BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 5 miesiąc temu #944944 przez Aneczka84
Witam Mamusie :) ile napisałyście ... ciągle czytam :)
Ja już jestem po ślubie, było zabawnie ... choć pewnie będę dochodzić do siebie przez 2 tygodnie.
Dziś miałam glukozę ... nawet dało radę, ale we Włoszech nie dają rozcieńczonej w wodzie ... ale najważniejsze, że jakoś poszło.
Później była wizyta u ginekologa: chłopiec potwierdzony, wszystko jest ok :) rozwija się prawidłowo i waży 738 g :)
Pozdrawiam i czytam dalej co napisałyście przez te wszystkie dni :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #944962 przez Karolincia
Dzień dobry Mamulki :)

Dziś wstaje a tu za oknem..ŚNIEEGG !!!! :) Ahhhh...wspaniale :) :) Zaliczyłam juz spacerek z pieskiem :)
Mam dziś troche do załatwiania spraw na mieście...wrrr...nie lubie tego..no ale cóż....:)
A na 15:30 jade do połoznej :)

Aneczka - Gratuluję Synka :* Imię wybrane?? :) Dzielna Kobitka z Ciebie - z ta glukozą !! :)
Hehehe ....stres już za Toba związany ze ślubem :) Super !! :) Gratuluję Kochana Męzatko :)

10 lata 5 miesiąc temu #944963 przez Karolincia
nowa strona....nic nowego ://

10 lata 5 miesiąc temu #944964 przez Karolincia
:( :( :( ...

10 lata 5 miesiąc temu #944966 przez karola1322
Karolincia 2-3 lata ròznicy che ja sie zastanawiam nad spirara tabletki zapomne wziosc a pkastra zapomne zmnic zaszczyk odpada a prezatywa to jak lizak w papierku

10 lata 5 miesiąc temu #944968 przez karola1322
Karolincia ja śniegu nie widziałam jeszcze . Aneczkseczka gratulacje syna i gratulacje z okazji slubu :)

10 lata 5 miesiąc temu #944971 przez Karolincia
Karola - To fajna różnica wieku :) My chcemy 3-4 latka różnicy wieku :)
Ja jeszcze się nie zastanawiałam nad antykoncepcją... ;)

10 lata 5 miesiąc temu #944979 przez Alesandra
cześć mamusie ja mam również wizytę jutro na 9.20...
dziewczynki,które macie wizytę dzisiaj dajcie znać koniecznie jak było i jak z waszymi szczęściami:)
ja wczoraj kupiłam 6pak z pampersa chusteczek i jestem zadowolona ale doszłam do wniosku, że trzeba to powoli kompletować bo potem będzie ciężko gdyż nazbiera się tego dużo na raz a tak to ,to na promocji się kupi oraz coś innego i zawsze to taniej :)

10 lata 5 miesiąc temu #944987 przez Karolincia
Alesandra - Ja kupuje właśnie od dwóch miesięcy custeczki nawliżone :) mam już 3 x 5 pack cleanic baby i 1x6 x pack z pampersa sensistive :) Założyłam sobie karte rossnę w rossmanie i zawsze tych pare złotych jest taniej na niektore kosmetyki :)
Ooo..to maz pierwsza jutro wizyte!! :) Ja mam jutro o 12:40 :)
Wystraszyłam się!!! Byłam pod prysznicem i nagle mi się słabo zrobiło....i buchnęła mi krew z nosa....:/// Cały czas sie czuje osłabiona :(

10 lata 5 miesiąc temu #944999 przez lalka
Karolicia to odpoczywaj!!!!

dzień dobry!!!!u nas śniegu jeszcze niema,ale zimno w cholerę.....aż musiałam zamówić sobie czapkę i komin....niby miałam,ale każdy z innej parafii!!!!ciekawe czy zrobi mi dzisiaj USG...jak nie będzie chciał to znowu bedę musiała włączyć minę spaniela!!!!

troszkę trzeba ogarnąć chatę i sruuu w szeroki świat na miasto...do mamy na kawkę...na zakupy i tak jakoś zleci dzień!!!

trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty!!!!ja pewnie odezwę się wieczorem!!!

miłego dnia!!!

10 lata 5 miesiąc temu #945001 przez Karlinka
Dobry :)
Aneczka super,że już po ślubie :) Mam nadzieję ,że wszystko się fajnie udało :) No i dobrze że z Maleństwem wszystko oki :)
Alesandra ja też ostatnio kupiłam 6pak chusteczek pampersa i 4pak babydreama -na jakiś czas wystarczy :)
jeszcze raz powodzenia dla wszytskich które mają wizyte :) Trochę wam zazdroszczę-ja jeszcze 2 tygodnie ale w sumie ostatnio tak szybko mi czas leci że ani sie nie obejrzę a już bedzie termin wizyty ;) Ciekawe jak to z wizytami będzie w okresie świąteczno-noworocznym...
Miłego dnia :)

10 lata 5 miesiąc temu #945002 przez Alesandra
karolincia niektórym krawawienie z nosa pojawia sie tak samo jak i krwawienie z dziaseł to podobno normalne ale odpoczywaj i dbaj o siebie...
dzisiaj czesc mamus ma wizyty jutro kolejna fala pojdzie a kolejne wizyty to juz pewnie blisko swiat bedziemy mialy
Ja namowilam meza aby po wozek w polowie grudnia jechac akurat w moje urodziny...

Mam pytanie z innej parafii moze wy pomożecie .. Co można kupić na prezent pod choinkę dla 3letniego chłopca?? Bo ja mam z tym problem

10 lata 5 miesiąc temu #945003 przez Alesandra
karlinka to się zgrałyśmy z tymi wizytami przedświątecznymi ;P

10 lata 5 miesiąc temu #945004 przez Kalinka90
Aneczka jaki duży Twój synuś.

U nas też zimno i pada w dodatku, już nie mogę się zimy doczekać. O niebo lepiej by było gdyby sypał śnieg.
My też zatrzymujemy się przy 2 dziecku. Nie wykluczam 3 w dalekiej przyszłości, ale to zależy od tego czy uda nam się mieć własne mieszkanie. No chyba że Bóg zadecyduje inaczej :woohoo:

10 lata 5 miesiąc temu #945008 przez Karolincia
Lalka - Musi Ci zrobić usg !! :) Miłego dnia !! :) Szybko Ci zleci , na pogaduchach u MAMUSI I KAWCE :) potem zakupy, wizyta :)
Odpoczywam, odpoczywam :)

Alesandra - To jeśli to normlane to sie nie martwie :) Głowa mnie też boli , a akurat dzis mam do załatwienia pare rzeczy na mieście :// Dopiero wieczorkiem poleżę....Rodzice na szczeście dziś wracają i nie bede juz sama :) Do czasu wyprowadzki mieszkam jeszcze z rodzicami :) Jak remont sie skończy to wtedy juz sie wyprowadzam :)
Jutry my mamy Alensadra między innymi wizyty :)

Karlinka - Szybko minie i będzie Twoja wizyta :) Szczególnie, że juz powoli się zacznie szykowanie do świat, to zleci raz dwa :)
Tez jestem ciekawa , pewnie nie ma terminów, wielkie kolejki ://

Kalinka - Ojj tak tez uwielbiam śnieg ~!! :) Hehehe samo życie :)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia