BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 3 miesiąc temu #848169 przez pauluska
Alex to dobrze że przeszłaś ja nie przechodziłam i pamiętam jak się stresowałam całą ciąże bo toksoplazmoza bardzo niebezpieczna dla płodu

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #848172 przez joasia10015
Ufff nadrobiłam was :kiss: No to od początku :laugh: WITAM Z RANA :lol:
VIKA ŁAŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ aż mi ciary przeszły jak zobaczyłam dwie krechy :kiss: Normalnie bym cie przytuliła jak byłaby możliwość-cieszę się że szok :woohoo:

tysiak Kubulek cudny jest -serio-aż dech zapiera-a kasowniki są bossskie :lol:
U nas też są,i wogóle zauważyłąm że te górne jedynki strasznie szybko rosną-zaledwie tydzien temu orzebiły dziąsełka a na dzien dzisiejszy normalnie widac mu małe dwie łapaty :lol:

anek jak opisywałaś swoje dzieci to normalnie jak bym o swoich chłopakach czytała-MIłosz pierwszy ,przytulak,śpioch itp.a MIki to szaleniec na całego :ohmy: Apropo ,,pyskowania,,Szymka to przechodze już to samo -a mój ma niecałe 5 lat :huh: A co będzie dalej??? Ostatnio mi pow.że (cytuje) ,,JESTEŚ GŁUPIĄ MAMĄ,, :ohmy: :ohmy: :ohmy: (bo zaczął rzucać zabawkę,a ja do niego że jak nie szanuje zabawek to ją wyrzucę przez okno-a on jeszcze raz rzucił na podłogę (chciał pokazać nerwy)wiec wzięłam zabawkę i wyrzuciłam przez okno (na podwórko ) a on sie tego nie spodziewał...no i puścił mi tekst o GŁUPIEJ MAMIE :huh: :ohmy: Karę dostał,pow.że jak uważa mnie za głupią to moze iść poszukać nowej mamy :ohmy: :ohmy: :ohmy: I to go ścięło z nóg - myślę że już mu do głowy nie przyjdą takie pomysły :S Achhhh cieżko czasem ,a co bedzie pózniej???
Też mu wymyślam różne zabawy,różne zajęcia itp.ale jego już do gier ciągnie :huh: Szczególnie jak sie spotka ze starszym kuzynostwem które ma tablety,komórki itp.Achhhhh ....
Wczoraj byliśmy na urodzinach mojej siostry ,a że z lekka sie ogarnęłam no to dam fotke -chyba dawno nie dawałam :blush:
Aaaa Demonique cóż za piękny wynik -chyba gdzieś ominęłam temat-od czego tak schudłaś??? CHwal sie :blink: Pauluska jak twoj dieta?
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #848174 przez joasia10015
A tu mamuśka ;) Z deka ogarnięta ;)
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #848177 przez joasia10015
NO i nowe miejsce Mikołaja :laugh: Zmywarka :ohmy: Czy on mi coś sugeruje :unsure:
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #848191 przez KarinaM
Irinka dorwala pianino Igora.

Sorki że przekrecone ale z telefonu.

Igorek

Irina

Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #848193 przez KarinaM

Igorek

Irina

Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #848195 przez KarinaM
Joasiu a Ty wyglądasz pięknie. Cudna mama z Ciebie.

Igorek

Irina

11 lata 3 miesiąc temu #848210 przez joasia10015
Ikinka założy z Igorkiem zespół :)
Karinko a swoją drogą (nie wiem czy kiedyś to pisałaś)skąd to imię dla Irinki? Bo to chyba nie polskie imię :unsure:
Achhh no i dziekuje za komplement :blink:

Ja mam pytanko odnośnie spacerówki (wiem,wiem że juz przynudzam :angry: ) Znalazłam spacerówkę która w sumie odpowiada mi pod każdym względem allegro.pl/walker-2014-baby-design-grati...lka-i3982586232.html aleeeee byłam w sklepie (aż w POznaniu )i kurde okazało sie że ona aż tak lekka wcale nie jest -dla porównania jezdziłam inną ,lżejszą i duża róznica była -ta ,,moja,,waży 10 kilo ,a tamta ważyła 8kg.Hmmmm i jak już mi sie spodobała to oczywiście musi być jakieś ALE :angry: Z tego moje pytanie,ile ważą wasze spacerówki?????? Czy tymi o wadze 10 kg.jezdzi sie jakoś ,,gorzej,,? A moze dzieki temu ma jakieś zalety o których nie wiem :unsure: Ja już nie mam siły na te spacerówki :huh: Pomóóóżżżżcieeee!!!!

11 lata 3 miesiąc temu #848218 przez tysiiiak
Vika ogromne gratulacje :D:D:D :kiss: i Ty tyle czasu czekałaś żeby nam powiedzieć?! :silly: Super wiadomość :) To jeszcze zdążyłaś zaszaleć :)

Ja u mamy to tak tylko na szybciora wpadłam pogratulować :)

Mikuś mistrzunio ;) Kubulek nie jest taki kreatywny ;) :P Spryciulek mały :laugh: Miłoszek urodą nie odstaje od brata ;) ale co się dziwić dobre geny po mamusi i tatusiu :)

Irinka artystka rośnie ;) śliczniuchna :kiss:

Miłej niedzieli :kiss: :)

11 lata 3 miesiąc temu #848225 przez KarinaM
Joasiu mój mąż bardzo chciał Siergieja ale jak okazało się że będzie dziewczynka to ja chciałam Nataszę a On chciał Saszę. Ja uważałam że Sasza to nie wiadomo czy to chłopak czy dziewczyna. Kiedyś oglądaliśmy z Igorem Nickelodeon i tam byli tancerze i ktoś krzyknął: Siergiej, Irina! Spojrzelismy z mężem na siebie i wiedzieliśmy że to jest to imię.

Igorek

Irina

11 lata 3 miesiąc temu #848236 przez joasia10015
Hahaaaaa tysiak dobre geny -toś mnie rozśmieszyła :laugh:
Karinko a już myślałam że macie jakieś ROSYJSKIE korzenie ...
A takie pytanie do wszystkich apropo imion dzieci -czy juz po narodzinach nie miałyście czegoś takiego że mogłyście dać inne imię maleństwu? Nie ze sie nie podoba,ale ze jakies inne wam sie spodobało na tyle ze pomyslałyście ,,szkoda ze mu/jej nie dałam tak na imię...,,???? Ja szczerze,czesto myle Miłosza z Mikim i na odwrót ,pewnie przez to ze oboje na M.z reszta jak mój mąż Mariusz :laugh: i już miałam coś takiego że usłyszałam imię ,,Jędruś,,i tak mi sie podobało że szok!!!! Teraz czasem na MIkiego mówię Jędrula :laugh: ....ejjjj któraś od nas (majówek )nie ma Jędrka???? Hmmmm nie lalka czasem ??? Kurcze nie pamiętam ...ale imię baaaardzo mi sie podoba :blush:
Ale ja dziś wymyślam...a was w sumie nie ma ,niedziela z rodzinką ..tylko ja sama z chłopakami :S

11 lata 3 miesiąc temu #848240 przez joasia10015
Achhh któraś pytała ostatnio o Kiniaczka...zaprosiłam ją do znajomych na FB ale nadal mnie ,,nie przyjęła,,-ale ona chyba rzadko wchodzi na fejsa...
Ejjj dziewczyny a pamiętacie taką majóweczkę(nie pamietam nicku) co leżała całą ciążę-miała już jedna starszą córeczkę...kurde ciakawe co u niej ...pamiętacie ją?

11 lata 3 miesiąc temu #848252 przez KarinaM
Joasiu u męża w pracy chłopak ma pierwszego Kajetana, drugą Kornelię (bardzo podoba mi się to imię) a trzecie dziecko miało się urodzić jak poznał mnie (mąż zaczął tam pracować) i dali imię Karina. Nie wiedziałam do końca że chce tak dać dziecku na imię i kiedyś jechaliśmy obok siebie samochodami i na światłach mówi do mnie: Jak będzie taka szybka i narwana jak Ty to dostaniesz wpier....l. I odjechał. Nie wiedziałam o co chodzi. Dopiero zapytałam Marcina o co kaman i dowiedziałam się że córka będzie miała moje imię. Teraz wołają na Nią rusek bo dwoje starszych to chorowite dzieciaki a Ona to szok. Lata na golasa po domu bo ubrania krepują Ją. Na wiosnę wychodzi na ogród bez kapci i skarpet, na bosaka i lata po trawie.

Igor miał być dziewczynką i to mąż miał wybierać dla dziewczynki a ja dla chłopca. Podobały mi się dwa imiona: Filip i Igor. I wygrał Igor. Teraz wybieralismy wspólnie.

Igorek

Irina

11 lata 3 miesiąc temu #848308 przez sisina
Joasiu to była Lania chyba ze sie myle????
Vika gratulacje ogromne;))
My własnie z zakopow wrocilismy padam na twarz relaksuje sie przy kawce i likierku z raczkow sama zrobiłam pyyyyycha
Tez dostałam dziś okres ale nie jest az tak zle nawet nie czulam ze przylazła
Ja narazie nie planuje powiekszenia rodziny zostaje przy jednym .....

11 lata 3 miesiąc temu #848324 przez joasia10015
Tak sisina lania to była -ciekawe co u niej -bo chyba od porodu zero wieści :(
Karinko fajna sytuacja z tym kolegom :laugh: Haha,rozumiem że ty taka szybka autem??? Kierowca-bombowca? :) :laugh: :lol: :S
Ja jeśli uda mi sie kiedyś mieć jeszcze dzidziusia to synuś bedzie Jędruś :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka