- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Dzień dobry
Nocka MASAKRA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kiedy to się skończy to ja nie wiem
Widzę, że nie ja jedna miałam dzisiaj przeboje
Satine ja mam brązowe oczy i nie uważam, że czegoś im brakuje
I tak jest piękna
Michasia super, że wesele się udało
Katarinka Jezusie .. dobrze, że Ani się nic nie stało ! Dzisiaj Igor mi się przekopyrtnął w jeździku .. myślałam, że zawału dostanę ale szybko przestał płakać i na boczku czułka było czerwone
Paulaa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dostaliśmy swojską kurkę, M chciał zrobić z niej rosół dla Bartka, ale udało mi się ją wybronić i kurka zniosła już od piątku dwa jajka
Kolejna noc spędzona prawie cała przy cycku, ale już trudno..
Marusha zdrówka
Aneta gratulujemy ząbka
Jadzia to tyle dobrze, bo teraz dużo jeździsz z tatą, jedno zmartwienie mniej
Michasia Anulka jest fantastyczna, super że wesele się udało
Isola teściowa się nie popisała, wkurza mnie jak ktoś się obnosi ile to się nie napomaga a tak naprawdę patrzy jakby się wymigać
Problemy stópkowe u Pauli Oliwci, ja posiadam ino jedną latorośl
Chomiczka też żyje nadzieją że to kiedyś minie i nastaną cudownie przespane noce od 21 do 6 rano
Mam to samo, dostałam dresik na 74, to bluza za duża, spodnie za małe
A wekowałaś w słoiczkach po obiadkach? Mi kiedyś rozsadziło słoik, teraz wekuje w słoiczkach po koncentratach pomidorowych i jest ok
Katrinka jak ja Cie doskonale rozumiem, wiem co przeżyłaś, teraz zostawiam Bartka w jego łóżeczku lub na podłodze, choćbym miała się tylko po coś obrócić.. Anusia jest śliczna, jak te nasze skarby rosną
Monia od wczoraj sezon grzewczy ruszył, Bartek zadowolony że może śmigać w samych rajtach a nie w pięciu warstwach innych ciuchów, które ograniczały ruchy
Telefon będę prosić od brata, wprawdzie on ma dotykalski a ja wolę klasyczne, ale jak to mówią darowanemu koniowi
Reszta później bo bubek się przebudził, więc pora na spacer
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Jadzia wiesz po co jest to prawko dla nielegalnych..zeby się zorientować ilu jest imigrantow i zrobić im out..tak woujek tlumaczyl M jak tam był kiedyś
Michasia Aniuska w tej opasce cudnie:)
Chomiczka Olus sliczny..zwłaszcza na tej focie na sofie...minka cudowna:))a kuchnie masz bardzo ladna.i wogole mieszkanie super.
Katarinka cale szczęście ze malej nic nie jest ale stracha pewnie mialas niezłego..a fotki ekstra.taka usmiechnieta
Satnine avarcik esktra...a Marys jak zwykle slodka:)
Paula brawa dla Oliwki za postawe..na pewno się uda..będziemy trzymać kciuki
Gosiu odezwij się jak Zosienka:)
u nas mgla od rana ale mam nadzieje ze się przejasni i pojde z młodymi na spacerek.popoludniu zebranie w szkole..juz się ciesze..z jakims szkoleniem o zdrowym zywieniu dzieci
- chomiczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Dziękuję dziewczyny za komplementy kuchni. Powiem wam że stanowi ona u mnie piasek w oku. Robiliśmy ja w listopadzie i jedyne co się wtedy liczyło żeby zdążyć na sylwestra, bo robiliśmy imprezę
Katarinka matko, biedna Ania!! Ja jakbym krew z buzi zobaczyła to chyba bym zemdlała ze strachu. Widze że zachowałaś zimną krew i pobiegłaś do lekarza, to najważniejsze że potrafisz logicznie myśleć i odnaleźć się w takiej sytuacji a co najwazniejsze szybko działać!!! Biedna Anulka, na pewno bardzo się wystraszyła
Monia własnie zyskaliśmy bardzo dużo miejsca, mimo że blat był mniejszy, odzyskałam swobodny dostęp do dwóch szafek no i kawał blatu roboczego
Jeśli chodzi o postępy Olusiowe to bez szału
Dziś tak o to próbował spitolić z leżaczka, ale nie wiedział co dalej i mamusia musiała zareagować
Michasia dzisiaj rano wstałam i wcisnęłam te nakrętki i zostały w srodku wsyzstkie?? to chyba dobrze się zawekowały??? Powiem wam, że ja to kompletna noga do takich rzeczy
Mam pytanie, chciałabym Olkowi porobć zapasy na zimę. Nie duże, tylko jakieś warzywka i owoce, może jabłka. Wszystkie te warzywa które teraz rosną i są świeżutkie. Mama mi dała bardzo dużo praktycznie wszystkiego, buraczki, marchewki, kalarepę, ziemniaczki no i te króliczki. Gdzieś czytałam że lepiej jest zamrozić niż wekować w słoiki bo mniej witamin ucieka przy mrożeniu i to pewniej zawsze bo znając mnie jeszcze otruje dziecko bo słoiki będą zepsute
Michasia i Monia ale wam zazdroszczę że się spotkacie
Satine potwierdzam słowa Domini brązowe oczy też są cool, i jako ich posiadaczka będę ich bronić. Moja teściowa ma niebieskie, jej mama, teraz M tez ma niebieskie i mam wrażenie że ona też podchodzi że tylko niebieskie są super. Jak byłam w ciąży to mi mówiła "e dziecko pewnie będzie miało brązowe oczy" z takim żałosnym tonem. What the fuck ja się pytam?
Paula polecam normalny stół, całkiem inny komfort i standard życia że się tak wyrażę
- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Satine zdjęcie mrrr, super
Paula a pewnie, nawet 10 cm
Dominia
Chomiczka hahaha, ja znam te wygibasy
- [email protected]
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Michasia poprzedni wózek mamy dalej i jest spacerówka ale jest ciężki a ja chciałam lżejszy i ze skrętnymi kołami,Ania śliczna
Paula cieszę się że u Oli ok
Satine Marysia jaka duża w rowerku
Chomiczka fajna kurtka,bajka super,Oluś cudny
Katarinka biedna Ania a Ty najadłaś się strachu,na pewno nic jej nie będzie,śliczna dziewczynka i te dołeczki,ucałuj bułecke
Aneta gratuluję ząbka u nas dalej puchy
Jadzia nie które trzylatki leją w gacie a Hubuś zaczyna kumać o co chodzi,masz bardzo mądre dziecko
- ola85
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Satine - Marysia i Gucio - super
Katarinka - Ania to kolejna stojąca dziewczynka na forum
Dominia - Lidzia mi tyle na wieczór zjadła, że myślałam że pęknie, a i tak w nocy 2 razy budziła się pocycać. Chyb przez to że nasze dzieciaczki tyle się ruszają, to nabierają takiego apetytu
Sylwia - no to macie domowego zwierzaczka
Chomiczka - ja o wekowaniu i mrożeniu wiem niewiele to nie doradzę
Jeszcze chciałam się zapytać, jak Wasze dzieci tolerują te śpiworki? Bo ja nawet myślałam o zakupie, ale boję się że każde uwięzienie nóżek spotka się z buntem załogi
Ja zostawiam Lidzię samą tylko w łóżeczku, nawet na dywanie się boję, bo u nas jest tak, że Lidzia potrafi się ślicznie bawić na dywanie nawet godzinę, a potem nagle jej coś wpadnie do głowy i "wyrusza", nigdy nie wiadomo kiedy
My byliśmy na pięknym spacerku, pogoda śliczna, choć trochę wietrznie, trochę u nas na budowie ruszyło to wolnej chwili "doglądamy".
- drzyzgunia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
U nas w domu szpital
Mały robi tak szybko postępy, że sama jestem w szoku nie dawno zaczął raczkowac a juz wstae przy czym tylko może oczywiście większośc prób kończy się upadkiem na pupe i płaczem
Satine- super awatarek noo i Marysia tez urocza po mamusi.
Katarinka ale miałaś przygodę matko jak czytałam to sama byłam bliska zawału ale dobrze, ze zachowałaś zimną krew.
Dominia noo u nas póki co odpukać młody ładnei sypia wstaje raz i to przeważnie ok 4-6 a zasypia mi ok 19-20 ale póki co zębów nie widać pewnie dla tego
Chomiczka ja np. dostałam dynie od babci ze swojskiego ogródka zapakowałam w torebeczki i wrzuciłam do zamrażalnika tak samo robiłam z cukinią czy mięskiem dla małego. Bo niestety ale o wekowaniu to nie mam pojęcia moje próby wekowania hmm nie należały do udanych
Ola u nas podobnie Bartek przemieszcza się z prędkością światła ale najczęściej jak wychodzę z pokoju to wędruje za mną ale jak go zostawiam to albo w łóżeczku albo na dywanie z zabawkami i to tylko na chwile..jak mam coś więcej do zrobienia np. w kuchni zabieram go ze sobą
Jadzia u nas teściowa już zakupiła młodemu nocniczek i były pierwsze próby posadzenia go ale Bartek wolał go hmm zjeść
Aneta gratulujemy ząbka
Dziewczyny mam dwie paczki Pampers premium care po 80szt mogę wymienić albo sprzedać może któraś była by zainteresowana...niestety dostaliśmy w prezencie ale mój maluch niestety chodzi już w 4 ;(
- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
My już po warsztatach
Podobało mi się, były nawet ciekawsze niż poprzednie, że tak powiem mniej lokowań produktu
Sporo ciekawych informacji, w aucie zostawiłam reklamówkę z prezentami, tylko kocyk polarowy mam, bo schowałam do torebki. Iguni bardzo podobają się zielono-niebieskie paseczki, właśnie tuli się do nowego koca na podłodze
No i miło było spotkać się z Michasią
A, zapomniałabym...w trakcie warsztatów Iguni przebiła się górna dwójka...może jest dziś szansa na normalną noc...
Satine ja nadal widzę Twój stary awatar...Mary słodka
Banana, Ola to nam się dziś dziewczynki zmówiły
Paulaa super wieści
Dominia widzę, że Igi też do impry z dziewczynkami dołączył...
Sylwia ale fajnie z tą kurką
Chomiczka ja mroziłam zawsze umyte, obrane i pokrojone warzywka, wysuszone do woreczka i do zamrażalnika :)Ale zawisł fajowo...i mamo co teraz
Ola ale pytasz o te śpiworki do wózka? Jeśli tak to tam jest miejsce na fikanie
Dzrzyzgunia no w końcu!
Bartuś super postępy robi
No i nie byłabym sobą, gdybym nie wrzuciła fotek
- michasia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Paula super, że Oliwka będzie miała normalne stópki i będzie mogła ubrać szpilory:) Dobrze, że to operacyjna wada. Trzymam kciuki:)
Sylwia to macie śmiesznie. ja zawsze chciałam mieć 3 kury. W zeszłym roku prawie bym miała, ale chyba dobrze, że coś mnie powstrzymało:) Bartek będzie miał jajka z ogródka:)
Drzyzgunia też nie lubię takich ciap, chyba czekał aż go ktoś uprzejmie poprosi, że teraz może wejść szanowny Pan, jeśli oczywiście potrafi się ruszyć!Jak chciał sobie po prostu w przychodni posiedzieć, to przynajmniej mógł Tobie nic nie mówić.
Chomiczka ja robię zupki tez w słoiczkach po przecierach i musztardzie. Jak się zagotują, to odwracam do góry dnem i przeważnie się udaje. Też nieraz dopiero po wciśnięciu się zapadnie pstryczek. Olek super się "ustawił"
Mi się też podobają brązowe oczy, a u nas wszyscy niebieskie mają.
Monia jak nie widzisz nowego awatarka, to odśwież stronę. Iga rzeczywiście jak w tronie.
Po Warsztatach. Iga ma już piękne ząbki i taka szczuplutka jest w porównaniu do Ani. Chwile się dziewczynki podotykały - niestety tylko chwilę, bo oczy w tym wieku są bardzo interesującym elementem twarzy:) Dziewczynki super na fotach, dobrze Monia, że masz chyba zawsze ze sobą aparat. Prezentów na warsztatach więcej niż ostatnio.
Idę sie za jakieś porządki wziąć, jutro może teściowa przejazdem wpadnie z P wujkiem, to jakieś ciacho chyba zrobię.(sama chętnie zjem)
- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój promyczek słońca :-)
Hej kochane.
Satine tsh miałam w ciąży 17. Zaleczona niedoczynność, tzn unormowane hormony nie powodują tycia. Powtórz badanie najlepiej i udaj się do endokrynologa.
Katarinka ale horror. Mój Adaś jest wszędzie i ten "huk" jest dobijający. Raczkuje jak szalony, "wychodzi" już sobie do przedpokoju..
Pati młody głupi stary jeszcze głupszy..
Jadzia gratulacje
Dominia współczuję sytuacji w pracy M. Rozważa zmianę branży? Szukał czegoś?
Albo wyjazd z tego chorego kraju?
Marlena gratulacje. To praca weekendowa tak?
Szok to Wy gotujecie te zupki.. Ja nie lubię stać przy garach. I nie chcę by mi się odzwyczaił od słoiczków. Nie chce mi się gotować, wkrótce nie będzie dużo czasu to sobie ułatwiam..
Dzięki laski, jestem, miałam gości i zawirowania (problemy z M.).
Impreza ok, Adaś przespał ceremonię. Dobrze, że już po.
Chomiczka nie warto kupować stroju na chrzciny.
A jeśli już to z allegro używany.
Adaś miał koszulę, kamizelkę, marynarkę, spodenki, buciki, muchę beret, +zestaw z polaru na zimno (nie był potrzebny). Wypożyczone za ..15 zł!! Dzięki Monia za namiar
Po jakimś czasie go przebrałam i wtedy był więcej brany przez ciocie
Chomiczka super stół i kuchnia.
Pliszka szacun, tak myślałam, że pobiegniesz. Ile się przygotowywałaś?
Paula super wiadomość
Wszystkie zdjęcia cudowne.
Więcej nie dam rady..
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Aganobla dzieki
Katarinka coreczke masz przesliczna
Chomiczka opowiesc ilustrowana z Olkiem w roli glownej jest extra!
Satine no...no.....niezle wygladasz
Ola Lidzia juz stoi!!! ale super
Widze ze wiekszosc z nas mialo cieka nocke. My znowu nocka przerywana jekami i rzucaniem sie....od 3 z nami w lozku i z cycusiem w buzi
Lecimy na wizyte do lekarza.
- bananamana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kocham Cię nad życie córeczko
- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Olu zapomniałam podziękować za zaproszenie, fajnie byłoby się spotkać, szczególnie że niedługo powrót do pracy, więc czasu pewnie na wszystko będzie mniej..
Jeszcze chwila i Lidzia stanie w łóżeczku, cukiereczek
Monia też liczę na spokojniejszą noc, bo dziś przebiła się górna dwójka.. zdjęcia z warsztatów super, widać że jedna drugiej "wpadła w oko"
Drzyzgunia co za gość, łaskawca
Madlen ale ogólnie chrzciny się udały? Daj jakieś foto Adasia
Jadzia dobre i dwie kropelki, wie w czym rzecz
Przespanych nocek
Bo Bartula po cycusiu zamiast spać chce coś npisać do e-cio1teczek
z