- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- kaikai
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój skarbek :)06.04.2013
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- https://matuli.pl/
- kaikai
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój skarbek :)06.04.2013
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23

Adaśko mi dziś wstał z gorączką, nie wiem o co kaman. Pogodny, wesoły, ale 38,5. Po lekach spadła, teraz 37 ma. Nie wiem co za franca.
- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja muszę Antka umyć z gofrów

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Posprzątałam chałupę, bo brudem zarosła, jeszcze podłogę muszę zmyć, ale najpierw kawka

- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- monia89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 10
- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29
Anabelle ja tez widze dwie kreski

Jasiek pozazdroscił kolegom krostek,

myslałam ze u nas w przychodni bałagan, bo nikt o szczepienie Jaska sie nie upomina, ale jednak pamietaja, dzis dostalismy "zaproszenie" na szczepienie, jutro pojde zobaczymy co mi powiedza, oczywiscie narazie wstrzymuje sie ze szczepieniem, bo Mlody albo zabki, albo jakis glut, jak w ogole zaszczepie to musi byc zdrowiutenki

po południu bylismy na działce, badyle wieksze od moich upraw, wiec polatałm sobie troszke z motyczka, Misio oczywiscie pierwszy pomocnik,

dzis na działce miał pierwszy raz a la crocsy na nogach bez skarpetek i jak przyjechalismy do domu zdejmuje buta, a tam czarne nogi, Mlody nie wiedizał skad to takie brudne i ostro ręka probował czyscic

lece narazie maja znajomi na chwile do nas zaleciec

a zapomniałam jeszcze napisac ze Adasko z dziadkami i z tortem super sie prezentuje, a Agat to wykapana mama

- ilonah
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja jak zwykle zabiegana.
Anabell- ja drugą kreske widzę i życze ci dzidziusia z całego serca ale sama już na pewno wiesz jak to z tymi testami w moczu jest różnie- lepiej zrobić betaHCG z surowicy ( czyli z krwi)

U Emi po wyjściu górnych czwórek apetyt odzyskany

Ja również zakupiłam Emilce crocsy w ccc (aczkolwiek byłam wielką przeciwniczką tych butów u takich maluszków) ale nie jest źle a Emisia je uwielbia

Agat - pierwsza sukienka fajna
I to by było na tyle bo zapomniałam co miałam napisać

- monia89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 10

Byliśmy dziś nad wodą mieliśmy super pogode

Aha Kaikai to super!
No i Tosik też ma krostki więc dołączył do kolegów.
Anabell mi tez ovu sie przsuneła bo nie powinno już jej być a jest :-D ale @ ostatnia przyszła poźniej.
- vika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7

No to chyba mamy sukces !!!!!!!!! Tośa już zasypia u siebie w łóżeczku....dodatkowo bez smoczka no i śpi ostatnio do 8-9 co kiedyś było nie możliwe

Bella już Pisalam...dla mnie ciąza na 100%

dziewczyny którąś w czasie ciąży swędziła skóra??? ja piżdzielca dostaje ...już zaczynam się drapac do krwi a tu mnie jeszcze straszą Cholestezą

- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

vika mnie swędziała skóra jak już nie mogła się rozciągać, też mnie wszyscy straszyli, ale jak natłuszczałam mocno i wietrzyłam skórę to było mi lepiej.
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Adaś padł, ale zasnął na rękach moich z płaczem. Nie wiem co mu, temperatura na wieczór trochę podskoczyla, ale gorączki nie miał. Może to czwórki dolne, bo zjadł dziś tyle, co ptaszek.
- creatura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6

Anabelle - ciche gratki

Najpierw jak czytałam historię Azji o blenderze, to aż mi ręka zdrętwiała z zaciskania, a potem historię Suzi o kleszczu w Misiowej paszczy, to aż mnie żuchwa zabolała z zaciskania zębów. Dżizas, co za ohydztwo!!!!!!

Monia, to do dzieła jak owulka w toku

Pati, kurka, to widać gołym okiem! Monia ma dobry pomysł, żeby się na oddział położyć i zrobią Ci wszystkie badania łącznie z tomografem od razu (takie dziady to są), choć nie wszyscy lekarze chcą tak praktykować, w sensie dawać skierowanie.....
Agat, Ty to cała mama, a Adaś i Anielka nie dość, że mega słodziaki, to jeszcze jak rodzeństwo

Vika, mnie też skóra swędziała, po bokach brzucha, ale to był znak, że sie rozciąga, balsam Babydream pomagał. Jak swędzi inna częśc ciała, szzególnie chyba kończyny, to zły znak - zbadaj enzymy wątrobowe (ALAT, ASPAT). Kumpelę swędziały ręce w nocy, pobiegła na badanie, wyszły podniesione, potem powtórne - znowu urosły, więc skierowanie do szpitala. Pakuje się rano, a tu - bach - wody jej zaczęły się sączyć

Azja, nasciemniaj, że ktoś w domu akurat przechodzi jakąś ostrą infekcję wirusową czy bakteryjną - małż np. zapalenie oskrze;i i musisz Jasia poobserwować. Ha, a z resztą, Ty ściemniać nie musisz, przecież czekacie na ospę

Bylismy u lekarza i to nie rózyczka (niestety