- Otrzymane podziękowania: 74
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- maja001
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
ninoczka jesli chodzi o kosmetyki to identyczne zdanie podzielam chasiami ja przy synu uzywałam tez na początku emolium, o oliatum nawet nie myslałąm, bo słyszałam ze potrafi uczulac i chyba to prawda, bo dziewczyna obok z sali w której leżałam po porodzie miała oilatum do kapieli i jej zieciątko było cale wysypane po nim. Ja używałam dady i pieluszki sie sprawdziły. Świetnie u nas sie tez sprawdził balsm do twarzy i ciała z HiiP z olejkiem migdałowym, nie chce innego, do dzis go kupuje Oskarowi. i najwazniejsze jest od 1 dnia życia. Dobre są tez kosmetyki z Nivea baby, póżniej kupowałam z tej serii krem na odparzenia czy płyn do kapieli
martadiana ja wczoraj tez poczulam deikatne ruchy w brzuszku, ale az cięzko mi uwierzyc, że to było malenstwo.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ninoczka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 27
- chasiami
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
Wiecie co wiem, że jest wcześnie ale mają wyprzedaże i zamówiłam już sukienkę, tylko troszke większy rozmiar wziełam, wrazie czego mama krawcowa pomniejszy

www.happymum.pl/sklep3/d520a,sukienki_wi...tte_dress_sale!.html
wrazie czego koszty zwrotu to 6 zł

- ninoczka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Stokrotka34
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 58
- Stokrotka34
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
zapomnialaStokrotka34 napisał: Czesc:-) troche sie napracowalam aby do Was dolaczyc niestety nie jestem specem od forum:-( ale fajnie sie Was czyta i uznalam ze warto:-) mam na imie Ola jestem z Wroclawia i z tego co sie doliczylam jestem trzecia mam bliźniąt:-)

- anna90
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- A teraz serca mam dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 11

Chasiami sliczna sukienka .
Stokrotka witaj, gratuluje blizniakow. Pieknie mamy juz 3 pary.
- agat
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23

W moim kwietniowym wątku bliźniaków nie było, ale za to mamy trojaczki

Stokrotka wydaje mi się, że z suwaczkiem wszystko ok, bo np 15 tydz i 2 dzień to jest 16 tydzień w trakcie (15 ukończony i 16 w trakcie).
U mnie nic nowego, mąż wczoraj pojechał na ryby, więc sama z Adasiem urzęduję, na szczęście dziś już wraca. Upał straszny, aż się nie chce z domu wychodzić bo mi od razu słabo i w głowie się kręci.
Nowe mamusie - na pierwszej stronie naszego wątku jest tabelka z naszymi nickami i wyliczonymi datami porodów. Jeśli mam kogoś dopisać to dajcie znać

- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Na samym wstepie - witam nowe forumowiczki, mam nadzieje ze przy blizszej okazji bede miala szanse was blizej poznac.
Tak na szybko co u mnie.
Zaganiana jednym slowem, laptop nie chodzi, wczoraj sym mial urodziny, ale jutro imprezka, wiec mam multum pracy. Za jakas godzine jedziemy do Helsinek odebrac mame, mam nadzieje, ze troche pracy przy mlodym i w domu mi odpadnie.
Pozatym dwa dni temu mi sie przytrafil maly wypadek, bylam na rynku po zakupy i juz czekalam na busa, mialam 10minut i w momencie zemdlalam. Jakis facet zadzwonil po pogotowie i zawiezli mbie do szpitala. Miro jakos ta wycieczke wzglednie przezyl, nie plakal. Porobili badania i wszystko ok, z wyjatkiem cisnienia - bardzo niskie, nawet nieco za niskie jak na ciaze. Ale wypuscili mnie wiec moge spokojnie przygotowac sie do imprezki.
Jak juz uda mi sie jakiegos laptopa dorwacto oczywiscie do was zajrze, na razie marne szanse.
- ninoczka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
mamomuminka uwazaj na siebie. I chyba powinnas zwolnic tempo.
- ninoczka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- anna90
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- A teraz serca mam dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 11
Ninoczka mysle ze jak sie trafi to mozna skorzystac niz potem miec problem ze znalezieniem wozka ale moze niech wypowiedza sie tez inne mamusie.
- agat
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23
Ninoczko ja też uważam, że jak trafisz na fajną okazję to bierz. Z wózkami bliźniaczymi nie jest tak łatwo jak ze zwykłymi. Pierwszy trymestr za nami, jeżeli (tfu tfu tfu) cokolwiek złego mogłoby się stać to zarówno dziś, jak i za miesiąc czy cztery, niestety. Nie ma w 100% bezpiecznego momentu w ciąży.
- ninoczka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ja też nie mogę tej tabelki otworzyć.
A jeszcze te podbrzusze mnie nieraz boli. Mam nadzieję, że to tylko rozciągająca się macica.
- Stokrotka34
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
u mnie ciąża dwuowodniowa i dwukosmowkowa:-) ale na ostatniej wizycie jeden maluszek byl cos mniejszy, mam nadzieje ze taka jego uroda, albo moze to taka delikatna dziewczynka, a drugi to solidny mezczyzna:-) moj gin nie wypowiada sie jeszcze na temat plci:-) ale ja obstawiam chlopcow, ale po cichu marze o parce:-)
Ja tez wychodze z zalozenia, ze nie ma co czekac z zakupami na niewiadomo kiedy, w ciazy trzeba sie cieszyc kazda jej chwila a nie martwic na zapas!