BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 2 miesiąc temu #848326 przez KarinaM
Ja mówię że Igor nie umie powoli robić ale ma to po mnie. Ja w pracy też robię wszystko szybko. Śmieją się ze mnie że jem szybko, chodzę szybko. Jak byłam w ciąży to się uspokoiłam i nie wiedzieli co się dzieje że nie latam jak szalona i robię spokojnie. Jak się dowiedzieli że jestem w ciąży to zrozumieli.
Joasiu lubie poszaleć samochodem ale jestem też rozsądna.

Lecę z mężem na zakupy.

Igorek

Irina

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #848327 przez lalka
tak joasia cudne imię...mojego syna!!!!!no i za trzeciego dzidziusia trzymam kciuki

11 lata 2 miesiąc temu #848338 przez joasia10015
lalka czyli dobrze zapamiętałam <3 Ogromne buziaki dla ciebie ...nawet nie wiesz jak często o Tobie myślę ....Szkoda że tak mało sie u nas odzywasz ...OGROMNE BUZIAKI

11 lata 2 miesiąc temu #848342 przez paninka87
Joasiu my ostateczne imie wybraliśmy po porodzie... każdy miał inne upodobanie myślałam że mąż zgodzi się na moje - Pola ale cieszę się że wspólnie wybraliśmy takie :)

Ja właśnie leże pod kocykiem bo mnie rozkłada totalnie... głowa mi pęka z nosa leci.
Bylam z Blanką o 13 godzine na spacerku zggubiłyśmy smoczuś teraz stery przejal tata i nie ma ich do tej pory pewnie Blancia śpi.

Ja mam wózek Baby Design tylko model SPRINT. Waga mi nie przeszkadza bo wkładam go od czasu do czasu do bagażnika z czym nie mam problemu na górę też nie wnoszę. Jest na pewno stabilniejszy od tych zwykłych parasolek

11 lata 2 miesiąc temu #848346 przez Alex_87
Joasia laseczka z Ciebie, masz bardzo ładny kolor włosów :)

Co do imion, to ja odkąd pamiętam bardzo podobało mi się imię Zuzia, na początku miała być Zuzanna albo Adam, jak się okazało, że będziemy mieli córkę, to zaczęłam zmieniać zdanie, potem miała być Julka, ale szwagierka rodziła w grudniu i tak dała na imię córce. Więc w końcu została Zuzka, i bardzo się cieszę, gdybym już nie miała córki to bardzo bym żałowała, że przez tyle lat chciałam córkę Zuzę a jej tak nie nazwałam. No i bardzo pasuje do niej to imię :D teraz z kolei nie mam takiego imienia które by mi się bardzo podobało, więc pewnie będziemy mieli problem. Dla syna podoba mi się Adam, Mikołaj, Tymoteusz, a dla dziewczynki Gabriela, Amelia, Natalia...ale nie wiem czy aż tak żeby nazwać tak dziecko

Paninka trzymaj się ciepło, oby szybko przeszło, okropne są takie przeziębienia, dobrze, że możesz sobie poleżeć :)

hmm co do wózka, ja w końcu nie wiem, Paninka dużo miejsca zajmuje ten Twój wózek po złożeniu?

11 lata 2 miesiąc temu #848347 przez vika
Joasiu śliczna mamuśka i super chłopaki :kiss: :kiss: :kiss:
Tysiak czekałam bo już niejednokrotnie miałam niewyrażny test a póżniej czar prysł....wolałam sie upewnić choć i teraz jak dla mnie za wcześnie by się chwalić :huh: no ale nie mogłam sie powstrzymywać dłużej :lol: :side:
Karina z Irinki wyrośnie mała artystka :lol:
a u mnie dziś mąż powiedział,że będzie POLUNIA :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #848350 przez pauluska
Joasia u mnie dieta ok choć nie Gaca bo źle się na nim czułam 3 kg schudłam teraz się nie ważyłam bo przed okresem byłam który dzisiaj dostałam nawet dzielnie sobie radziłam z niejedzeniem słodyczy co przed okresem było moją zmorą ;) ćwiczę Mel B i daje sobie czas do końca maja aby się "wylaszczyć" :lol: Joasia laska z Ciebie że fiu fiu :)

Co do imion jak będę miała drugą córcie będzie Mila a synek Leon :) Pola też mi się bardzo podoba dla dziewczynki ale teraz Pola zastępuje Lenę hihih czy u Was też co drugą dziewczynkę nazywali Lena ostatnio ?

Dzisiaj urodziła moja koleżanka wyobrażacie sobie dostała rozejścia spojenia łonowego zrobili jej cesarkę i miesiąc musi leżeć w jakichś pasach tragedia tak mi jej szkoda nie dość że połóg leci z ciebie, dzieckiem trzeba się zająć a ta wstać nie może chyba bym oszalała :(

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #848353 przez ewela86
joasiu mialam to samo napisac co alex: przesluczny kolor wlosow!!! Taki mi od jakuegos czasu chodzi po glowie:) z reszta wogole szalowo wyglafasz, a zdjecie z miloszkiem cudne:) mlodszy oczywiscie niesamowity jest!
Co do spacerowki to moja sasiadka wlasnie kupila taka sama i chyba jest zadowolona. Fajnie siecprezentuje. Nasza wazy 8 kg wiec niewiele lzejsza. Chyba ciezko znalezc wozek nie-parasolke zeby byla lzejsza.
I tak to byla lania. Miala chyba corke bo pamietam jej zdjecie na awatarku z corcia w sukience komunijnej chyba. Szkoda ze sie nie odzywa...

vika ale wiadomosc! Dolaczam sie do gratulacji. Teraz to juz chyba worek sie rozsypie :silly:

Oj... my tez mielismy problem z imieniem. Chyba czesc z was pamieta moje wahania miedzy Diana a Hania :) ciesze sie ze zostalo przy Dianie:)

11 lata 2 miesiąc temu #848355 przez ewela86
Piaskownice my mamy taka po maim siostrzencu jak byl na wakacjach to mu kupili taka plastikowa muszle, podwojna. Narazie wystarczy a na pszyszly rok pomyslimy o dtewnianej tak jak olga napisala, bo przeciez babki z piasku to podstawa!

Ja tez sie wzielam za cwiczenia z Mel b. Znacznie lepiej mi ida niz z chodakowska.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #848361 przez paninka87
Alex no niestety zajmuje dosc sporo miejsca ale do bagaznika weszly nam jescze 3 torby podróżne wiec nie jest źle... wymieniamy teraz auto na większe wiec w ogole to nie będzie problem.

A tu wcinamy bananka [/hide]

A tu rojbrujemy na krzesełku z którego niestety był upadek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu #848368 przez Anabelle
Lena w statystykach faktycznie wysoko, ale osobiście nie znam żadnej Leny ani w rodzinie, ani wśród znajomych i odkąd byłam w ciąży z Antkiem - postanowiliśmy, że dziewczynka to będzie właśnie Lenka - czekamy więc teraz na Lenkę :)

11 lata 2 miesiąc temu #848381 przez lalka
joasiu podczytuję was często....miło patrzeć na zdjęcia waszych bobasków..i powspominać,ale ja wam będę kojarzyła się tylko ze smutnym wydarzeniem...a to są szczęśliwe strony!!!!!tobie też przesyłam buziaki!!!!

11 lata 2 miesiąc temu #848383 przez pauluska
Anabelle a jak będzie drugi chłopak hihi ? Mi Lena bardzo się podoba ale leżąc w szpitalu były 3 Leny teraz kuzynka nazwała Lena u innej też miała być właśnie Lena ale że ta tak nazwała to nie będzie na FB kto nie wstawi zdjęcia córy to Lena nie przeginam ja mam wrażenie że każda dziewczynka w mojej mieścinie teraz to Lena co najśmieszniejsze mój D. mówi zgadnij jak jego znajomy nazwał córkę a co się okazuje LENA :D więc to nie tylko ja zauważyłam ale to zawsze jest bum na pewne imiona jak kiedyś Julki tak teraz Leny i właśnie Pola staje się częstym imieniem ale Lena i Pola mi się podobają lubię krótkie imiona :)

Moje dziecko dzisiaj dzień maruda ale już padła więc ja sobie poleniuchuję

11 lata 2 miesiąc temu #848392 przez Anabelle
pauluska napisał:

Anabelle a jak będzie drugi chłopak hihi ? Mi Lena bardzo się podoba ale leżąc w szpitalu były 3 Leny teraz kuzynka nazwała Lena u innej też miała być właśnie Lena ale że ta tak nazwała to nie będzie na FB kto nie wstawi zdjęcia córy to Lena nie przeginam ja mam wrażenie że każda dziewczynka w mojej mieścinie teraz to Lena co najśmieszniejsze mój D. mówi zgadnij jak jego znajomy nazwał córkę a co się okazuje LENA :D więc to nie tylko ja zauważyłam ale to zawsze jest bum na pewne imiona jak kiedyś Julki tak teraz Leny i właśnie Pola staje się częstym imieniem ale Lena i Pola mi się podobają lubię krótkie imiona :)

Moje dziecko dzisiaj dzień maruda ale już padła więc ja sobie poleniuchuję

Pola też mi się podoba, ale ogólnie to podobają mi się rosyjskie imiona, Bianka, Nadia, Zoja... No ale moje ukochane to Lena. Z innych to mi się jeszcze Oliwia podoba.

Faktycznie masz mnóstwo tych Len w okolicy :blush: :blush: :blush:
Ja w szpitalu nie miałam żadnej, w rodzinie, u przyjaciół/znajomych też. W szpitalu z Antkiem byłam 2 razy i też ani jednej Leny :P

Na dodatek powszechność imienia mnie nie rusza, sama mam na imię Anna ;)

A jak drugi chłopak?
To będę miała problem z imieniem, nic mnie nie urzeka, nic się nie podoba :P

11 lata 2 miesiąc temu #848405 przez joasia10015
Dziewczynki mój kolorek to nic wielkiego -Palette kolor Nugat...choc ogólnie liczyłam na jaśniejszy...no i czekam aż troszkę sie zmyje :woohoo:

lalka wcale sie nie dziwie ,nawet nie umiem sobie wyobrazić co czujesz.... :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

anabelle a ja miałam najwięcej imion dla chłopca-dla dziewczynek zero...Ostatnio usłyszałam Zoja i kurde fajjjjnieeeee....może bym nie dała ale bardzo mi sie podoba :blush:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka