BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 9 miesiąc temu #715616 przez Magdalena9t
Hej :) wczoraj już nic nie pisałam bo klawiatura mi topniała z tego upału:silly:
Dzisiaj był nawet spokojny dzień, Tomek sobie troszkę pospał na dworku w wózeczku i pozwolił mi zakisić ogórki :) pogoda troszkę lepsza także idzie przeżyć ;)

Suzi Mikuś cudny :) :)

Wszystkiego najlepszego dla Mata :) :) życzy ciocia Magda i Tomeczek :blink: :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #715635 przez kaikai
Moj niunio juz spi po kapieli i mleczku. Dzis bardzo ladnie pil mleczko i byl bardzo grzeczny :)
Nie bylam z nim na spacerze bo gdy otworzylam balkon to jakby piekarnik otworzyc. Mnie glowa boli caly czas przez te upaly. W domu mamy 25 stopni wiec siedzimy.
Jutro do mamy sie wybieram na golabki :) a w srode rodzice P przyjda do nas, musze posprzatac ;)

11 lata 9 miesiąc temu #715638 przez kaikai
Na tvn style jest fajny program. "rodzice na

11 lata 9 miesiąc temu #715666 przez Dave
a ja wlasnie karmie Mlodego, cos zasnac twardo nie moze. chyba przez ten upal. postanowil mnie wyciagnac z pod prysznic. ledwie dzieciaki oczy zamknely chcialam sie odswiezyc,bo normalnie czlowiek taki uklejony.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 9 miesiąc temu #715736 przez agat
Adaś też zasnąć nie mógł i teraz przez sen strasznie się wierci ;/
Modlę się o burzę, bo nie ma czym oddychać.

Dostałam paczkę z Hippa na temat rozszerzania diety, oraz kupon na drugą paczkę z soczkiem i słoiczkiem, do odebrania w Rossmanie. Tylko nie wiem z jakiej racji :p Może wypełniałam gdzieś jakiś formularz, tylko nie pamiętam już?

Nie mogę się już doczekać rozszerzania diety :)

11 lata 9 miesiąc temu #715743 przez ilonah
Witajcie wieczorową porą
Ale cieplutko jest nadal na dworku, termometr pokazuje 25 stopni, mogłabym normalnie tam spać :) Dałam Emiśce dziś do picia wodę i ładnie wypiła troszkę i śmiała się przy tym więc myślę, że jej smakowała. Mała już od ponad godzinki śpi, mężuś także więc zmykam i ja. Dobranoc.

11 lata 9 miesiąc temu #715747 przez ilonah
Agat - ja też dostałam tę paczkę w piątek, fajne te kupony rabatowe no nie? A dziś mi przyszła podobna paczka z BoboVity a w środku był słoiczek z marchewką. Lubię takie prezenty :)

11 lata 9 miesiąc temu #715748 przez creatura
A jaką wodę podajecie? Bo też chciałabym już powolutku Leosia przyzwyczajać do picia wody, czy jeszcze za wcześnie?

Burza, słyszę burzę :lol: :woohoo: :)

11 lata 9 miesiąc temu #715751 przez agat
Ja daję zwykłą przegotowaną.

11 lata 9 miesiąc temu #715754 przez Dave
u mnie w oddali zaczyna sie podniebne szol. blyska sie nieprzerwanie, kumulusy gsie zarysowuja w blyskach. czegos takiego jeszcze nie widzialam.

lece do lozka:-)

dobranoc

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 9 miesiąc temu #715761 przez kaikai
Ja mojemu daje wode Żywiec przegotowana.Mleko czy zupki tez tylko z ta woda robie.

A te reklamowki to sie dostaje jak w szpitalu po porodzie wypelnilo sie taka ankiete do niebieskiej paczki. Ja tez juz z bobovity dostalam i z pampersa.

11 lata 9 miesiąc temu #715790 przez anafora21
Hej, ja dostałam z hipa kupony i łyżeczkę. Może też temu że mleko tam kupowaliśmy jak dokarmiałam i raz nie było miarki i mąż do nich napisał to kolejne opakowanie z przeprosinami nam wysłali:)

Creatura- Ja też zastanawiam się nad podawaniem wody, chociaż po łyczku w tak upalne dni. Wcześniej podawałam herbatkę z kopru włoskiego i pił grzecznie bez krzywienia się.

Dominik CAŁĄ noc przewracał się z brzucha na plecy, zero spania. Jak tylko przewrócił się to już był wybudzony, dosłownie co godzinę. Układanie na boczku też nie pomogło. Jestem padnięta... :(

Jest 5.44 a u nas JUŻ 20 stopni.

11 lata 9 miesiąc temu #715792 przez kaikai
U nas nocka ladnie przespana i juz po sniadanku.
Goraco jak w piekle!

11 lata 9 miesiąc temu #715801 przez ilonah
Dzień dobry

U nas nocka pięknie przespana z jednym karmieniem, kolejne jedzonko było po 7 więc ja się wyspałam i biegam po domku i troszkę go ogarniam póki jeszcze nie ma takiego upału a Emilka jeszcze zasypia ciekawe czy zaśnie czy tylko udaje :blink: U nas póki co nie padało jeszcze i temperatura 24 stopnie ale dość silny wiatr jest więc pewnie coś przywieje.
Ja Emilce podaje do picia wodę Żywiec zdrój przegotowaną.

11 lata 9 miesiąc temu #715802 przez Azja
hej
u nas nocka spoko Jasiek jeszcze spi a mnie wlasnie obudzila jakas straz pozarna albo karetka gdfzies do sasiedniego bloku przyjechala, mlody chyba odsypia bo wczoraj w dzien w sumie ze 2 godz spal tak mu ten upal dokuczal, a u nas dzis nie wiem ile stopni jest napewno cieplo ale jest super orzezwiajacy wiaterek wiec fajnie

sterta prasowania na mnie czeka ale tak chodze kolo niej i nie moge patrzec na nia :silly:

milego dnia :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka