BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 2 miesiąc temu #969634 przez Alesandra
ja bym się nie obraziła jakbym była pierwsza ale to małoprawdopodobne

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu #969637 przez Alesandra
karolincia kochana jak ja Cię podziwiam, że Ci się tak chce . ja to już nie mam siły dziś dostałam świeżą dostawę słodkich bułeczek a co tam po dogadzam sobie dopóki to możliwe bo w szpitalu i tak spadłam 2 kg

10 lata 2 miesiąc temu #969638 przez Alesandra
;) popycham

10 lata 2 miesiąc temu #969640 przez Karolincia
Alesandra - Ojj to nie dobrze, że schudłaś, ale w szpitalu to nie dziwne :( Najważniejsze, aby Alusia tyła :)
Jedz jedz Kochana ile wlezie :)
Wczoraj sie bardzo zle czułam, strasznie mi się w głowie kręciło... Mąż ugotował obiad, a ja leżałam prawie cały dzień.
Dzis sie lepiej czuje i jakos nabrałam werwy do pieczenia :)

10 lata 2 miesiąc temu #969641 przez *Beata*
Karolincia - widzę, że energia Cię jeszcze rozpiera :laugh: Ja chętnie zjadłabym zwykłe:) Też robiłam w tamtym tygodniu, ale aż tak nie zaszalałam, bo były tylko zwykłe...
Aleksandra - chyba nikt z nas, kto ma blisko termin by się nie obraził :) he he Dogadzaj sobie póki możesz, też bym coś zjadła, ale nie wiem co... coś czego nie mam w domu chyba... Zaczynam mieć coraz częściej ochotę na czekoladki z alkoholem, no ale cóż póki co nie dla mnie i chyba jeszcze przez dłuższy czas nie, no i mogłabym jeść cały czas tiramisu, ale też niestety teraz muszę z niego rezygnować...

10 lata 2 miesiąc temu #969642 przez *Beata*
Karolincia - ja mam odwrotnie, wczoraj na zakupach pół dnia w IKEI i nawet jakoś sie nie zmęczyłam, a dzisiaj coś od rana boli mnie głowa i trochę się kręci... po wczorajszej energii nie ma śladu :(

10 lata 2 miesiąc temu #969644 przez Alesandra
Mi jak raz piguła puściła kroplówkę to myślałam że zejdę. czułam się jak pijana. to był ekspresa potem wstać nie mogłam tak mi się w głowie kręciło

10 lata 2 miesiąc temu #969647 przez *Beata*
Tak kroplówka działała, czy Ty tylko tak ją znosiłaś?

10 lata 2 miesiąc temu #969651 przez Karolincia
Alesandra - Może za szybko Ci leciała ta kroplówka :( Ehhh... :( Bidulko jeszcze tylko troszkę i będzie po wszystkim :* I tak jesteś bardzo Dzielna :)

Beata - Dziś mnie rozpiera energia :) Wieczorami to juz padam na kanapie i lezę , bo nie mam sił jeszcze mnie strasznie w pachwinach ciągnie i bolą mnie :( W nocy stękam jak głupia :( Mam wyrzuty sumienia,bo Męzus się budzi i rano wstaje niewyspany , mowi mi ze sie wyspal ale widze ze tak nie jest :(

10 lata 2 miesiąc temu #969655 przez Alesandra
Beata raczej za szybko. zazwyczaj półtorej godziny leciała a ostatnio 15 minut wiec efekt musiał być niezbyt przyjemny.

Karolincia właśnie trzymam się tej myśli, że już niedługo i Alunia będzie przy nas :):)
Boję się, że będę się bała ją wziąć na ręce :(:(

10 lata 2 miesiąc temu #969656 przez *Beata*
Karolincia - u mnie jest podobnie, chyba dzisiaj pierwszy raz kiedy się nie obudził... Dzisiaj jak sie obudziłam przed 3 to zasnęłam dopiero przed 6... Jeszcze w nocy głodna sie zrobiłam, a jak jestem głodna to już wogóle nie zasnę, więc musiałam najpierw wziąć tabletkę na tą moją tarczycę i odczekać min. pół godziny, myślałam, że się nie doczekam... Jeszcze trochę czasu Ci zostało, więc wysypiaj się póki możesz...tyle, że nie da się i tak koło się zamyka...

10 lata 2 miesiąc temu #969659 przez *Beata*
Aleksandra - pielęgniarka nie widziała, że tak szybko leci?
Co do obaw to nie jesteś sama... ja mam podobnie, nie wiem jak ją wykąpię i wogóle... poza tym przeraża mnie to, ze nie będę wiedziała co zrobić jak będzie płakać..., czasem to się zastanawiam czy ja wogóle się nadaję, wiem, że już za późno na takie przemyślenia :) No ale obaw jest dużo, myślę, że każda początkująca mama tak ma...albo prawie każda...

10 lata 2 miesiąc temu #969662 przez Alesandra
beata no widać nie widziała. ale przeżyłam jakoś z tym , że całą noc spać nie mogłam

10 lata 2 miesiąc temu #969664 przez *Beata*
Biedna się namęczyłaś przez czyjąś głupotę...

10 lata 2 miesiąc temu #969668 przez monia89
Hej ja dostałam kroplówkena wyciszenie skurczy bo Antek ma oskrzela i nie mam warunkówna noworodka. Alesandra ja miałam ten cewnik i 2 próby oxy i guzik dały rady :-)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia