BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 10 miesiąc temu #710676 przez kaikai
Czesc

Buziaczki dla Adasia i Tomeczka :)

Tomek jaki fajny na tym hamaku :)

Wit. D dajemy dziecku do 3 roku zycia.

U nas caly czas masakra z jedzeniem :( Dawid wypija na dobe okolo 700 ml, ale co ja sie przy tym umecze zeby zjadl. Od paru dni dodaje na kolacje lyzeczke kleiku, dobrze go toleruje i nie ma problemow z brzuszkiem. Dzis sprobujemy marchewke.

Ja dzis dostalam @ drugi raz juz.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #710681 przez kaikai
Agat sliczny synek :)

Ja gdy klade Dawida na podlodze to zawsze wylaczam tv. Jak spi to tez wylaczam bo dzieci maja bardzo cienkie powieki i lekarz mi powiedzial ze przez to moga byc bardziej nerwowe jak blyska co chwila.

12 lata 10 miesiąc temu #710687 przez Magdalena9t
Ale słodziachny sędzia :kiss: :)
Oj mój Tomek też z chęcią patrzy na tv, muszę zacząć wyłączać żeby się nie przyzwyczaił :P
Znów fika na tej macie,że skarpety gubi :silly: :laugh:

12 lata 10 miesiąc temu #710726 przez ilonah
Moja Emilka też telewizor uwielbia. Agat też tak miałam z Emiśką, że tak często się budziła w nocy właśnie jak skończyła 3 miesiące, męczyliśmy się tak około tygodnia i wszystko minęło i teraz tylko 2 razy się budzi na jedzenie. Myślę, że to może jakiś skok.

12 lata 10 miesiąc temu #710728 przez pauluska
anafora21 wysłałam Ci wiadomość prywatną odpisz proszę jak będziesz miała chwilkę ;)

12 lata 10 miesiąc temu #710734 przez creatura
Hej :)

Adaś - super sędzia :silly:

My telewizora nie oglądamy przy Leosiu odkąd miał ok. 1,5-2 miesiące. Zauważyliśmy, że jest wtedy mniej nerwowy i pobudzony, lepiej też zasypia na koniec dnia. Jednak dzisiejsze telewizory z tymi całymi HD, Theatre Sound, Dolby Digital działają zbyt pobudzająco na układ nerwowy maluszka. I wiadomo, że w TV lecą przeróżne programy i my nie zwracamy już uwagi na np. podniesione głosy, a dla dziecka, które nie rozumie, że to tylko w telewizji, może to być silnym bodźcem.

12 lata 10 miesiąc temu #710747 przez creatura
Hej, pauluśka, po suwaczku widzę, że Twoja królewna też wczoraj skończyła 3 miesiące.

Całuśne całusy dla Igusi :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

A zdjęcia, to my się chyba nie doczekamy :side:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #710752 przez kaikai
Nie wiem ze wasze dzieci tak lubia siedziec w tych bujakach czy lezakach moj nienawidzi tego a ja nic zrobic nie moge tylko na raczki albo na kolanka jak nie to krzyczy ze uszy bola!

I jeszcze jedno,kiedys Dawid uwielbial odkurzacz zasypial przy nim a teraz jak tylko wlacze to histeria, boi sie. Musze czekac az zasnie przeniesc go do innego pokoju i pozamykac wszystkie drzwi.

12 lata 10 miesiąc temu #710762 przez kaikai
I znowu zaczyna sie jazda z jedzeniem o 6 zjad tylko 120 ml i do tej pory nic nie chce, juz robie mu po 30 bo wylewam cale porcje a on nie chce. O 12 zrobie mu 90 z kleikiem moze zje cos. Mowie wam juz tak mnie denerwuje z tym jedzeniem :(

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #710769 przez creatura
kaikai, Leoś jakoś tak namiętnie nie leży ani w huśtawce, ani w leżaku, ale jak jest najedzony i w dobrym humorze to posiedzi i wtedy mogę np. zrobić obiad czy powiesić pranie itd. A w huśtawce uwielbia kupkę robić :blink:

Oho, chyba i do mnie @ się zbliża, bo zauważyłam jakieś blado-różowe plamki na wkładce. A może to jest to plamienie owulacyjne, o którym anafora pisała :S :unsure: Zobaczymy, co się z tego rozwinie :dry:

12 lata 10 miesiąc temu #710878 przez anafora21
Ja zaczynam popadać w czarna rozpacz, bo miałam plamienia ( gin mowiła owulacyjne) potem miałam okres ( 5 dni) minął tydzień a ja znów mam @!!!!!!
Na usg mówiła, że z jajnikami wszystko ok. Pobrała cytologie i czekam na wynik. Chyba aż do niej zadzwonię zapytać. A może przy karmieniu może być tak nieregularnie;/

12 lata 10 miesiąc temu #710888 przez creatura
Anafora, może lepiej zadzwoń, bo na pewno mogą być nieregularne, ale tak tydzień po to chyba za często :unsure:

12 lata 10 miesiąc temu #710906 przez Dave
Takie fajne pogaduchy a ja mam jakiś pokręcony dzień i nie mam czasu na luzie posadzić dupki i poklikać.

Och.....

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 10 miesiąc temu #710929 przez pauluska

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #710936 przez pauluska
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka