BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 9 miesiąc temu #715170 przez Azja
dzień dobry :)

Dave Caluski dla 3 miesieczniaka Mateuszka czekamy na fotki :)

u nas nocka oki pomimo ze Jasiek postanowil tak wczesniej usnac, ostatecznie wstaismy o 8 teraz gada z karuzela w lozeczku :)

u mnie jakos dzis pochmurno ale patelnia dalej nie wiem czy w ogole wychodfzic na spacerek

milego dnia

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #715181 przez kaikai
Hej

my dzis sie wyspalismy,Dawid obudzil sie dopiero o 6.30 spal cala noc :)
Wypil prawie cale mleczko a teraz znowu drzemka i ja tez pospie.
Na spacer to wieczorem wyjdziemy.

11 lata 9 miesiąc temu #715182 przez creatura
Dzień dobry :)

O 7:20 było już 31 stopni :ohmy: :ohmy: B) Aż się boję myśleć co będzie dalej, ale w prognozie na dziś są burze, więc ufffff....... I jakimś cudem w tym domu na parterze udaje się utrzymać 22-23 stopnie, podczas gdy na piętrze jest ok. 28, więc kisimy się na dole w murach - nie cierpię tak gnić, jak za oknem słońce, ale wiadomo, że w taki upał nie ma na to rady.

Anafora, wejdź pod prysznic z łóżeczkiem i powinno się udać :blink:

Przed chwilą w radio mówili, że na zachodnim wybrzeżu dziś najchłodniej, 23st - jedźmy tam wszystkie :S

Suzi, Mikuś podobny do Was obojga - przynajmniej na zdjęciach. Mój mąż to też Robert :woohoo: :blink: A nazwisko mamy takie samo jak Twoja koleżanka :side: czyli zawsze możemy drugiego syna nazwać Mikołaj, skoro "Mik Mik" nie jest takie złe, jak nam się wydawało. W każdym razie, wiem, że do Leosia jednak imię Leoś pasuje jak ulał :woohoo:

To co Dziewczyny, po lodzie i do basenu? :lol:

[img size=800x600] bookalokal.com/wp-content/uploads/2013/0...-Ice-Cream-Cones.jpg [/img]

[img size=800x600] www.freebestwallpapers.info/bulkupload//...ax-Swimming-Pool.jpg [/img]

11 lata 9 miesiąc temu #715185 przez kaikai
Buziaczki dla Mateuszka :) :)

11 lata 9 miesiąc temu #715189 przez creatura
Całuski dla Matiego z okazji ukończenia 3 miesięcy :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
A dla mamy zimny drink (o,oo% alk. oczywiście ;) )
[img size=800x600] images.sodahead.com/polls/000732465/poll...565_poll_xlarge.jpeg [/img]

11 lata 9 miesiąc temu #715191 przez Dave
Dziękujemy :side: :side:

Ja sie pisze na lodzika i basen :side: :side:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 9 miesiąc temu #715238 przez agat
Buziale dla Matiego :* :* :* Prosimy o świeżą porcję zdjęć trzymiesięczniaka :)

Adaś w nocy spał dobrze, nie narzekam, choć duchota była potworna. Ja miałam stresujący wieczór, bo prasowałam przy otwartym balkonie i naleciało się mnóstwo różnych potworów, m.in jakieś czarne robaki latająco-biegające z pancerzem :/ Bleeeeeeee, nawet po mnie łaziły. Z pół godziny schizowałam, że mi w nocy wejdą do łóżka no i Adasiowi też :/ Wszystkie kąty przejrzałam, by dziadostwo powybijać.

Posiedzimy dziś z Adamsonem u moich rodziców, bo tam będzie choć troszkę chłodniej niż w bloku....

11 lata 9 miesiąc temu #715245 przez Dave
Mateo wstal dopiero, gadamy i smiejemy sie wlasnie. a ja sentymentalnie wspominam jak to bylo 3 miesiace temu:-) [file/]

11 lata 9 miesiąc temu #715271 przez Suzi
Hej :)
MATI TRZYMIESIĘCZNIAKU, :kiss: od e-ciotki i żółwik od kolegi Mikiego :lol:

U nas nocka w miarę, choć gorąco bylo jak w piecu, Mikuś obudził się wcześniej niź zwykle, pewnie mu zaschło w pyszczku, pocycusiował i spał dalej i tak do tej pory :lol: oczywiście od czasu do czasu popitka, ale zasypia dalej :woohoo:

A u nas cuuuuudowna ulga, burzy wprawdzie nie bylo ale spadł deszcz, jest pochmurno i cuowne 23-24 stopnie :lol:
pootwieralam wszystkie okna korzystając z tego ze maluch śpi na górze i wietrzę, wietrzę wietrzę z lubością wdychając świeze powietrze :) coś tam pogrzmiewa z oddali więc psy schizują z lekka, ale teraz to luz, najbardziej nie lubię burzy w nocy :silly:

Dziękujemy za wszystkie komplementy i mile słowa :kiss:
creaturko, widzę ze mamy wiele wspólnego, coraz więcej :lol: :)
Wczoraj bylismy na plazy sporo wcześniej niż dotychczas wiec idzie ku lepszemu :woohoo: :side:
Mikuś moczył stópki w Bałtyku, no moze zachwytu to w nim nie wzbudzilo, bo jak raz zimna woda byla, ale wziął to na klatę i ńie zapłakał :woohoo: :lol: :silly:
Mamy tez zdjęcia, ale tak jak powiedzialam teraz kolej Matiego :blink:

agat Ty się chciałaś pokarać tym prasowaniem w takiej temperaturze, czy móżg Ci się zlasował i nie wiedziałaś co czynisz :cheer: :cheer: :P :blink: nikt i nic nie zmusiloby mnie do prasowania w TAKIEJ temperaturze :cheer: :ohmy:

11 lata 9 miesiąc temu #715294 przez ilonah
BUZIAKI DLA MATEUSZKA od cioci forumowej i Emilki :kiss:

PS. niedługo zaczynamy kolejną rundkę :silly:

11 lata 9 miesiąc temu #715305 przez Dave
Młodziak ma drzemkę. Nie wiem gdzie się nim podziać, wszędzie upalnie :cheer: :cheer:

suzi - zazdroszczę takiego powietrza po deszczu B) B)

11 lata 9 miesiąc temu #715369 przez Azja
Jasiek spi ja obgarnelam mieszkanie i jestem cala mokra :X

mialam sie brac za robienie ogorkow kiszonych ale nie chce mi sie myc sloików w ten upal, chyba poczekam na meza jak wroci z pracy a ja ide polezec :silly:

jakby pieknie bylo jakby tak deszczyk z godzinke popadal, marzeniaaa :lol:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #715492 przez ilonah
Hello
My siedzimy u rodziców na tarasie, przyjechała bratowa z dzieciakami i mamy wesoło. Maluchy szaleją w baseniku a Emilka jest nad wyraz grzeczna i ładnie bawi się na macie :) Dziś mimo, że jest nadal upalnie to jest wiaterek i w cieniu można żyć.

11 lata 9 miesiąc temu #715514 przez Dave
goraco,goraco!!!!

ale odziwo dzieciaki dobrze sobie radza.
Mateo ma pare potowek na brzuszku.

11 lata 9 miesiąc temu #715549 przez agat
Suzi napisał:

agat Ty się chciałaś pokarać tym prasowaniem w takiej temperaturze, czy móżg Ci się zlasował i nie wiedziałaś co czynisz :cheer: :cheer: :P :blink: nikt i nic nie zmusiloby mnie do prasowania w TAKIEJ temperaturze :cheer: :ohmy:

Wieczorem nie było tak tragicznie, nastawiłam na siebie wiatraka i zniosłam to dzielnie. Jednak poległam w walce z robalami :/

Wiecie, że taka sama pogoda jak dziś była rok temu w dniu mojego ślubu? Tylko wtedy jakoś tego nie czułam :P :P

Siedzimy u rodziców, Adaś trochę w wózku, trochę w domu. Wypił nawet 40ml wody, gdy byłam na mieście (do tej pory pluł wodą).
Podcięłam kłaki, kupiłam parę szmatek w lumpku i wcinam teraz mamusiowe ciasto z malinami :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka