BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 2 miesiąc temu #969942 przez karola1322
Badanie w gin przy skurczu jest okropne jeszcze dzis moze urodze

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu #969945 przez Alesandra
karola super, że akcja postępuje, a masz już rozwarcie?

Syza ja mam tak samo spałabym tylko a co nie zjem to mnie zaraz mdlić zaczyna. ja jeszcze poprasować muszę i dopakować torbę do szpitala bo jutro mnie kładą. możliwe, że też do piątku urodzę

10 lata 2 miesiąc temu #969946 przez Alesandra
karola 3mamy kciuki

10 lata 2 miesiąc temu #969947 przez Alesandra

10 lata 2 miesiąc temu #969948 przez MlecznaMama
Syza wow to tak naprawdę super wieści!!!! czyli też zaraz będziesz mieć córeczkę ze sobą! Zobaczycie dziewczyny jak sypnie porodami nagle!
Kaola trzymam kciuki!
Kristi ucałuj Marcinka!

u mnie dziś sypie śnieg i świeci słońce jednocześnie... heh...
a ja mam ciągłe bóle brzucha... podejrzewam kolkę jelitową.chodzę na wpół zgięta... wizyta w czwartek ciekawa jestem jak tam... czasem mam uczucie jak by zaraz miały mi chlusnąć wody płodowe... ale nie wiem jak to jest bo przy synku mi nie odeszły i nie wiem jakie to uczucie chwilę przed....
według OM jestem już w 40 tygodniu.... dacie wiarę? ale muszę kierować się terminem z USG tak lekarz powiedział

taaaaak Kaola zgadzam się.... mnie wygięło w łuk jak mi położna wsadziła (ja wiem... chyba rękę) podczas skurczu. Trzymam kciuki za Ciebie!

Dziewczyny któe już urodziły - Bujanka, Monique, Laleczka, dajcie znać co u Was.... oczekiwaliśmy razem przyjścia Waszych maluchów , fajnie by było wiedzieć jak wrażenia? znajdziecie sekunde czasu to czekamy na wieści!!!

10 lata 2 miesiąc temu #969949 przez Alesandra
bardzo jestem ciekawa która z nas pierwsza będzie :cheer:

10 lata 2 miesiąc temu #969950 przez Karolincia
Uhhh....Uhhh...to zaczyna robić się gorąco !!!

Karola - Trzymajcie się dzielnie !! Jestem z Wami myslami !!

Syza - :( Ojj....to może faktycznie do piątku urodzisz!!! Trzymam kciuki !!! Dobrze ze bylas u tej ginekolog i przedłuzyła Ci zwolnienie :)

MlecznaMama - Ehhh ....widzę, że i Ciebie dobre samopoczucie opuściło :( Bidulka :(

10 lata 2 miesiąc temu #969951 przez Alesandra
myślę,że nas wszystkie dopadło już zmęczenie :(

10 lata 2 miesiąc temu #969954 przez malina219
MlecznaMama u mnie tez sypie śnieg i to wielkie platy :unsure: A tak się cieszyłam,ze juz wiosna będzie:( tez się zastanawiam co u Monique jak po cesarce :) ciekawe co u reszty dziewczyn...
Syza teraz w takim razie do piątku będziesz siedzieć na bombie :woohoo: Szybko zleci i lada dzień Maluszek będzie przy Tobie :)
Kristi dobrze,ze macie z Marcinkiem taka opiekę.:)
Karola no to juz za chwilkę będziemy oglądać zdjęcia Twojego skarba! :woohoo:

W nocy spac nie mogę i odsypiam w ciagu dnia.... Masakra jaka oslabiona jestem. W domu stwierdzili,ze czuja ze ten tydzień będzie ciężki :D

10 lata 2 miesiąc temu #969981 przez Anabelle
Mleczna ja mam kolke jelitową jak coś.
Taki silny ból napadowy po lewej stronie brzucha, czasami trwa chwile a czasami męczy pół dnia.

10 lata 2 miesiąc temu #969990 przez MlecznaMama
ooo Anabella dzięki za odp. Ja sobie tę kolkę sama zdiagnozowałam , nawet nie wiem czy to to. Jest to ostry ból , ewidentnie odjelitowy. Trwa od soboty i jest raz na jakiś czas. łapie szczególnie wieczorem... myślałam ze to zbliżający się poród ale to chyba nie pójdzie w parze i pewnie urodzę jakoś przy terminie.

KAolincia ja to ogólnie nie narzekam na samopoczucie ... jest kilka rzeczy które mnie wkurzają(jak np zespół niespokojnych nóg- ma któraś?) ale da się przeżyć. Bardziej łapią mnie obawy jak dam radę z dwójką małych dzieci gdy mąż tyle pracuje... teraz mnie łapią takie obawy- ale dam radę!!!!!

10 lata 2 miesiąc temu #969995 przez kristi*
Mleczna mi wody chlusnęły chwilę przed badaniem gin. Na sali porodowej, w sumie nic nie czułam tylko słyszałam chluśnięcie.

Dziewczyny trzymamy kciuki za szybkie porody

10 lata 2 miesiąc temu #969996 przez Karolincia
Malinka - Współczuję bezsenności, kilka razy mnie dopadła to pozniej chodzilam jak zombie :D :P Dobrze, że wszyscy u Ciebie w domu są wyrozumiali :)
Pogoda oszalała...:( u mnie też śnieg leżał, jak się rano obudziłam i spojrzałam przez okno, ale zdązył już padac deszcz i po śniegu ani śladu nie ma...://

Anabelle - Znam ten ból....współczuję ;)

MlecznaMama - Wieczorami Cię dopada kolka, bardzo współczuję :( Nie przyjemne to jest :( Nie raz i mnie dopadła :(
Mnie z kolei wieczorami męczy ból pachwin , ciągnie mnie niemiłosiernie ://

10 lata 2 miesiąc temu #969997 przez Karolincia
Kristi - A jak się czujesz, jak miednica boli jeszcze??

10 lata 2 miesiąc temu #969998 przez Karlinka
Ja sie zgłaszam w dwupaku - oczywiście wczoraj po kąpieli wszystko przeszło a już byłam gotowa jechać...
Męczy mnie to czekanie i niepewność kiedy... generalnie to jest ok tylko strasznie zmeczona jestem i ciągle śpię...

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia