstwo czarnych człowieków

Monia super niespodziankę przygotowaliście dla Kini. Na pewno będzie wniebowzięta

Satine bardzo Ci współczuje, też mam problematyczną teściówkę, ale chyba nie do tego stopnia co Twoja

isola pani psycholożka

- ola85
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
U mnie pobudka 5.30

Jadzia, Madlen - strasznie mi się podoba Wasze podejście, bo dokładnie się z Wami zgadzam! Facet który w ten sposób zaczepia kobietę to cham, burak i prostak.
Jadziu - ja bardzo lubię fiolet

Monia - Ja też uważam że z niczym nie należy przesadzać, ale że akurat ja jestem tą "bezglutenową" to glutenu się boję. Tym bardziej że u mnie celiakię zdiagnozowali w wieku 23lat. Wiedza lekarzy w tym zakresie jest niestety znikoma... A uwierz na diecie bywa czasem ciężko

Urodzinowe buziaki dla Kinii

Ja chyba płaciłam 80zł od osoby
no i więcej nie zdążę...
- Martyna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Monia ucałuj Kinię

Madlen super że się odezwałaś

witam nową Mamę

reszta później
- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

My jesteśmy u moich rodziców, staram się czytać Was na bierząco, niestety z odpisywaniem gorzej

Wracamy jutro, dziadkowie zachwyceni.
Przepraszam że nie odniosę się do wszystkich postów

Wszystkie dzieciaczki do wycałowania, fotki oglądam po kilka razy

Wszystkiego najlepszego dla Martynki z okazji pół roczku, i wszystkim 5 miesięczniakom

Gratuluje wszystkich nowych umiejętności małym odkrywcom

Udanych wakacji i pogody wczasowiczom

Witam nową mamusię

Monia ja robiłam w tym samym lokalu co Ola, płaciliśmy 65zł od osoby, obiad, deser, zimna płyta - sałatki wędliny, kawa, herbata soki i napoje bez ograniczeń - nie do przejedzenia, następną taką imprezę też tylko lokal.
Satine współczuje sytuacji z teściową, ja nie przeczę u moich rodziców jestem znacznie częściej i oni mają dużo lepszy kontakt z Bartkiem, ale mojej teściowej to nie rusza. Mój M mówi że tyle samo ona ma do nas ile my do niej, a od urodzenia Bartka była u nas raz choć ma do nas 6km, a moi rodzice 60 i byli już z 10 razy.
I już mama mnie woła, żebym ukręciła majonez

Miłego weekendu

Ps. Czy jeszcze jakiś dzidziuś wozi się w gondoli? Bo my jeszcze tak

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Wczorajsze i te egzaminy co mialam tydzien temu ZDANE WSZYSTKIE !!

Kinia 100 lat Kochana !!! :*:*:*:*:* Monia ucaluj swoja NASTOLATKE !

Satine
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Sylwia my jezdzimy tydzien dopiero w spacerowce

Spalismy dzisiaj pieknie ! Iguś zjadl moje mleczko z kleikiem i dopakowal cycusiem po czym usnal o 21 i wstal na jedzonko przed 5 i spal do 9 rano !!!!! Kocham takie nocki i chce wiecej

Siedze na wykladzie .. Dzisiaj zaczelismy nowy przedmiot .. Baba POJEBANA !!!! Jutro nam robi ustne zaliczenie kretynka .. A to tylko fakultet

Milego dnia :*
- Martyna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Dominia GRATULACJE KOCHANA

- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

Marlena no powodzenie mam hehe ale albo za starzy albo za młodzi hehe

Isola witamy

Dominia gratulacje fajnie ze tak dobrze Ci idzie

Dzisiejsze pieciomoesieczniaki mocno całuje

Ja to wczoraj i dzisiaj mogłabym tylko spac i spac

A i tak jak zawsze @ miałam po 5 dni co 30 dni tak teraz 3 dni ciekawe kiedy następna przyjdze

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- ola85
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Jadziu - ja też współczuję mieszkańcom

Isola - witaj

Chomiczka - historia mrożąca krew w żyłach, współczuję
Marusha - bardzo dobrze im powiedziałaś, właśnie tak myślę że kobiety w takich kwestiach powinny być odważne

Liduś za buziaki dziękuje

Martyna - haha to teraz obie piszemy na raty

Monia - ja sprawdziłam dokładni i płaciliśmy 75. Mieliśmy to co Sylwia plus jeszcze jakiś barszczyk czy gulasz
Dominia - GRATULACJE

- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Stwierdziła jeszcze wczoraj, że święta się spędza w domach rodzinnych. NA co ja jej zapytałam czy w takim razie mamy z Szymonem osobno święta spędzać to tylko się głupio uśmiechnęła. Nie wiedziała co odpowiedzieć. Teraz my z Szymonem mamy własną rodzinę i dom rodzinny nasz i Marysi jest tam gdzie się mała urodziła i gdzie mieszka

Zachowuje się jakby Marysia miała tylko JEDNĄ babcię.
A wogóle jestem czuła na tematy o mojej matce. Rodzice są po rozwodzie. Wiem, że bardzo źle robiła. Ale mam z nią teraz bardzo dobry kontakt. Wcześniej go nie miałam wcale. Kocham ją ponad wszystko i mimo wszystko. I nie pozwole by facet , który bzyka katechetkę ( teściu) mówił mi, że mam mieć do mamy dystans !!
Teraz chciała ją zabrać do kościoła...powiedziałam, że nie może