BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 10 miesiąc temu #715888 przez agat
U nas nocka średnia, Adaś budził się 5 razy... No ale nie dziwię się, sama spać nie mogłam.
Dziś nadal gorąco, ale wiatr spory wieje, więc od razu lepiej :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #715912 przez ilonah
Na mnie też czeka sterta prasowania, a że dziś zapowiada się troszkę mniej upalny dzień to wezmę się za to wieczorem.

12 lata 10 miesiąc temu #715918 przez Dave
Ja się witam dopiero teraz. Od rana zalatana i mokra, mimo braku słońca i nawet deszczyku gorąco w domku.

chrzciny przeniesione na za miesiąc. Moją mamę szlag trafia, ale przy najmniej między mną a mężem jest ok.

Już mieliśmy jechać pozałatwiać jakieś spray, gotowi, wychodzimy z domu a tu robotnicy przyszli, no i w tył zwrot. Młody zasnął. Już czuję jaki dzień będzie pomotany. Wieczorem przyjeżdżają do nas przyjaciele męża, będzie imprezka, ale jakoś się nie cieszę specjalnie. A jutro mąż jedzie z nimi na balety :cheer:
Od poniedziałku urlop, już sienie mogę doczekać. choć pierwszy tydzień może być ciężki, bo mąż będzie pod namiotem a ja z bąbelkami w hoteliku. Ale bez gotowania, sprzątania itp.

Dobra lecę coś ogarnąć i o obiedzie pomyśleć.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 10 miesiąc temu #715937 przez Magdalena9t
Hej u nas nocka okej :) była jedna pobudka na karmionko, duchota w nocy straszna :S
W nocy zapowiadała się mega burza, ale tylko chwilkę pogrzmiało i popadało.
Dzień dziś za to deszczowy trochę chłodniej , można odetchnąć ;)
Ja też podaję zwykłą przegotowaną wodę,dużo Tomeczek nie popije , woli mojego cycka :)

12 lata 10 miesiąc temu #715954 przez Suzi
Hej :)

A u nas prawie ziąb-18 stopni :silly: w nocy byla burza i od tamtej pory pada :side:
Burza mlodego nie budzila, ale za to psy dostawały schiz i to one nas budziły :P jak nie urok to ....... :P

Teraz nasz meteopata śpi a my sie relaksujemy wdychając pełna piersią świeze powietrze :woohoo:

Dzis chyba gry i zabawy świetlicowe nas czekają :)

12 lata 10 miesiąc temu #715981 przez creatura
Dzień dobry :)

Po wczorajszej burzy u nas 19 stopni i błogi wiaterek, więc dziś nadrobimy spacerek :side:

Nocka byłaby idealna gdyby nie wariacje psa moich rodziców, który dostaje histerii podczas burzy :S

Czyli woda dla niemowlaka musi być przegotowana?

Suzi, a próbowałaś już po troszeczkę jeść nabiał? Bo może Mikusiowi nietolerancja powoli mija i mały lodzik by przeszedł :side: Bo jak Ty tam wytrzymujesz nad morzem bez lodów, jak tam z każdej strony budki lodowe zapraszają? :woohoo: Ja już wiem, że mogę zjeść nie za duże lody (bez czekolady) lub dwa małe Danonki, trochę masła np. w młodych ziemniakach czy kanapkę z niewielką ilością twarożku i Leosiowi nic nie wyskakuje. Oczywiście nie wszystko tego samego dnia. Ale mleko w żywej postaci, serek wiejski czy żółty jeszcze odpadają.

Dave, a dokąd się wybieracie?

12 lata 10 miesiąc temu #715994 przez Dave
Creatura - kilka dni nad taka wodą, żeby tata mógł swoją pasję realizować. Reszta w Hotelu Gołębiewski w Karpaczu.

Widzę że wszędzie jest doładowanie świeżego powietrza :side:

A zapomniałam, Wam napisać, że wczoraj kładę Młodego na brzuszku w ramach treningu, a on sobie jakby nigdy nic - głowa w górze i patrzy we wszystkie strony :lol: :lol:

12 lata 10 miesiąc temu #716006 przez Magdalena9t
A my się szykujemy na spacerek :) :)

Mati siłacz jak chce to potrafi :lol:

12 lata 10 miesiąc temu #716017 przez Dave
Przegryzam sobie waflowego chrupka, a Mateo tak się patrzy jakby chciał go pożreć :) :) :)

Madzik - dokładnie :side: :side:

12 lata 10 miesiąc temu #716115 przez ilonah
Wow fajnie Dave, że wyjeżdżacie a Mati miło Cię zaskoczył swoim wyczynem.
Ja już powolutku wracam do nabiału, póki co nic Emiśce nie jest :)

12 lata 10 miesiąc temu #716117 przez agat
Dave, Adaś dziś też się z zaciekawieniem przyglądał jak hasłami kanapki:)
Pospacerowalismy sobie 2 godz, teraz siedzimy przed blokiem, bo Adaś jeszcze śpi i szkoda mi go budzić. Wiatr wieje i czarne chmury są, chyba burza idzie :)

Mąż mnie wkurza. Ofuczony nie wiadomo o co, jakby miał PMS. Nie będę ksieciuniowi nadskakiwac, oooo nie :/

12 lata 10 miesiąc temu #716180 przez Magdalena9t
My byliśmy na spacerku, z czego wózek trzeba było pchać a mojego księciunia nosić :side: :S

12 lata 10 miesiąc temu #716215 przez agat
Mąż poszedł z Adasiem do pracy, ciasto z malinami się uciera, więc mam parę minut dla siebie :)

Mam dla was Adaśka :)

12 lata 10 miesiąc temu #716252 przez Azja
Agat Adaś śliczny chopczyk :) a jak ładnie glowke trzyma :)

Jasiek to jak mu sie podoba to trzyma a jak mu sie nie chce to sobie lezy po prostu na brzuszku, a tak w ogole to przez te upaly poprzestawialo mu sie ze spaniem, dzis w dzien w sumie z 1 godz spal, a jedna drzemka trwala az cale 5 minut po czym mlody wstal oczy w 5 zl i usmiech od ucha do ucha :)

mi sie udalo poprasowac bo deszczyk padal wiec na spacerek nie wychodziam, tatus po pracy poszedl na godz na spacerek

teraz jasiek wykapny tatus go oporzadza a ja szykuje powoli cyska i mam nadzieje Jasieniek szybko usnie :)

12 lata 10 miesiąc temu #716299 przez kaikai
Azja Jasio dzis 3 miesiace konczy :) Buziaczki :)

Adas jaki slodziak :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka