BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2015

11 lata 10 miesiąc temu #890775 przez meli1990
Inna607 według tego to wychodzi tak samo jak na suwaczku. dzięki

patio witaj i gratuluje

GabrysiaSta zrobisz listę na pierwszej stronie przyszłych mamusiek lutowych? narazie najwyżej po niku

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #890783 przez GabrysiaSta
Inna607 dziękuję za Twoje uwagi. Tobie życzę szybkiego i łatwego rozwiązania, a to już tak niedługo! super! :woohoo:
patio - witamy!! serdecznie gratuluję! na pewno każda z nas wierzy, że wszystko będzie dobrze i na pewno tak też będzie!

11 lata 10 miesiąc temu #891093 przez meli1990
jak się czujecie? mnie strasznie dziś dokuczają mdłości

11 lata 10 miesiąc temu #891121 przez magda113
Cześć dzisiaj pobolewa mnie troszkę brzuch
,a apetyt mam taki że aż strach :)

11 lata 10 miesiąc temu #891143 przez GabrysiaSta
a ja się martwię (kiedyś może przestanę) bo w ogóle nie mam mdłości :( a wujek Google powiedział, że to zły znak :( jak bym miała to bym narzekała, że są, a jak nie mam też narzekam, że brak. Nie dogodzi mi!

11 lata 10 miesiąc temu #891282 przez Loca
GabrysiaSta, wujek google to zły doradca ;) moja znajoma nie miała mdłości w ciąży w ogóle i dziś ma zdrową i piękną córeczkę :) wybaczcie, że tak czasem tu u was coś napiszę, ale ja okres ciąży tak miło wspominam, że po prostu mam ochotę coś tu wam naskrobać :)

11 lata 10 miesiąc temu #891326 przez Marti
Cześć Wszystkim!

Dziś okazało się, że w lutym 2015 znów zostanę mamą, więc chętnie do Was dołączę:)

11 lata 10 miesiąc temu #891339 przez magda113
Witamy Cię Marti

11 lata 10 miesiąc temu #891367 przez Magda28
Witam dziewczyny :) serdeczne gratulacje dla przyszłych mam :) Ja jestem mamą Marty z lutego tego roku :-) rok temu ujżałam dwie kreseczki,a teraz skarba mam przy sobie :P Życzę Wam dużo zdrówka i spokojnych 9 miesięcy :cheer:

GarbysiaSta nie słuchaj wujka Google :P Ja nie miałam żadnych mdłości,żadnych dolegliwości...gdyby nie rosnący brzuch i brak @ to nie wiedziałabym ze będziemy mieć dzidziusia :P

11 lata 10 miesiąc temu #891380 przez meli1990
Marti witaj

GabrysiaSta nie martw się i nie czytaj googla jeszcze objawy przyjdą i jeszcze będziesz na nie narzekać zobaczysz

mnie brzuch już nie boli, tylko te ciągłe mdłości mi dokuczają jak nie zje i jak zjem :( dzisiaj byłam na działce na gratkach oplewić trochę i zgrabić trawę po koszeniu i nie było tak źle nawet aucie. miłej nocy

11 lata 10 miesiąc temu #891644 przez GabrysiaSta
Marti gratuluję !!!! bardzo nam miło że do nas dołączasz :)
Magda28 no to mnie troszkę uspokoiłaś. Gratuluję Martusi, niech się zdrowo chowa Maleńka!
Loca zaglądaj do nas i udzielaj rad! co prawda to nie moja pierwsza ciąża ale każda jest inna i już też nie jestem na bieżąco ;)
meli1990 jednak i tak zazdroszczę mdłości :blush: My dzisiaj byliśmy w zoo 5 h spacerowania ale było świetnie! uwielbiam takie rodzinne niedziele :P

11 lata 10 miesiąc temu #891843 przez meli1990
GabrysiaSta nie ma co zazdrościć mdłości. ja bym chętnie je komuś oddała. bo nie jest miło cały dzień mieć mdłości. a ja zazdroszczę ci tego zoo chętnie bym sama poszła bo nigdy nie byłam i Dominik byłby zadowolony ale za daleko do zoo :(

która ma najbliżej wizytę u lekarza?

11 lata 10 miesiąc temu #891980 przez magda113
Cześć ja mam wizytę w środę troszkę sie boje bo nie mogę sie pozbyć tego pobolewania brzucha ,wczoraj bolał mnie z jednej strony dzisiaj z drugiej .Zabroniłam sobie czytania czegokolwiek na ten temat (do środy :) ),a mdłości też nie mam

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #892174 przez Marti
Wielkie dzięki za gratulacje!!!
Ja mam pierwsza wizyte dopiero w przyszly czwartek, ale nie mogę sie juz doczekac, bo nie chcemy nikomu mowić o dzidziusiu przed ta wizyta. A Wy powiedziałyście juz rodzinie i znajomym?

Jeżeli chodzi o brak mdłości, absolutnie nie ma sie czym przejmować! Mam sporo znajomych, które czuły sie swietnie od początku do końca ciąży:) ja tez nie mam mdlosci, ale to jeszcze bardzo wcześnie... Za to wczoraj mialam paskudna migrenę:(

11 lata 10 miesiąc temu #892244 przez patio
Widzę że grono Mam Luty 2015 powiększa się :) Witam Was wszystkie :)
Mi mdłości dokuczają, i bóle piersi (w nocy nie mogę spać), no i pobolewanie brzucha. Ale niczym się nie przejmuję - takie urok tego stanu :) U mnie rodzina już wie. Pochwaliłam się od razu jak zobaczyłam dwie kreseczki i potwierdziłam badaniem Bhcg. Wszyscy oczywiście zachwyceni. Mój M troszczy się o mnie jak może i dogadza mi na wszystkie możliwe sposoby, a jutro idziemy razem pierwszy raz zobaczyć naszego Maluszka na USG.

Antoś 05.04.2014

Link - tabela Luty 2015 docs.google.com/spreadsheets/d/1ggTDIhF6...ldX8v_MCU/edit#gid=0
Link - przydatne rzeczy docs.google.com/spreadsheets/d

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia