- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
rety jak goraco, a tu jeszcze 10 nie ma, u mnie na balkonie zawsze z rana jest chlodno tak dzisiaj upal, chyba pojedziemy gdzies nad Wisle jakis cien znajdziemy i polezymy bo w miescie to masakra
Agat co do kupek to chyba nie trzeba sie martwic moj tez czasem 2 zrobi a czasem 4, chyba ze Adas by robil duzo wiecej i mega wodniste to wtedy trzeba sie temu przyjrzec, ale jak sie karmi piersia to one sa zazwyczaj rzadkie, a moze przez ta pogode, moze cos nowego zjadas??
Creatura tez kiedys probowalam to piwko ale jakos mi wtedy nie smakowalo, musze wyprobowac raz jeszcze

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23
Nie pitol mamuśka! Przecież jako jedna z nielicznych musisz ratować się laktatorem przed eksplozją pełnego cycka. Mnie uczucie nabrzmiałego cycka jest obce, flaczki day'n'night...
A ja mam ostatnio znów "cycykowe" schizy, że mało, że coraz mniej, że flaczki itp.
- creatura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6
- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43

- Magdalena9t
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 33

dziś Tomek znów powtórzył akrobacje, raz nawet ładnie się obrócił z plecków na brzuszek i ładnie główkę wysoko trzymał

Dave a Ty nie schizuj

To ja jak widzę wasze "dobrze nakarmione pociechy" to myślę,że mój Tomuś taki szczupły,że mam słaby pokarm czy coś

Nie wiem jak my damy radę wytrzymać dzisiejszy dzień

- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25

Witam z upalnego wybrzeża

Mikuś maruda, co chwila na cycek by się wieszał

creatura, ja znam juz ten napitek, próbowałam raz, smaczny był, a kupiłam w realu

Mikuś nie próbuje jeszcze żadnych akrobacji, więc Dave, nie jestescie z Matim sami

Obgryza z zapałem piąstki, kopie zawziecie nożkami, macha lapkami, ogląda sobie lapki czasem tez juz nożki, ale bez akrobacji poki co. Moze gdybym go na podlogę dala cos by zaczął kombinować, ale mam opory bo u nas psy ciagle wchodzą i wychodzą, wiec podłoga oględnie rzecz ujmując, hmmmm nie stanowi przyjaznego środowiska dla maluszka

Dave, no wiesz, nie przesadzalabys z tymi flaczkami, Mati największy i najdorodniejszy z naszej bandy a Ty tu jakies lamenty świętokrzyskie uskuteczniasz! Weż sie kobieto....

Azja, no nie mogę! Jakie miny Jasinek strzela, a juz na tym ostatnim zdjeciu to jakby ducha zobaczył

agat wysłalam Ci pare fotek, więc jakbys mogła w wolnej chwili......

- ilonah
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ło matulu płynę... Czy Wam się też tak piersi pocą od kiedy karmicie? Ja sie czasami budzę w nocy z mokrą koszulką pod piersiami (i to nie jest pokarm).
W ogóle to patrzeć na siebe nie mogę. Od kiedy Adaś skonczył 3 miesiące zaczęły mi się włosy sypać na potęgę, a na twarzy krosta na kroście i krostą pogania :/ Masakra :/
- ilonah
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agat mi wlosy tez na maxa wypadaja, jak zawsze ich mialam duzo tak teraz chyba nic mi na glowie nie zostanie, na twarzy na szczesie narazie mi nic nie wyskakuje

my mielismy jechac posiedziec nad woda gdzies w cieniu, ale wyszlismy kilka bloków dalej do tesciowej na obiad i jest masakra zaraz wracamy do domu i sie nigdzie nie ruszamy lezymy przy wiatraku
a co do akrobacji to Jasiek sie jeszcze nie przekreca, glowa mu w tyle zostaje, ciazy mu, narazie ostro macha rekami i nogami

- creatura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6

Mi włosy trochę wypadają, ale podobno to fizjologiczne jest po połogu. W ciąży mi wcale nie wypadały i rosły jak szalone, więc teraz niech sobie kilka spadnie

Dave, a jak było przy Mai? Mleczarnia też pękała w szwach?
Azja, ja w czasach przedciążowych gardziłam nawet Karmi, a teraz..........nektar

Ledwo dojechaliśmy w tym skwarze do rodziców, a teraz na termometrze w cieniu 36,5

Mąż smyknął nad jeziorko, a my chowamy się w domu w chłodku i chyba zaraz zarządzę kolejną porcję lodów

- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ktoś mowił, ze on niby do mnie podobny...eeeee, on jest cały tata...

Co do włosów to ja juz się boję ręka w nich ruszyć, nie mówiąc o szczotce czy rzadkim grzebieniu

( jak na mnie oczywiście, bo zawsze mialam byle jakie) nic nie wypadalo a teraz

creaturko tom sie usmiala

Więc teraz będę miala problem, zawołam MIKU a zjawią sie obydwaj

Cos trzeba będzie wymyśleć dla prawowitego posiadacza t,ego imienia

Moja kolezanka ma Mikołajka a nazywa sie Mikulska, więc jest Mikuś Mikulski, lub Mikulec Mikulski

Kurcze, wpierniczacie te lody

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Sprawdziłam, znalazło sie w SPAMieagat ma jeszcze w zanadrzu zdjatko z tatą, moze Wam kiedys pokaze

Cóż za profesjonalny chwyt

Ostatnio stwierdziłam, że jem juz chyba wszystko. Nabiał ograniczam, ale jem (wczoraj np wszamałam mega dużą kawę mrozoną na mleku, z bitą śmietaną). Lody jem niemal codziennie, jem smażone, pieczone, grillowane, w panierce i bez, z sosikiem i bez.
No alko nie spożywam, ale to logiczne, no i tych wzdymających też. Niedawno wszamałam pół kilo czereśni na raz i brzuszek Adasia nie protestował.
Z jego skórą też już o wiele lepiej, trochę suche ma te nóżki, ale niedużo. Parę krostek na brzuszku czasami się pojawi.
Adaś dziś prawie nie śpi. Miał dwie drzemki półgodzinne od rana.
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agat, przetrzep jeszcze ten spam to moze Miki golasek sie jeszcze odnajdzie i potem zrobimy przerwe z Mikim, zeby się nie opatrzył

Pora na Matiego, rzadki to gość na naszych stronach