- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Jutro późnym wieczorem będzie u mnie już siostra.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
- Otrzymane podziękowania: 0
mysmy pojechali nowym autkiem po auto szwagra od mechanika tzn S mnei z tyciem zabral .. ten to pierwszy sie na fotelik pakowal i sam chcial sie zapinac ale ile tam miejsca moglam jak Kozuchowska w rodzince pl nogi
moje dziecko ma fiola na pukncie "ma " myszki miki .. szwagierka mu poszewki powyciagala to skakal ale zrobil lepszy numer .. przyszla Julcia miala rozowa koszulke on do niej" maaaa " i pokazuje gdzie jest a za chwile podszedl zlapal i zaczal z niej te bluzke sciagac i co ..??

apropo jedzenia mlody przed spaniem zjadl 2 kromki chleba z maslem Miloszowi zwedzil

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Wczoraj dość zabiegany dzionek był i już siły nie miałam , zeby wieczorem napisać .
W kazdym razie Maja rozwija się świetnie . Waży 5900 , więc przyrost ma rewelacyjny . Jest bardzo silna i musze ją dla jej dobra stopowac troszkę . Tylko leżąc na brzuszku może się podnosić i ćwiczyć do woli . Za miesiąc możemy wprowadzac nowe jedzonko

W piątek musze jechać ponownie krew jej zbadać . Anemia jest nadal . Nie są to jakieś duże odstępstwa od normy , wiec nie ma się czym zamartwiać , ale jednak kontrolowac warto . Najgorsze , bo leków nie toleruje , wymiotuje po nich .
Agusiu niedobrze , ze wizyta przełożona

A imię Maleńkiej uległo już zmianie ??
Paulinka słodka z tym zasypianiem

I fajnie , ze w śliniakach je . Amka nie da sobie założyć nawet i po każdym posiłku jest do przebrania

Sylka Kuba ma mega apetyt

Swoją drogą z jego energią , to nie ma prawa być grubaskiem

Megi przeprawy z teściową masz nieziemskie . Powiedz jej dosadnie to i owo i da Ci spokój . Ja moją od razu uświadomiłam gdzie mam jej rady i wtrącanie się i mam spokój święty

Ja dziś miałam super poranek

Taka już kontaktowa i świadoma jest

A wczoraj wieczorem moje Małe nie chciały się rozstać i razem w łóżku po kąpieli leżały

Biorę się za robotę , pogoda boska , to aż sie wszystkiego chce

Miłego dnia

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

agi koniecznie pokaż fotki swoich księżniczek bo rozkosznie muszą wyglądać jak się tak rozstać ze sobą nie mogą

Bardzo się cieszę, że Majeczka tak super się rozwija, brawo dla niej

Fajnie, że już taka kontaktowa jest, od razu inne dziecko pewnie

Aguś imię wstępnie wybrane, ale na razie nic nie zdradzam, no bo wiadomo, hehe.
Nawet w rodzinie nikt nie wie, tylko ja, T i Paulinka

megi fajnie, że przejażdżka nowym autkiem zaliczona

A Tymek faktycznie sobie poradzi i z głodu nie zginie

A ja dziś od nie pamiętam kiedy miałam nie przespaną noc. Paulinka już po 22 była u mnie w łóżku ale po chwili coś jej się odmieniło, zaczęło płakać i że chce do siebie. No to ją zaprowadziłam, ale ona nie miała zamiaru spać a jak chciałam wyjść do w płacz. Do mnie nie chciała przyjść tylko żeby z nią siedzieć w jej pokoju. I tak przesiedziałam do 24 ale potem już byłam zła i śpiąca, więc mówię że idę a ona ma spać albo iść ze mną. Powiedziała PA PA więc, poszłam, ale zaraz słyszę, że chlipi i woła tatę. Na szczęście T do niej poszedł i jakoś zasnęła.
O 7 przyszła, ze chce mleko. To jej mówię, że za chwilę bo się woda grzeje w podgrzewaczu (oczywiście już była dawno zagrzana bo jak T idzie do pracy to włączam podgrzewacz, ale chciałam wywalczyć jeszcze kilka minut w łóżku

No i musiałam już wstać i dać jej to mleko małej terrorystce

u nas też od rana piękne słonko, aż lepiej od razu

Miłego dnia

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A tu mnie talent męczy i choruję na te sówki

oczywiście jeszcze brakuje czarnych "źrenic"
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

super Agi ze Majcia rosnie jak na drozdzach ..

Agus cwaniara z twojej Paulinki ale jakis super poczestunek ci przygotowala , pewnie za te pobudke

Tymcio spiocha pranie wisi juz jedno , szwagierce nastawilam ..
oczwiscie obsral siep o plecy , musialam przebrac i poszedl dalej spac .. normalnei kupy teraz nie moge wylapac bo na spiocha robi

ladne sowki Agus .. praktyka czyni mistrza

milego dnia
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

dobre i to, że sisi woła, u nas NIC, stoimy w miejscu. Odpuściłam ten kibel na razie, nie chcę zapeszać ale niedługo całkiem pozbędziemy się smoka, już prawie nie jest używany, no ale jeszcze musi być :/
a te mi się bardzo podobają z materiału, zdjęcia z neta.
Rany czemu ja nie mam do niczego talentu?
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Aż żałuję , ze nie kupiłam Ami tych naklejek w biedronce

Kochana rozwijaj talent

A Pauli aparatka

A poczęstunek przygotowała iście królewski

Nocnik widać jednak przydatny hahaha

A z imieniem Maleńkiej , cóż poczekam do października

Megi małymi kroczkami , ale do przodu

Tapicerka na naszej rogówce , to już zasiusiana z każdej strony niestety

Mamcia jest kochana

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dzielna Twoja mama, trzymam za nią kciuki

Ja też nie znoszę pająków i innych robali, które mogłyby na mnie wleźć, bleeee.
My już po obiadku, młoda się obraziła bo znowu znosiła kamyczki spod garażu na taras to dostała ochrzan i poszła do pokoju. Ona chyba faktycznie nie rozumie po polsku, tylko w jakim języku w takim razie będzie się słuchać

A jeszcze miałam Wam napisać, bo rodzice jak mieli ten remont to oddali dywan do prania. Przeważnie bierzemy firmę do domu i piorą na miejscu ale że tu był bajzel i nie było gdzie to zawieźli go do punktu.
Tata wczoraj pojechał ten dywan odebrać, numer zlecenia się zgadzał, dane taty też tylko co z tego jak to nie był nasz dywan

Tata napisał reklamację i w ogóle ale czy to coś da?
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Mama dała radę i dół jest niemal gotowy

Agusiu Amelka też mi sie co chwilę obraża . Nie wiem co jej ostatnio się stało , ale dosłownie o byle co się obrazić potrafi . Chce coś , to ja jej podam , a ona nagle siada na ziemi i wyje , bo jednak nie chce , lub sama chciała zabrać . Nadarzyć za nią jest cieżko chwilami .
Ja tam nie chcę wymyślać , ze przechodzi ten bunt 2 latka , bo niby ile on może trwać , ale coś jej się porobiło .
A sprawa z dywanem dziwna . Ktoś tam nawalił i teraz Tata musi się wnerwiać

Nic zmykam do spania . Wszyscy już u mnie śpią , tylko ja zostałam

Spokojnej nocy i do jutra

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja też nie mam sił do Hani czasami,chociaż odpukać ta się uspokoiła jakiś czas temu,ale miewa jeszcze czasami takie chwile,że nie dogodzisz. Bywa,że się obraża,chociaż częściej robi lament i idzie(tzn. biegnie) na skargę do dziadków. Najczęściej chodzi o Mikiego,bo ja jej nie chcę włączyć. I tylko słyszę jak przez łzy mówi:"mama mówiła,nie włączy Mikiego".
Agusia,brawa dla Paulinki za smoczka,a raczej jego brak. Ja Wam też miałam się pochwalić,ale w ferworze tych naszych wirusów całkiem zapomniałam. U nas smoka brak od jakiś dwóch tygodni

Herbatka też podana pięknie

Dzisiaj zgrałam filmiki z aparatu,bo już co najmniej dwa razy zgrywałam zdjęcia,a o filmikach zapominałam. Mam jeden co Hania śpiewa,chociaż trochę się wygłupia i raz śpiewa cichutko,a raz głośniej. Siedziała do mnie tyłem to nie widziała aparatu,inaczej bym jej nie nagrała. Nadal ma tak

Michałek oświadczył dzisiaj,że u dziadków jest mu tak dobrze,że nie ma zamiaru wracać do domu. Z resztą nie ma też czasu,żeby porozmawiać z mamą przez telefon

Sylka,droga przez Ciebie zrobiona super. Ja ostatnio Michałkowi powycinałam w kartonie wjazdy,dokleiłam drogę na dach i zrobiłam parking dwupoziomowy,który potem Michał pomalował farbkami. Bawił się nim długo i radośnie

Agi,ja się panicznie boję pająków,więc pewnie byłoby mi ciężko w ogóle obok nich przejść

Ok,mykam spać. Niestety na skunksa,bo od 16-tej nie mamy w ogóle wody

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Gosiu już nie mogę się doczekać filmiku z śpiewem Hani

I brawo dla Hanusi za zrezygnowanie ze smoka

Michałek widać u dziadków ma się bardzo dobrze

No i gratulacje dla Świadkowej

Uwielbiam jak słonko od rana daje czadu . Wstaję i mam energię do działania

Majusia siedzi właśnie z nami w kuchni i rozgląda się ciekawie , gaworząc słodko

Miłego , słonecznego dzionka

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi brawa dla Twojej mamy za ofiarność i odwagę

Zdjęcia rewelacyjne, jakie słodkie żabki

Gosia super, że Michałek nie nudzi się u dziadków

Moja żaba też częściej robi pokaz nerwów niż się obraża, szczególnie przy dziadkach lub kimś innym niż ja. Jak jesteśmy same to spoko, chodzi i mówi Ja dama, i pięknie wszystko robi, a tylko zjawią się dziadkowie to jest już wymuszane, i mówi ja dama nie, ja bobo, i wisi im na rękach albo ustawia po kątach

Ja też najczęściej dostaję od córci herbatkę do ręki ale wtedy przyszła po mnie, i jak już weszłam to pokoju to powiedziałam tadam

Dzisiejsza nocka już spokojna, co prawda obudziła się już o 22 ale grzecznie przyszła do mnie i spokojnie spała do po 8

Wczoraj jeszcze przyszła do moich rodziców pani z ubezpieczenia i młoda zarobiła od niej misia--zajączka i miarkę wzrostu

A odebraliśmy wyniki z kupki i na szczęście robali brak

Dziś przyjeżdża do nas moja siostra więc poplotkujemy na tarasie bo pogoda piękna, chociaż Paulinka pewnie nie da jej spokoju bo to jej ulubiona ciocia

Miłego dnia