- Otrzymane podziękowania: 27
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- ninoczka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agat
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23
- ulka1983
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 130

ślicznie brzuś się prezentuje

Luska fajne zdjęcie

Maja współczuję pogryzienia przez to paskudztwo

Ninoczka piękny brzuś

Chasiami spokojnie w tych tygodniach to jeszcze nie zawsze musisz czuć ruchy maluszka

ale mi przykro z powodu Makrelci

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Kurcze ja nie wiem juz jak ja mam to ogarnąć z tym liczeniem , w sumie ja wiem , bo ja wiem dokładnie kiedy my utrafiliśmy maluchy .Mi też się cykl pomieszał ( w maju babcia zmarła i chyba przez to ) ostania @ miałam 9.05 kolejna powinnam mieć , na początku czerwca , a 5.06 byłam u gina na przeglądzie i na badaniu wyszło , że dopiero ma owulacje czyli z cyklu 24-26 dniowego by mi teraz wychodził 40 dniowy .I teraz według @ termin mam na 14.02 a usg 24 .02 .Wcziraj dzwoniłam do tej kliniki babka kazał mi podać wiek ciąży z usg i ostatniej @ i wyszło , że badania prenatalne muszę zrobić między 8 a 20 sierpnia , to raczej sugerowała się usg .
Agat śliczny brzuszek

Wow Maja 1.5h na badaniu z małym jeszcze o nieźle cię przeciągnęli :/
Ninioczka ja też do szpitala bym kupiła porostu najmniejsze w sklepie , poza tym w sklepie ci doradzą , ale ja w każdym bądź razie będe brała najmniejsze

Co do pepco , to mi zależy co , mała miała komplet i jakościowo był super , a też za grosze , to samo majteczki.młodemu kupiłam teraz tam bluzke no czaderska i całe 9.90 , nie wiem czemu kurna tylko jedna kupiłam.Ale bodziaki i pajacyki , to dla mnie szmatki przeważnie od kosza szły po praniu.Ja lubię reserwed , ale to już tak od roczku , super ciuszki , Zara też ma ekstra szmatki i dobre jakościowo , ale ja młodej dopiero teraz w Zarce kupuje , bo się w mare opłaca , bo i chwile pochodź a na przecenach nie jest żle .Do tego roku też przeważnie ciucholandy i komisy .Smyk , to raczej szmatki byle jakie dla mnie , w 5-10-15 zależy co , bo mi jak na razie wszystko co kupiłam się trzyma i jakościowo fajne , ale czasem jak wejdę o też jest byle co z jakością
wow ninioczka no brzucho juz cudne
Chasiami pewnie maluszek się przekręcił , jaszcze ma dużo miejsca i może. Ale super , że juz czujesz malucha
Przykro mi bardzo

- studentkaae
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
Makrelcia

Agat - ale historia, ja bym tam chyba na zawał zeszła. o matko. ale najważniejsze, że jest oki, może faktycznie to dziewczynka

brzusio fajny, i waga stoi? szczęściara

Luska - fajna ta szarańcza Twoja

Ninoczka - brzusio już też widać, rośnie, maluchy się rozpychają

aaa, mam nowego wózkowego faworyta: jane muum

poza tym, w poniedziałek mam gina i już się dygam

- maja001
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 74

ninoczek super, ze zakupy sie udały i ze jesyes z nich zadowolona, a te dziurke oze uda się zszyć Jesli chozi o rozm czapeczki, to jak pisze LUSKA popros o najmniejsze dla noworodka w sklepie.
chiasami ja wizyte u gina tez mam za tydzień, czyli 30 07, ale sadze ze na poznanie płci jeszcze u mnie za wcześnie i będe musiała poczekać
studentka powodzenia na poniedziałkowej wizycie
- chasiami
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19

maja przy Alicji dodowiedzialam sie o płci w 16 tyg i to tak że nie dało rady sie pomylic, a prenatalne to potwierdziły

studentka czekamy na relacje z wizyty u gina oczywiscie.
Dziewczyny szukam sukienki na wesele brata (mój mąż idzie za świadka, bo ja jestem w ciąży) musiałabym wyglądac ładnie, bo chce utrzec nosa jednej od nas z rodziny, ale albo mi sie nic nie podoba, albo kosztuje ok 250 zł

- ninoczka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Niom brzusio rośnie, ciekawa jestem jak będzie ostatecznie wyglądał. Mam nadzieję, że nie będę wyglądała jak potwór.
Ja też mam wizytę w poniedziałek 28 lipca. Chciałabym coś już się dowiedzieć o płci. Mają być prawdopodobnie jednojajowe to chociaż jeden żeby się pokazał hihi. Fajnie dziś na dworku bo w końcu wiaterek.
A w jakie pampersy planujecie ubierać dzidzie i jakieś firmy na olejki do kąpieli czy pielęgnacji macie upatrzone?
- chasiami
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
A co do pampersów to ja używałam DADY i spisały sie u nas rewelacyjnie i co ważniejsze tańsze były.
Natomiast olejki do kompieli to wiem ze tylko emolium (bo oliatum teraz oliatum baby zmieniło skład i nawet moja kuzynka farmaceutka mi to odradziła) a myśmy mieli jeszcze przy Alicji problemy ze skórką jak miała równy miesiąc chcieli nas wysłac do katowic do szpitala bo miała na całym ciele tak jakby atopowe zapalenie skóry pomieszane z łojotokowym zapaleniem skóry i troche na ten temat już wiem - i nie żebym sie mądrzyła tylko doświadczenie uczy

Jakaś cisza dzisiaj jest

- ninoczka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Chasiami jejku ale ci zazdroszczę , że czujesz już bobaska jak cie smyra

chasiami ja nie pomogę , co prawa ja teraz idę na wesele i jestem świadkiem

Ninoczka u mnie na początku sprawdzał się pampersy premium Care , super są , warte ceny .Później pewnie przejdziemy na active albo dady. Bynajmniej ja nie polecam huggesów , no jakiś koszmar dla mnie przynajmniej te newborn .....
co do kosmetyków , to my wszyscy w domu używamy nivea i tak pewnie też będzie.Emolium w razie potrzeby , bo też super sprawa u nas nie było problemów skórnych na szczęści , z młodą tylko walczyliśmy do roku z ciemieniucha , ale właśnie kupiłam szampon z Emolium i w końcu jakoś się uporaliśmy.
U u mnie też się schłodziło , ale do ego deszcze i burze i co z tego jak chodzę jak żywy trup i nic mi się nie chcę :/
- martadiana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 41
Jejku wy piszecie o tych usg to ja sie swojego doczekac nie moge a jak piszecie o waszym ze tak blisko to ja normalnie z wami czekam heh
Dzisiaj z rana chyba nie jestem pewna ale czulam jak mi sie cos w brzusiu przewraca i tak dziwnie brzuch sie delikatnie reuszal jakie dziwne uczucie hehe

Ja jeszcze 5 tygodni i plec bede znala juz sie doczekac nie moge

- chasiami
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Ale cisza dzisiaj

martadiana to napewno był dzidzius

- anna90
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- A teraz serca mam dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 11

U mnie sloneczko, cieplutko prawie 30 stopni .
Ninoczka tez mysle nad polaczeniem dady i pampersa na noc ale to jeszcze zobaczymy jak wyjdzie.
Martadiana zazdroszcze pierwszych ruchow dzieciatka ja juz sie doczekac nie moge az poczuje.
Ja tez licze ze na nastepnej wizycie poznam juz plec.
- ninoczka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Anna ty to chyba z nad morza skoro taka pogoda u ciebie.
Luska widzę, że już masz trójeczkę to ładnie ci się jeszcze bliźniaki trafiły