- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dominia śliczny Igorek i fujarke tez ma

Anoda ja tez o Tobie mysle caly czas cieplo. Sciskam Cie kochana i życze Ci ,zeby jak najszsybciej los sie do Ciebie uśmiechnal

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój promyczek słońca :-)

Pliszka ale ślicznotka z Ciebie i taka radosna, z pozytywna energią.. jesteś modelką? Piękne te sukienki..
Michasia bolało, chociaż poszłam z innym zębem (okazał się zdrowy). No ale co to za ból chwila moment jak nie ma dużego ubytku.. Wyszłam cała mokra z gabinetu. Pospałam też popołudniu. Zastannawiam się dlaczego dr była przeciwna znieczuleniu..
Anoda Kochanie jeszcze będzie przepięknie. Zobaczysz ciąża Cię szybko i megapozytywnie zaskoczy. Czas i tak upłynie.
Gabilee to sobie pogadałysmy

Fajny skład mają te witaminki.
A z tym ślubem święte słowa, tyle, że łatwiej urzędowo.
Ola najważniejsze, że z dzidzią ok. Ty duzo przytyłaś? Ja 15. Lekarz nie kazał się tym martwić, ale ja przeszłam na zdrową dietę. Do tej pory jadłam jak przed ciążą.
Andzia ślicznie zaokrąglony brzuszek. Trzymam kciuki za wizytę.
Dominia no widać sprzęt

Vini Twój brzusio robi wrażenie. Nie poszło ci na boki, tylko w przód. A ile waży córeczka?
Pliszka fajny przepis z tymi sliwkami, małokaloryczny

Marlena może się znamy

Jadzia hurraa

- Marlena1888
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Alina ładnie wyglądasz i już łóżeczko gotowe dla dzidzi, wow!

bananamana uwielbiam ten kawałek, też go często słucham

- Marlena1888
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Domina sliczny dzidzus.
Vini i pliszka sliczne brzuszki.
Alina lozeczko eksta a ciuszki mowilas ze jakaies kupilas.gdzie foty?
Jadzia widze ze nie jest zle jak dostalas potwierdzenie wylotu.jest takie badanie co pokazuje czy sie mialo cukrzyce wczesniej?super.pewnie mi tez takie zrobia.to ulga pewnie jak sie wie ze wczesniej sie dziecku nieszkodzilo.
Ja jutro do internisty.nie ma miejsc ale pojade i wejde z kims do gabinetu.bo gin mowi ze to internista ma podjac decycje ale jego zdaniem dostane skierowanie do diabetologa i dietka.ze norma jest nieduzo przekroczona wiec dietka powinna wystarczyc.zjadlam na obiad pieczony schabik,warzywa na parze i troche ziemniakow.mam nadzieje ze porcje niezaduze.a teraz zjadlam kromke razowego chleba z ogorkiem i pol grapefruita bo mial nikie Ig w tym spisie.Amela wqazy niecale 700gram.glowke ma rowno na 24tyg a brzuszek troszke wiekszy.Gin mi sie pytal czy przed piciem glukozy w niedziele sie nieobjadalam samym cukrem i smazonym.no w sumie hehe.Co ciekawe hemoglobina dzis 10,5 a dwa dni temu 11.nadal mam brac zelazo...pytalam go czy aby niezmienic femibionu na noc z zelazem.mowil ze jest jakis femibion ferrum czy jakos tak ale zebym zostala przy tym plus zelazo.mam tez zrobic hcv na raz nastepny i plytki i cukier na czczo.moze mi ta lekarka jutro da recepte na paski to bym mogla juz cukier mierzyc bo takto jem w ciemno.
Zapomnialam napisac ze przyszedl mi bialy kocyk zamaist rozowego.dzwonilam do goscia i on proponuje zebym doplacila 15 i ze ten ecrii bylby za 15 bo takto tamten koztowal 30 z wyslka.nie wiem co robic.czy potrzebne mi beda az 3 kocyki.bo jeden mam z biedronki taki cienki a ten mialam miec rozowy do wozka.
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Kasia Dominia te pielegniarki na Klinice powiedzialy mi,ze specjalnie maja okrojone te normy na wszelki wypadek....gdzie indziej jest inaczej. Podobno pacjentki z Anglii jak przyjezdzaja to mowia,ze u nich norma jest 1h po posilku 140 a na czczo do 110. A w usa jest jeszcze inaczej....i zebym nie panikowala bo nic sie dziecku nie dzieje jak jest do 130 po posilku. Na razie odpukac po posilku nie mam wogole problemu....zobaczymy jak to sie rozwinie. A to badanie to HbA1C . Zrob sobie dla swietego spokoju w laboratorium odplatnie jak nie dostaniesz skierowania.
Monia ty masz na noc i na dzien? powiedz mi jak mierzysz cukier 1 h po posilku to mierzysz czas od poczatku posilku czy kiedy konczysz?
- sylwka727
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
moze to wam sie spodoba

sylwka wazne , ze z dzieckiem ok wszystko

marlena dziekuje mam nadzieje , ze bedzie wszystko dobre

dziewczyny jakie rozmiary kupujecie? macie duzo na 56? bo ja nic prawie
- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A tu coś co pomoże nam pozytywnie myśleć:
- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die

jak czytam o rozwodach to sama wiem jak to jest... niestety tak sie uzlozylo moje zycie ze rozstalam sie z mezem po pieciu latach malzenstwa... teraz jestem w cudownym zwiazku i na szczescie moj m nie nalega na slub kochamy sie nad zycie... teraz wiem jak to jest i pewnie stad moja decyzja o dziecku z bylym mezem sie nigdy nie zdecydowalam... wiem ze on juz od dawna jest tatusiem i mam nadzieje ze szczesliwym...
ja dzis zrobilam sobie maly prezencik ramke z babyart z masa do odcisku stopki i raczki malucha nie wiem czy ten link pojdzie www.limango.pl/shop/detail/index.php?cid...d=524821&catid=21380
- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Ja już po wizycie Mąż sobie pooglądał Wojtusia z każdej strony.Tak idealnie było widać pisiorka, że nie ma możliwości pomyłki
Wojtuś dziś był spokojny,leżał sobie i coś przeżuwał, a potem oczywiście założył noge na głowę i odpoczywał. Dzisiaj miałam robioną 2 część połówkowego. Kość nosowa itp - wszystko ok Badanie na fotelu - tez wszystko super
Na następną wizytę 10.12 mam zrobić obciążenie glukozą no i standardowo mocz i morfologie,a na wizycie w styczniu - to już będzie 31 tydzień jeszcze raz bede miala wszystko porządnie mierzone,waga itp a potem to juz przygotowanie do porodu

- chomiczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Na becikowe za późno - NIE DOSTANE, na macierzyński za wcześnie - NIE DOSTANE!!
To są jakieś jaja, od września 2013 ;/ jaka jestem złaaaaa ;/;/;/