BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 7 miesiąc temu #760277 przez dominia
Oooo jak ja lubię tyle postów <3

Dzień dobry :)

Nocka MASAKRA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kiedy to się skończy to ja nie wiem :( znowu tylko tym razem przed 1 już się rzucał i wiercił myślałam, że dam radę Go dotrzymać do 3 z jedzeniem .. ale w życiu, przed 2 a tu ryk taki .. Boziu :( ile zrobiłam tyle wtrąbił .. i przed 6 też zjadł ..
Widzę, że nie ja jedna miałam dzisiaj przeboje ;) kiedy ja się doczekam, że tylko raz wstanę zrobić to jedzenie jak On taki głodny i między czasie nic a nic .. a tak to wstaję do Niego średnio chyba z 15 razy :huh:

Satine ja mam brązowe oczy i nie uważam, że czegoś im brakuje :blink: byłam pewna, że Igor będzie miał brązowe a tu niestety mój Syn ma kolor po Tatusiu, jak większość z resztą :S
I tak jest piękna :kiss:

Michasia super, że wesele się udało :) Koleżanka ze studiów co urodziła w styczniu dobrze, cały czas mamy dobry kontakt i jak to dwie matki siedzimy razem większość czasu :)

Katarinka Jezusie .. dobrze, że Ani się nic nie stało ! Dzisiaj Igor mi się przekopyrtnął w jeździku .. myślałam, że zawału dostanę ale szybko przestał płakać i na boczku czułka było czerwone :( mam nadzieję, że nic mu nie będzie :(

Paulaa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #760325 przez sylwia1986
Dzień dobry :)

Dostaliśmy swojską kurkę, M chciał zrobić z niej rosół dla Bartka, ale udało mi się ją wybronić i kurka zniosła już od piątku dwa jajka :lol: :lol: :lol: M zbił jej kurniczek w ogródku, zanosi jej resztki z obiadu, więc już z rosołu nici :silly:
Kolejna noc spędzona prawie cała przy cycku, ale już trudno..

Marusha zdrówka :kiss: i oby Martynka się nie zaraziła. Aparatu szkoda..

Aneta gratulujemy ząbka :side: bardzo pomysłowy kolaż :) filmik przecudny :) gratulujemy 7 miesiąca :kiss:

Jadzia to tyle dobrze, bo teraz dużo jeździsz z tatą, jedno zmartwienie mniej :blink:

Michasia Anulka jest fantastyczna, super że wesele się udało :)

Isola teściowa się nie popisała, wkurza mnie jak ktoś się obnosi ile to się nie napomaga a tak naprawdę patrzy jakby się wymigać :dry: dobrze że masz sprawdzoną nianię.
Problemy stópkowe u Pauli Oliwci, ja posiadam ino jedną latorośl ;)

Chomiczka też żyje nadzieją że to kiedyś minie i nastaną cudownie przespane noce od 21 do 6 rano :silly: piękne macie mieszkanko, Olo jak zwykle słodki i do wycałowania :kiss: :kiss: :kiss:
Mam to samo, dostałam dresik na 74, to bluza za duża, spodnie za małe :dry:
A wekowałaś w słoiczkach po obiadkach? Mi kiedyś rozsadziło słoik, teraz wekuje w słoiczkach po koncentratach pomidorowych i jest ok :side:

Katrinka jak ja Cie doskonale rozumiem, wiem co przeżyłaś, teraz zostawiam Bartka w jego łóżeczku lub na podłodze, choćbym miała się tylko po coś obrócić.. Anusia jest śliczna, jak te nasze skarby rosną :ohmy: :lol: :lol: :lol:

Monia od wczoraj sezon grzewczy ruszył, Bartek zadowolony że może śmigać w samych rajtach a nie w pięciu warstwach innych ciuchów, które ograniczały ruchy :blink:
Telefon będę prosić od brata, wprawdzie on ma dotykalski a ja wolę klasyczne, ale jak to mówią darowanemu koniowi :silly: Później w maju M przedłuża umowę, więc jakoś dociągnę :blink: udanych warsztatów, nam się podobało :lol:

Reszta później bo bubek się przebudził, więc pora na spacer :lol:

12 lata 7 miesiąc temu #760380 przez kasia123m
Natalka slodziutka:)

Jadzia wiesz po co jest to prawko dla nielegalnych..zeby się zorientować ilu jest imigrantow i zrobić im out..tak woujek tlumaczyl M jak tam był kiedyś

Michasia Aniuska w tej opasce cudnie:)

Chomiczka Olus sliczny..zwłaszcza na tej focie na sofie...minka cudowna:))a kuchnie masz bardzo ladna.i wogole mieszkanie super.

Katarinka cale szczęście ze malej nic nie jest ale stracha pewnie mialas niezłego..a fotki ekstra.taka usmiechnieta

Satnine avarcik esktra...a Marys jak zwykle slodka:)

Paula brawa dla Oliwki za postawe..na pewno się uda..będziemy trzymać kciuki

Gosiu odezwij się jak Zosienka:)

u nas mgla od rana ale mam nadzieje ze się przejasni i pojde z młodymi na spacerek.popoludniu zebranie w szkole..juz się ciesze..z jakims szkoleniem o zdrowym zywieniu dzieci

12 lata 7 miesiąc temu #760407 przez chomiczka
Dzień dobry!

Dziękuję dziewczyny za komplementy kuchni. Powiem wam że stanowi ona u mnie piasek w oku. Robiliśmy ja w listopadzie i jedyne co się wtedy liczyło żeby zdążyć na sylwestra, bo robiliśmy imprezę ;) wielu fachowców nie miało już terminów i wzięliśmy byle kogo no i materiały dostępne od ręki. Kuźwa jaki to człowiek jest głuuuupi!!!!! Najbardziej drażni mnie blat, w przyszłości chce go zmienić jak bedzie kasa. Póki co cieszę się bo ten blat który zastąpił stół był duży i tak mnie wkurzał że mała głowa. Ogólnie to żałuje że nie kupiliśmy mebli w Ikei, są śliczne. Ale mądry Polak po szkodzie, na drugi raz będę wiedziała. Ja to jeśli chodzi o wnętrza to jestem noga totalna, wolę dobierać dodatki ale garderoby ;) Jeszcze chce coś na tą pustą ścianę dać, jakiś wielki plakat w antyramie czerownych truskawek, tak mi się marzy żeby ożywić trochę :woohoo:

Katarinka matko, biedna Ania!! Ja jakbym krew z buzi zobaczyła to chyba bym zemdlała ze strachu. Widze że zachowałaś zimną krew i pobiegłaś do lekarza, to najważniejsze że potrafisz logicznie myśleć i odnaleźć się w takiej sytuacji a co najwazniejsze szybko działać!!! Biedna Anulka, na pewno bardzo się wystraszyła :huh: :huh: śliczna jest i powiem Ci że BARDZO podobna do Ciebie :blink:

Monia
własnie zyskaliśmy bardzo dużo miejsca, mimo że blat był mniejszy, odzyskałam swobodny dostęp do dwóch szafek no i kawał blatu roboczego :lol: :lol:
Jeśli chodzi o postępy Olusiowe to bez szału :silly: Obraca się wokół własnej osi jak wariat, bardzo ładnie przemieszcza sie po podłodze, ale ślizgając się a nie raczkując :blink: coraz więcej przewraca się na boczki. Gada tylko eeej, aaa, uuu, a najczęściej eeee, i to nie tyle gada co śpiewa :side: ale on ogólnie sprawia wrażenie bardzo zrównoważonego i jakby się z niczym nie spieszył. Pewnie po tatusiu bo mama to wariatka i wszystko szybki i wszystko już. :blink:
Dziś tak o to próbował spitolić z leżaczka, ale nie wiedział co dalej i mamusia musiała zareagować ;)

Michasia dzisiaj rano wstałam i wcisnęłam te nakrętki i zostały w srodku wsyzstkie?? to chyba dobrze się zawekowały??? Powiem wam, że ja to kompletna noga do takich rzeczy :huh:

Mam pytanie, chciałabym Olkowi porobć zapasy na zimę. Nie duże, tylko jakieś warzywka i owoce, może jabłka. Wszystkie te warzywa które teraz rosną i są świeżutkie. Mama mi dała bardzo dużo praktycznie wszystkiego, buraczki, marchewki, kalarepę, ziemniaczki no i te króliczki. Gdzieś czytałam że lepiej jest zamrozić niż wekować w słoiki bo mniej witamin ucieka przy mrożeniu i to pewniej zawsze bo znając mnie jeszcze otruje dziecko bo słoiki będą zepsute :huh: :huh: czy któraś z was próbowała mrożenia, co o tym myślicie?? Chce kupić też parowar żeby mu gotować na parze.

Michasia i Monia ale wam zazdroszczę że się spotkacie ;)

Satine potwierdzam słowa Domini brązowe oczy też są cool, i jako ich posiadaczka będę ich bronić. Moja teściowa ma niebieskie, jej mama, teraz M tez ma niebieskie i mam wrażenie że ona też podchodzi że tylko niebieskie są super. Jak byłam w ciąży to mi mówiła "e dziecko pewnie będzie miało brązowe oczy" z takim żałosnym tonem. What the fuck ja się pytam? :silly:

Paula polecam normalny stół, całkiem inny komfort i standard życia że się tak wyrażę :laugh: :laugh: Cudownie że Oli będzie niedługo zdrowa, proszę już myśli o szpilach, no w końcu babeczka z krwi i kości ;) ;)
Załączniki:

12 lata 7 miesiąc temu #760418 przez Satine0
Dominia, Chomiczka Dziewczyny ja to napisałam to w formie żartu ;-) Przecież nic nie mam do brązowych oczu zwłaszcza, że Szymek je ma ;) Tak więc luuuzik !

12 lata 7 miesiąc temu #760433 przez sylwia1986
cd

Satine zdjęcie mrrr, super :silly: u Bartka też będą brązowe oczka z czego bardzo się cieszę :) Maryś z psiaczkiem super, ale ma fajny pojazd :)

Paula a pewnie, nawet 10 cm :lol: dbasz o córcie najlepiej jak się da :lol: trzymam kciuki za szpilory :silly: :lol:

Dominia

Chomiczka hahaha, ja znam te wygibasy :silly: :lol:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #760464 przez [email protected]
Hej :) nocka z 3 pobudkami,spaliśmy do 7 :)

Michasia poprzedni wózek mamy dalej i jest spacerówka ale jest ciężki a ja chciałam lżejszy i ze skrętnymi kołami,Ania śliczna :)

Paula cieszę się że u Oli ok :) do wózka mamy przykrycie

Satine Marysia jaka duża w rowerku :)

Chomiczka fajna kurtka,bajka super,Oluś cudny :kiss:

Katarinka biedna Ania a Ty najadłaś się strachu,na pewno nic jej nie będzie,śliczna dziewczynka i te dołeczki,ucałuj bułecke :kiss:

Aneta gratuluję ząbka u nas dalej puchy ;) Natalka super :kiss:

Jadzia nie które trzylatki leją w gacie a Hubuś zaczyna kumać o co chodzi,masz bardzo mądre dziecko :) ja uważam że to jest dobry czas na nocnik i też nie długo kupię :)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #760498 przez ola85
Paulaaa - Amelka już sama staje w łóżeczku :ohmy: :lol: Zuch dziewczynka :) :) :) Za Oli wszystkie tu będziemy trzymać kciuki :)
Satine - Marysia i Gucio - super :laugh:
Katarinka - Ania to kolejna stojąca dziewczynka na forum :ohmy: :) Gratulujemy :kiss:
Dominia - Lidzia mi tyle na wieczór zjadła, że myślałam że pęknie, a i tak w nocy 2 razy budziła się pocycać. Chyb przez to że nasze dzieciaczki tyle się ruszają, to nabierają takiego apetytu

Sylwia - no to macie domowego zwierzaczka :lol:
Chomiczka - ja o wekowaniu i mrożeniu wiem niewiele to nie doradzę

Jeszcze chciałam się zapytać, jak Wasze dzieci tolerują te śpiworki? Bo ja nawet myślałam o zakupie, ale boję się że każde uwięzienie nóżek spotka się z buntem załogi :silly:

Ja zostawiam Lidzię samą tylko w łóżeczku, nawet na dywanie się boję, bo u nas jest tak, że Lidzia potrafi się ślicznie bawić na dywanie nawet godzinę, a potem nagle jej coś wpadnie do głowy i "wyrusza", nigdy nie wiadomo kiedy

My byliśmy na pięknym spacerku, pogoda śliczna, choć trochę wietrznie, trochę u nas na budowie ruszyło to wolnej chwili "doglądamy".
Załączniki:

12 lata 7 miesiąc temu #760559 przez drzyzgunia
Hej wammm :):):):)

U nas w domu szpital :( Choruje S choruje ja i mały też coś pokasłuje :( Byłam z nim u lakarza jak mnie facet wkurzył ciapa jedna :angry: U doktorowej nie było numerków więc recepcjonistka kazała mi przyść między pacjentami mówię ok wchodzę do przychodni siedzi ojciec z może 6 letnim chłopcem i tez ma wejść między pacjentami myśle ok. weszła Pani na 8:30 myślę wejdzie facet pewnie ktoś przyjdzie wejde ja a ta pizda siedziiii...przyszli kolejni a ten siedzi myśle młody mi nie wytrzyma tyle czasu skoro on czeka kij wie na co zapukałam do doktorowej czy mnie przyjme powiedziała ok wpuściłam faceta który był na 9:15 i zaraz za nim weszłam ja.. a ten ciapa do mnie, że nie powinnam się wpychać przed niego ale mi wybaczy bo mam mniejsze dziecko nosz kur*a ile miałam tam siedzieć zanim on by ruszył swoją szlachetność???A jak wychodziłam z przychodni oblukał mnie jak przestępczynie i wyskoczył do mnei z tekstem że powinam mu podziękować i go przeprosić niby za co? Wiem nie lubię jak się ktoś wpycha bez kolejki i sama tego nie robie ale czekałam razem z nim a że on nie ogarnięty i czekał nie wiem na co no to już nie moja wina normlanie mi ciśnienie podniósł ciapaaaa...

Mały robi tak szybko postępy, że sama jestem w szoku nie dawno zaczął raczkowac a juz wstae przy czym tylko może oczywiście większośc prób kończy się upadkiem na pupe i płaczem :) Nawet ostatnio się rozgadał jak nie wiem dzisiaj o 3 obudził mnie właśnie gadaniem otwieram oko a on stoi w łóżeczku i gada do mnie :)

Satine
- super awatarek noo i Marysia tez urocza po mamusi.

Katarinka ale miałaś przygodę matko jak czytałam to sama byłam bliska zawału ale dobrze, ze zachowałaś zimną krew.

Dominia noo u nas póki co odpukać młody ładnei sypia wstaje raz i to przeważnie ok 4-6 a zasypia mi ok 19-20 ale póki co zębów nie widać pewnie dla tego :)

Chomiczka ja np. dostałam dynie od babci ze swojskiego ogródka zapakowałam w torebeczki i wrzuciłam do zamrażalnika tak samo robiłam z cukinią czy mięskiem dla małego. Bo niestety ale o wekowaniu to nie mam pojęcia moje próby wekowania hmm nie należały do udanych :blush: :blush: :blush: a bajka o Chomiczku świetnaaaa :)

Ola u nas podobnie Bartek przemieszcza się z prędkością światła ale najczęściej jak wychodzę z pokoju to wędruje za mną ale jak go zostawiam to albo w łóżeczku albo na dywanie z zabawkami i to tylko na chwile..jak mam coś więcej do zrobienia np. w kuchni zabieram go ze sobą :) A Lidzia cudowna :)

Jadzia u nas teściowa już zakupiła młodemu nocniczek i były pierwsze próby posadzenia go ale Bartek wolał go hmm zjeść :) hahaha ja na poważnie z siadaniem z młodym na nocnik zamierzam się wziąść jak mały skończy roczek ok kwietnia- maja zależy od pogody. Mam chrześnice 3,5 roku a nadal potrafi robić w majtki (siostra przestałą kupować pampersy) dla mnie to trochę chore za długo to wszystko trwa.

Aneta gratulujemy ząbka :) u nas ani widu ani słychu :P noo i kolaż super:)

Dziewczyny mam dwie paczki Pampers premium care po 80szt mogę wymienić albo sprzedać może któraś była by zainteresowana...niestety dostaliśmy w prezencie ale mój maluch niestety chodzi już w 4 ;(

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #760628 przez Monia_T
Cześć

My już po warsztatach :)
Podobało mi się, były nawet ciekawsze niż poprzednie, że tak powiem mniej lokowań produktu :silly:
Sporo ciekawych informacji, w aucie zostawiłam reklamówkę z prezentami, tylko kocyk polarowy mam, bo schowałam do torebki. Iguni bardzo podobają się zielono-niebieskie paseczki, właśnie tuli się do nowego koca na podłodze ;)
No i miło było spotkać się z Michasią :)
A, zapomniałabym...w trakcie warsztatów Iguni przebiła się górna dwójka...może jest dziś szansa na normalną noc...

Satine ja nadal widzę Twój stary awatar...Mary słodka :) Wiesz, ja marzyłam, żeby moje dziewczynki miały ciemnobrązowe oczy po tatusiu...i udało się :) Chociaz nie powiem, Twój błękit jest powalający :laugh:

Banana, Ola to nam się dziś dziewczynki zmówiły ;)

Paulaa super wieści :) mamuśka będziesz jej musiała najpiękniejsze na świecie szpilory kupić :silly:

Dominia widzę, że Igi też do impry z dziewczynkami dołączył...

Sylwia ale fajnie z tą kurką :laugh: I weź tu ją zjedz...ja bym nie mogła :blink:

Chomiczka ja mroziłam zawsze umyte, obrane i pokrojone warzywka, wysuszone do woreczka i do zamrażalnika :)Ale zawisł fajowo...i mamo co teraz :laugh:

Ola ale pytasz o te śpiworki do wózka? Jeśli tak to tam jest miejsce na fikanie :) ja polecam :) Lidusia urocza :kiss:

Dzrzyzgunia no w końcu! :) Ale sytuacja w przychodni...
Bartuś super postępy robi :)

No i nie byłabym sobą, gdybym nie wrzuciła fotek ;)

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #760646 przez michasia
Chomiczka ja słyszałam, że jak się mrozi, to dobrze jest wykorzystać formę do kostek lody i zamrażać w kostkach. Później można łatwo łączyć kostkę marchewki z kostką brokuła itp.

Paula super, że Oliwka będzie miała normalne stópki i będzie mogła ubrać szpilory:) Dobrze, że to operacyjna wada. Trzymam kciuki:)

Sylwia to macie śmiesznie. ja zawsze chciałam mieć 3 kury. W zeszłym roku prawie bym miała, ale chyba dobrze, że coś mnie powstrzymało:) Bartek będzie miał jajka z ogródka:)

Drzyzgunia też nie lubię takich ciap, chyba czekał aż go ktoś uprzejmie poprosi, że teraz może wejść szanowny Pan, jeśli oczywiście potrafi się ruszyć!Jak chciał sobie po prostu w przychodni posiedzieć, to przynajmniej mógł Tobie nic nie mówić.

Chomiczka ja robię zupki tez w słoiczkach po przecierach i musztardzie. Jak się zagotują, to odwracam do góry dnem i przeważnie się udaje. Też nieraz dopiero po wciśnięciu się zapadnie pstryczek. Olek super się "ustawił"

Mi się też podobają brązowe oczy, a u nas wszyscy niebieskie mają.

Monia jak nie widzisz nowego awatarka, to odśwież stronę. Iga rzeczywiście jak w tronie.

Po Warsztatach. Iga ma już piękne ząbki i taka szczuplutka jest w porównaniu do Ani. Chwile się dziewczynki podotykały - niestety tylko chwilę, bo oczy w tym wieku są bardzo interesującym elementem twarzy:) Dziewczynki super na fotach, dobrze Monia, że masz chyba zawsze ze sobą aparat. Prezentów na warsztatach więcej niż ostatnio.

Idę sie za jakieś porządki wziąć, jutro może teściowa przejazdem wpadnie z P wujkiem, to jakieś ciacho chyba zrobię.(sama chętnie zjem)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #760702 przez Madlen
No tak zjadło mi długiego posta..

Hej kochane.

Satine tsh miałam w ciąży 17. Zaleczona niedoczynność, tzn unormowane hormony nie powodują tycia. Powtórz badanie najlepiej i udaj się do endokrynologa.

Katarinka ale horror. Mój Adaś jest wszędzie i ten "huk" jest dobijający. Raczkuje jak szalony, "wychodzi" już sobie do przedpokoju..

Pati młody głupi stary jeszcze głupszy..

Jadzia gratulacje :) Dużo zdrowia dla taty, a dla Ciebie podziw, że ogarniasz wszystko. Taka z Ciebie kobitka z jajami :)

Dominia współczuję sytuacji w pracy M. Rozważa zmianę branży? Szukał czegoś?
Albo wyjazd z tego chorego kraju?

Marlena gratulacje. To praca weekendowa tak?

Szok to Wy gotujecie te zupki.. Ja nie lubię stać przy garach. I nie chcę by mi się odzwyczaił od słoiczków. Nie chce mi się gotować, wkrótce nie będzie dużo czasu to sobie ułatwiam..

Dzięki laski, jestem, miałam gości i zawirowania (problemy z M.).

Impreza ok, Adaś przespał ceremonię. Dobrze, że już po.

Chomiczka nie warto kupować stroju na chrzciny.
A jeśli już to z allegro używany.

Adaś miał koszulę, kamizelkę, marynarkę, spodenki, buciki, muchę beret, +zestaw z polaru na zimno (nie był potrzebny). Wypożyczone za ..15 zł!! Dzięki Monia za namiar :)

Po jakimś czasie go przebrałam i wtedy był więcej brany przez ciocie ;)

Chomiczka super stół i kuchnia.

Pliszka szacun, tak myślałam, że pobiegniesz. Ile się przygotowywałaś?

Paula super wiadomość :)

Wszystkie zdjęcia cudowne.

Więcej nie dam rady..

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #760710 przez jadziatopol
Kasia jeszcze takiej teorii nie slyszalam jak zyje! przeciez oni zdechliby tu w CA bez nieleg. imigrantow. To dzieki takim jak my ten kraj funkcjonuje...bo to kraj imigrantow. ...i oni dobrze zdaja sobie z tego sprawe. Ja jeszcze nie slyszalam o deportacji w CA...a wszyscy prawie nieleg. placa podatki. Prawo amerykanskie jest specjalnie tak skonstruowane zeby nieleg. mogli tu legalnie zyc i zasilac budzet panstwa...chyba ze popelnia jakies przestepstwo to wtedy sprawa wyglada inaczej. ALe na przyklad moj tata zatrudnial mnostwo nieleg. i jeden z nich skorzystal z prawa jakie mu przyslugiwalo i zaskarzyl mojego ojca o niewlasciwe warunki w pracy i brak bezpieczenstwa i moj ojciec dostaj grzywne ;) Poza tym Ameryki nie stac na deprotacje tak wielu ludzi....musieliby sie pozbyc z samej CA okolo 2 mln ludzi i tylko tych ktorzy legalnie przekroczyli granice (nieudokumentowanych nieleg. jest duzo wiecej) To co twoj wujek powiedzial, bez urazy , to najwieksza bzdura jaka slyszalam.
Aganobla dzieki :) dzisiaj siedzial pierwszy raz na nocniczku i poszly 2 kropeli ...skupial sie jak mogl ale niestety chyba mu sie sikac nie chcialo ;)
Katarinka coreczke masz przesliczna :kiss: jak czytalam to co sie wam przydarzylo to az mnie ciarki przeszly ;)
Chomiczka opowiesc ilustrowana z Olkiem w roli glownej jest extra! :lol: a on przesliczny :kiss:
Satine no...no.....niezle wygladasz :cheer: Mary fajna i wszystko ma rozowe! zawsze chcialam miec wszystko rozowe :cheer: :lol:
Ola Lidzia juz stoi!!! ale super :cheer: :kiss:

Widze ze wiekszosc z nas mialo cieka nocke. My znowu nocka przerywana jekami i rzucaniem sie....od 3 z nami w lozku i z cycusiem w buzi ;) mam nadzieje ze niedlugo sie to skonczy i wroci do normy :)
Lecimy na wizyte do lekarza.

[/url]

12 lata 7 miesiąc temu #760794 przez bananamana

12 lata 7 miesiąc temu #760797 przez sylwia1986
Dobry wieczór

Olu zapomniałam podziękować za zaproszenie, fajnie byłoby się spotkać, szczególnie że niedługo powrót do pracy, więc czasu pewnie na wszystko będzie mniej..
Jeszcze chwila i Lidzia stanie w łóżeczku, cukiereczek :kiss: .

Monia też liczę na spokojniejszą noc, bo dziś przebiła się górna dwójka.. zdjęcia z warsztatów super, widać że jedna drugiej "wpadła w oko" :lol: :silly:

Drzyzgunia co za gość, łaskawca :ohmy: :S Bartulek super się rozwija, bo wszystkie Bartki to fajne chłopaki :silly: :lol: a Wam życzę zdrówka. Z M lepiej się dogadujecie?

Madlen ale ogólnie chrzciny się udały? Daj jakieś foto Adasia :side:

Jadzia dobre i dwie kropelki, wie w czym rzecz :blink: powodzenia na wizycie

Przespanych nocek :kiss:
Bo Bartula po cycusiu zamiast spać chce coś npisać do e-cio1teczek
z

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka