- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Pisałam z Ami na kolanach i jej szybkie palce wyłączyły mi stronę ...cały dlugi post poszedł ....

Aguniu termin chrzcin nadal nie ustalony

Super cena tej pościeli

Linusia zaraz bedzie pięknie mówiła jak już sobie tak radzi

Amelka nadal w tyle w tej kwestii

Gosiu wyobrażam sobie jak szybko mija Wam tam czas . Ani się nie obejrzysz a juz do domu wracać będziecie .
I bardzo dobrze , ze i Ty z kąpieli basenowych skorzystałaś . Ty to nie masz się czego wstydzić .
I koniecznie nam pokaż nową fryzurke Hanuli

Ja Amci włoski kilka razy już podcinałam , ale nadal ma pióra straszne .
Wczoraj moja Paulisia wreszcie wyruszyła w drogę do domku . Troszkę jej smutno było , bo chorwacja bajeczna , ale za nami juz jej jednak tęskno

Słonko już mocno świeci ...troche mnie na pogoda wnerwia . Chociaz w domu mam fajną temperaturę .
Uciekam , bo mam tu arie na 2 głosy

Miłego poranka

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

agi no święta to faktycznie troszkę daleko ale w końcu i starsze dzieci ludzie chrzczą więc w sumie to nie ma znaczenia.
Ja natomiast będę każdemu odradzać chrzciny w święta. Byłam na takich i się namęczyliśmy bo ludzi i dzieci tyle że szok, a dzieci to chrzczone jak jajka na Wielkanoc.
Z resztą powiem szczerze, że jako gość też nie byłam za szczęśliwa że musiałam poświęcić świąteczny czas na siedzenie na chrzcinach

U nas pewnie będą się spodziewać chrztu w Święta ale nic z tego

U nas od rana słonko ale cieszę się każdym takim dniem mimo iż wiecie że raczej wolę chłodek, ale jak pomyślę że za chwilę znowu przez pół roku będzie ciemno i szaro to już mam dość

Nockę jakoś przespałam, ale namęczyłam się strasznie. Mam nauczkę na przyszłość żeby się jednak już na noc tak nie obżerać

Miłego dnia

Edit:
Właśnie dzwonił T, że teściowej udało się gdzieś w Biedronie kupić ostanie to krzesło wiszące na które polowaliśmy

okazjum.pl/gazetka/gazetka-promocyjna-bi...nka-04-07-2013,242/3
Agi poka nowy telefon

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Z tymi chrzcinami to w sumie masz rację . Chociaż u Nas i tak zawsze jest zlot i w 1 święto jest spotkanie rodziny męża ,więc dla nich nie robiłoby to różnicy .
Ale chyba padnie na wrzesień . Szkoda , ze nasza rocznica w środę wypada , bo fajna data by była

Najpierw muszę pogadać z tą moją przyjaciółką Karolą . To ją chciałabym na chrzestną . Tylko tak się waham i waham . Ona ma już chyba 2 chrześniaków (1 na bank) i nie chciałabym jej dowalać obowiązków .
Mnie dziś od rana głowa boli , ale to tak potwornie , ze mam nadzieję że Małe pójdą równo spać i się położę . Normalnie takie zawroty miałam z rana , ze odbijałam się od ścian

U Nas dziś słonko za chmurkami , ale to dobrze

Aguniu telefon mam xperię L
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus

Aga poka fona bo ja mam dylemat jaki wybrac

kurde posciel oczywiscie dla dziewczynek wszystko jest a na chlopca ....

Agi i jak sie sprawuje bo tez lukalam na niego ??
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ale wygląda super

megi te pościele to dla maluszków są, małe, a dla Tymcia to i tak już raczej coś większego by się przydało

Aguś a czemu tak źle się czujesz, masz jakieś podejrzenia, to mogą być znowu te cukry?
A jak one tak poza tym, unormowały się jakoś?
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A moje samopoczucie , to chyba pogodą spowodowane i ciśnieniem

Co do cukrów , to teraz raczej sa ok . Czasami jakiś skok się zdarzy , ale panuję nad nimi . Insulina oczywiście cały czas w ruchu , ale już dawki ludzkie , a nie jak w ciąży końskie

A telefon czy ja wiem czy skomplikowany ? I tak niektórych funkcji wykorzystywała nie będe

Megi musisz troszkę wyluzować . Jak będziesz się tak ściśle stosować do dni płodnych i takie parcie bedziesz miała , to może nic z tego nie wychodzić ...ot taka złośliwość . Wiem to po sobie . O Ami się 4 miesiace staraliśmy . Ciśnienie mieliśmy straszne . Kochaliśmy się często i w głowie tylko zapłodnienie mieliśmy i co miesiąc mega rozczarowanie , ze znowu się nie udało .
W ostatnim miesiącu już na luz wrzuciliśmy i się udało .
Dobrze , ze ten dzień dobiegł końca .Przez to złe samopoczucie czułam się do dupki . Mam nadzieję , ze jutro będzie normalny dzień . Zwłaszcza , ze rano do Bielska jadę . Idę na badania .Potem do Mamy i na zakupy .
Udanego wieczorku Kochane

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi to dobrze, ze cukry już nie szaleją i da je się opanować

W sumie pogoda faktycznie męcząca ale u nas dziś było bardzo przyjemnie, nieco pochmurno ale ciepło

megi co do staranek to popieram zdanie agi

Może faktycznie powinniście z mężem pomyśleć o jakimś urlopie i wypoczynku bo jak człowiek jest zmęczony to na nic nie ma ani siły ani ochoty.
Ale kciuki w dalszym ciągu zaciskam

Cholerka tyle bym chciała rzeczy kupić ale nic nie mogę bo nie ma za co a jak jest to są "ważniejsze" wydatki, grrrrr wkurza mnie to strasznie

A wiecie znowu mieliśmy próbę włamania na podwórko przez jakiegoś napalonego kundla. Roxy ma cieczkę, ale już jej ostatnią bo we wrześniu będzie sterylizowana. Wyobraźcie sobie że nam ten napał zdewastował bramę, całą podrapał a w jednym miejscu chyba aż wygryzł, bo do gołego drewna

Miłego wieczorku

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Jak zrobię jakieś przyzwoite fotki to wstawię

Agi,Paula w Chorwacji... Ale jej zazdroszczę

Ja też mam Xperię,tylko już nie pamiętam jaki model. Jak dla mnie ma parę wad,ale ogółem jest spoko

Boziu,kolejny dzień mi przeleciał jak z bicza strzelił.
Rano byłam w "butiku" i wygrzebałam Michowi lniane spodenki,a Hani dwie sukienki i tuniczkę. Dodam,że jak szłam z koleżanką to było ciepło,ale nic a nic nie było słonka,niebo całe w grubej warstwie chmur. Godzinka i słońce tak dogrzało,że szybko zbieraliśmy się na basen. I tak byliśmy tam ponad dwie godzinki.
Jeżeli chodzi o moje wejście do wody to nie mam kompleksów na punkcie figury,nie jest tak źle ze mną(chyba). Mi chodzi o rozstępy. Jestem tak przeorana,że głowa mała,to jednak widać,ale ciul z tym. Już mi to wisi. Bawię się z dziećmi w basenie i przyjemnie się chłodzę

Ledwo skręciliśmy w uliczkę na basen,a Hania już krzyczała "Hania chce chlapać",a na basenie ledwo ją utrzymałam tak ją ciągnęło do wody. I tylko powtarzała "Hania chce kąpać,Hania chce pływać". Tak na marginesie czy wasze dzieci też tak mówią o sobie,w 3 osobie? Bo Hanula często tak mówi,nie zawsze,ale zwykle tak. Ale to chyba przejdzie,co? Michu nie miał tego etapu,od razu mówił normalnie.
Wróciliśmy z basenu,Michałek zjadł szybko obiad,a raczej dzióbnął trochę i zaprowadziłam go na zajęcia do biblioteki. Koleżanka mi powiedziała,że dwa razy w tygodniu są takie zajęcia dla przedszkolaków i nieco starszych dzieci. Więc zaprowadziłam Micha,tym bardziej,że na same słowo "biblioteka" oczy mu się świecą. Obejrzeli filmik na temat Włoch(bo w czwartki są takie cykle typu poznajemy państwa Europy czy coś takiego),a potem robili prace

No i muszę chyba iść go jutro zapisać,bo chciał sobie wypożyczyć jedną książkę

A jutro rodzice planują szybki wypad na wieś do znajomych,więc chyba się zdecyduję. Dzieci się wybiegają na podwórku,zwierzaki pooglądają

W mieście pomału robi się tłoczniej. Są już pierwsi Woodstockowicze i oczywiście Hare Kriszna.
Laptop mi pada,uciekam. Dobrej nocy! Może jutro też będę w stanie zajrzeć

No nic,mykam,pa!
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja na szybko , bo trzeba sie już pomału zbierać

Agusiu ten kundel , to miał widać ogromną chrapkę na Roxy . Ale wandal z niego straszny . Dobrze , ze we wrześniu juz sterylizację robicie , bo w czasie cieczki , to wściec się można .
Kochana u Nas też wiecznie coś i nie mogę pokupować tego co bym chciała

Normalnie wiecznie coś , już mnie trafia szlag .
Gosiu super , ze zakupy ubraniowe udane

A co do rozstępów , to ja po tej ciązy mam masakrę . Już walczyłam różnymi środkami i dupa . A całą ciążę też się mazałam i nic to nie dało . Dziwne , bo u mnie w rodzinie kobiety nie mają z tym problemu , a niby to genetyczne . Dziś kupuję w aptece kolejny specyfik , ponoć dobry i zobaczymy .
Co do mowy , to Ami niestety nie mówi w żadnej osobie

Fajna sprawa z tymi zajęciami dla Michałka

Ja dziś po badaniach , jadę na zakupy , a potem jak się uda to umówię się na spotkanie w tym żłobku . Już przez telefon z właścicielką rozmawiałam , ale i tak musimy się spotkać ii omówić szczegóły . Mam nadzieję , ze Amci się spodoba

Miłego dnia

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Gosia ja też mam rozstępy i teraz nic na nie poradzę a potem nie wiem czy będzie mi się chciało bo nie znoszę się niczym maziać.
Mam w sumie tylko na brzuchu więc nawet w razie jak mi coś odwali i zapragnę wskoczyć w kostium to i tak jednoczęściowy

agi to nie wiedziałam że chcecie Ami dać do żłobka

Super, a powiedz mi ile to u Was kosztuje i czy musi się sama załatwiać?
Ja myślę żeby dać Paulinkę do przedszkola po biorą od 2 lat ale właśnie nie wiem jak to z tym załatwianiem, no i to koszt 600zł

Ale powiem Wam, że szkoda mi jej jak tak siedzi w domu, towarzystwo dzieci na pewno by ją bardziej cieszyło.
U nas nocka spokojna i zapowiada się super cieplutki dzień

Miłego dnia

- bronchilda85
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52337 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=49866 [/url]
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

bronchilda85 zagłosowane

- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus

a odnosie staranka wczoraj zesmy na luz wrzucili i fajnei bylo

bylismy na odpuscie i co Tymek wybral ?? MAAAAAA

teraz zasypia z nia cos rozmawiajac

nastawilam pranie .. a tesciowa kto w swieto pierze!! mowie ja ona ze u nich sie nie pierze .. mowie to co szczochami ma mi jechac??

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-