BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

11 lata 5 miesiąc temu #945172 przez Ada2424
Monia mam nadzieje, że już nic się nie zmieni ale widać było konkretnie, nawet za nim nam powiedział to już sama widziałam że córcia :) u nas było chłopak, córka i teraz córka ;)

[/url] [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #945173 przez syza24
Ada super :woohoo: gratulację :cheer:

11 lata 5 miesiąc temu #945176 przez syza24
Mi właśnie udało się nagrać filmik jak moja dzidzia wariuje w brzuchu będzie super pamiątka całym brzuchem rusza i to z każdej strony, a dopiero taka mała jest co to będzie później :woohoo:

11 lata 5 miesiąc temu #945191 przez Ada2424
Aaa Anabelle i kolejna wizyta 12 grudnia :)

Dzięki Dziewczyny :cheer: nawet nie wiecie jaka jestem zadowolona po tym oglądaniu naszej księżniczki i po zakupach :laugh:

Czekam na reszte relacji z dzisiejszych wizyt Dziewczynki :)

[/url] [/url]

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #945196 przez Aneczka84
Ok ja wróciłam. Wszystko załatwione: będę mieć włoską kartę zdrowia, zostałam mieszkanka włoskiego miasteczka :) ogólnie wszystkie papiery załatwione :) 5 stycznia idziemy na kurs z szpitala w którym będę rodzić. Od jutra odpoczywam ;)
Wyniki z glukozy są dobre, tsh ładnie spadło :)

11 lata 5 miesiąc temu #945210 przez madlen_m
Gratuluje wizyt i zakupów :)
U nas wszystko w porządku, ostatnio dzidzia była ułożona pośladkowo i lekarz powiedział, że prawdopodobnie dziewczynka. A dziś już ułożona główką w dół i też powiedział, że raczej dziewczynka i nie dał 100%, powiedział, że może następnym razem będzie na 100%.

11 lata 5 miesiąc temu #945212 przez madlen_m
Ada jakie wózki wybrałaś? Może podaesz linki tych wózków?

11 lata 5 miesiąc temu #945215 przez Ada2424
Madlen super, że wszystko ok i u Ciebie :) jutro powklejam bo dziś padam ze zmęczenia, nogi mnie bolą i kręgosłup od zrobienia tylu km po mieście.

[/url] [/url]

11 lata 5 miesiąc temu #945221 przez Nikaa
Dziewczynki jestem po USG połówkowym wszystko w porządku mam trochę dużo wód ale dziecku to nie szkodzi trzeba po prostu obserwować po26 tygodniu liczba wód powinna spaść no i łożysko nadal dość nisko ale to już wcześniej wiedziałam
Bobasek waży już 460 gram
no i mamy potwierdzenie :) :) :) :) :) :) :) SYN :) :) :) :) :) :) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Jest Leonek :) :) :) :)

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

11 lata 5 miesiąc temu #945242 przez monia89
Madlen Nika super ze i u Was ok :-)

11 lata 5 miesiąc temu #945243 przez malina219
Ja już też po wizycie :laugh: Będzie córeczka czyli bez zmian! Jest booooska :woohoo: Zakochalam się w tej laseczce :kiss: zdrowiutka jak ryba, aż w to uwierzyć nie mogę... skacze ze szczęścia! Znowu dostałam płytkę z filmikiem B) a jakie mam piękne zdjęcie jej profilu - cała mamuska haha :P

11 lata 5 miesiąc temu #945246 przez Anabelle

anioleczek208 napisał: Monia ta chcemy Antosia ;) jak jeszcze nie bylo wiadomo plci to mowlismy ze chlopak Antos i juz tak zostalo ;) wspominalam mezowi o innych imionach ale zadne mu sie nie podobalo ;) a wogole to chcemy zeby byl Antoniusz w papierach ;)

Ja też chciałam Antoniusz w papierach ale mąż poszedł i zrobił po swojemu bo mu Antoniusz nie pasowało. Jako kobieta po porodzie z wybuchem hormonów, chyba nie musze dodawać, że wpadłam w histerie z tego powodu? :P

Ada super że już macie na 100%!!! ;) ;)

Nikaaa wody płodowe bedą się zmniejszać, glukoze miałaś badaną? jednej dziewczynie lekarz mówił, że przy cukrzycy ciężarnych lubi się zwiekszać ilość wód płodowych, ale krzywa cukrowa chyba już niedługo przed tobą? Gratuluję synka :) Tak jak chciałaś prawda? :D

Ja też chce Leosia, ale mąż ciągle protestuje.

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #945249 przez anioleczek208
Anabelle no to u Nas wlasnie maz wpadl na ten pomysl by byl Antoniusz a nie Antonii ;) mi sie za bardzo nie podobalo na poczatku ale jak juz tak bardzo chce niech bedzie ;)
dziewczyny super ze po wizytach ok i gratuluje coreczek i synusiow;)

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #945250 przez Nikaa
Anabelle tak dokładnie tak jak chcieliśmy z mężem :laugh:
badanie dot.cukrzycy ciążowej miałam i wyniki były idealnie w normie , wszelkie badania krwi to samo itd. - na badaniu połówkowym wyszło, że Leonek rozwija się dobrze i nie ma żadnych wad genetycznych typu zrośnięty przełyk czy coś takiego co może powodować zwiększoną ilość wód
Lekarka powiedziała, że jeśli chodzi o zwiększoną ilość wód no to w ponad 60 procentach matka i dziecko są zdrowe i nie wiadomo skąd to się bierze - taka uroda danej ciąży i my jesteśmy takim przypadkiem :P
w pozostałych przypadkach za zwiększoną ilość wód może być odpowiedzialna cukrzyca ciążowa i wady genetyczne dziecka
tak nam tłumaczyła Pani doktor
trzeba to po prostu monitorować i zwracać na to uwagę na kolejnych badaniach jak to wygląda

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

11 lata 5 miesiąc temu #945271 przez malina219
Dziewczyny dorwałam dziś w Biedronce kocyk dla malutkiej za 19,99 BOSKI i super jakościowo, taki delikatny :woohoo: Dwustronny :laugh:

A to moja gwiazda B)
Załączniki:

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia