BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #348799 przez sylka
Megi dziś zużyłam 2 otulacze i 4 wkłady i 1 jednorazówkę. Na noc tez założę jednorazówkę.

Udało mi się sprzedac kapciochy z Befado, za małe pieluszki do pływania które mi zostały i małe kapcio-buciki i mam kaske na trampeczki lub adidaski dla Kubusia :lol: :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 tygodni temu #348825 przez megi23
Dzieki za info Sylka:-)

13 lata 2 tygodni temu #349199 przez Sikoreczka
Sylka a wysadzasz Kube na nocnik?? czy to zużycie jest przy sikaniu tylko w pieluszke??

13 lata 2 tygodni temu #349304 przez sylka
Tylko w pieluszke nocnik odstawiłam na razie (niedługo powrót) bo kUba siedzi chwile i ucieka a jak go posadze znów to płacze. Więc nie chcę na siłe go sadzać

13 lata 2 tygodni temu #349362 przez Sikoreczka
dzięki :) to już wiem ile kupić :) u nas zawsze jak posadzimy to coś w nocniczku zostaje :)

13 lata 2 tygodni temu #349363 przez megi23
Co tu tak cihco forum wymiera???

13 lata 2 tygodni temu #349397 przez nikita
wymiera wymiera niestety megi :( :( :( szczerze mi tez już się nie chce wchodzić bo strasznie tu pusto :(
my byliśmy dzisiaj na basenie mały zachwycony :) :) :) i juz wiem ze będziemy częstymi gośćmi :) teraz wiem ze spokojnie mogę isc sama bo wcześniej to myślałam ze sobie rady nie dam z małym ale było ok i sie ogarnęłam bez problemu

13 lata 2 tygodni temu #349398 przez olka
no nikita, właśnie to samo chciałam napisać, że pusto i cicho i jakoś smutno, że tak się dzieje :( miejmy nadzieję, że to tylko chwilowy "przestój" ... :dry: dziewczyny, piszcie, bo tak przecież być nie może!! ;) pozdrawiam Nikitka! :kiss:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

13 lata 2 tygodni temu #349401 przez mely10
no pusto,ale ja sama juz tak nie moge pisac jak kiedys.mala mi nie pozwala a jak mam juz chwile to chcem porobic cos w domu,i tak kolo sie zamyka :(
ale czasami przeczytam co skrobiecie,a ze duzo nie skrobiecie to nie musze duzo nadrabiac :) jak nasze dzieci bedajuz mialy po 18 lat to bedziemy znowu czas mialy na pisanie :) :lol: :lol: :blink:

pozdrawiam i wszystkim buziolki przesylam :kiss: :kiss: spadamy do tesciowki na obiad :silly:

ach zostalo mi dwa kilo do figury z przed porodu :lol: jej potrzebowalam ponad rok na to :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

13 lata 2 tygodni temu #349403 przez mely10
a co do nocnika to tez ,jak nelke sadzam na niego to od razu schodzi!i na razie nie ma sensu i nie zmuszam,ale kiedys mam nadzieje ze niespodzianke w nim zostawi:-):-)

13 lata 2 tygodni temu #349406 przez nikita
olka napisał:

no nikita, właśnie to samo chciałam napisać, że pusto i cicho i jakoś smutno, że tak się dzieje :( miejmy nadzieję, że to tylko chwilowy "przestój" ... :dry: dziewczyny, piszcie, bo tak przecież być nie może!! ;) pozdrawiam Nikitka! :kiss:

olka :)
meli boje sie ze my sie do 2 roku rozpadniemy jak tak dalej pójdzie a szkoda, bardzo szkoda nie wiem może dziewczyny siedzą na facebooku

co do nocnika to u nas tez jest na nie co posadzę to zarz zsiada :( :(

13 lata 2 tygodni temu #349407 przez sylka
NA nocnik musimy poczekac ale wszystko w swoim czasie głowa do góry ;)

Właśnie wróciliśmy ze spaceru Kuba pograł z tatą w nogę :) wychasał się i śpi ;)

13 lata 2 tygodni temu #349410 przez mely10
nikita jak watek zaginie to za dwadziescia lat otworzymy nowy"babcie 2030":-):-)!!hihi

13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #349411 przez nikita
Ignacy po basenie śpi już 2,5godz :) :)

mely wątek "babcie 2030" - trzymam cie za słowo hehe

13 lata 2 tygodni temu #349412 przez mely10
a my prubojemy spanie w lozeczku :) dzisiaj pierwszy arz w nocy spala i jestem zdziwiona bo nawet klaplo :) polozylam ja o 21 i o piatej rano jak sie odudzialm to stala trzymajac sie za szczebelki i patrzyla na mnie :lol: i wzielam wtedy ja do siebie :lol: :lol: zobaczymy jak dzisiaj nam pojdzie.ona mi sie zawzse co chwile przebudzala i patrzyla czy ktos jest,jak nikogo nie bylo to krzyk,a jak tylko mnie zobaczyla to oczy zamyka i spanie dalej,tak ja nauczylismy i koniec,wiem ze blad ale co zrobic :) mam nadzieje ze sie tego oduczy i bedzie sama spac w lozeczku,ale dluga droga przed nami :lol: :ohmy:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka