BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 2 miesiąc temu #848680 przez tweety
joasia10015 napisał:

Hi hi zapomniałam wam linka wkleić... :laugh: To który kolor? allegro.pl/wozek-spacerowy-baby-design-w...014-i3984006353.html

05!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #848691 przez Anabelle
Rany tweety!
Zaczynasz 34 tydzień <3

Antek rozsiał pranie po całym salonie. Wyglada jak po tajfunie. Dobrze, że M nie wraca dzisiaj z pracy :D :D

11 lata 2 miesiąc temu #848708 przez joasia10015
Dziewczyny ratujcie :ohmy: :laugh: WIem że już macie dość myślenia o mojej spacerówce...PRZEPRASZAM :blush:
ALe kurde znalazłam praktycznie identyczną spacerówkę jak tą którą wam pokazywałam...rózni sie tylko albo AŻ wagą tamta 10 kg.a ta nowa 7,5 kg.i różnica jest w tym że ta lżejsza nie ma tacki dla dziecka ...Stąd moje pytanie-jeśli któraś posiada taka tackę dla dziecka toczy ona jest przydatna??? Bo ja cały czas szukałam taką z dwiema tackami-dla mnie i Mikiego -ale nie ukrywam że waga wózka jest ważna więc ten lżejszy jest również mniejszy...Która ma tackę dla dziecka i czy sie przydaje??? Prosze o odpowiedz i obiecuje że już wiecej nie bede marudzic z tym wózkiem...no ewentualnie pochwalę sie który kupiłam :lol:

11 lata 2 miesiąc temu #848718 przez joasia10015
Zapomniałam wkleić linka ,,nowego,,wózka bez tacki :laugh: allegro.pl/baby-design-wozek-mini-2014-d...lka-i3991912301.html

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #848722 przez Alex_87
Joasiu jeśli zdecydujesz się na tamtą spacerówkę to też stawiam na nr 5, trochę koloru się przyda :) a możesz podać linka do tej drugiej spacerówki?

Ja od kilku dni robię ćwiczenia na brzuch, ale zaczynam od krótkich serii żeby się nie nadwyrężać :lol:

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Macie jakiś fajny przepis na coś ze szpinakiem dla Zuzki? Bo już nie mam pomysłów

Edit: Joasia też patrzyłam na ten wózek, oo i akurat aukcja z mojego miasta :D ale co do tacki to nie pomogę

11 lata 2 miesiąc temu #848726 przez Anabelle
Przerażająca ta ukraina.

Joasiu, ja nie mam tacki, nie brakuje mi jej. U szwagierek (jedna ma 3 dzieci, druga 2) też nie widziałam wózka z tacką. Nie wiem czy to przydatne w ogóle?
Ale nie wiem też czy chodzi ci o tackę przed dzieckiem czy w uchwycie?

11 lata 2 miesiąc temu #848728 przez tweety
vika, gratulacje. czytalam w tyl zeby zobaczyc ten twoj post! ale super

11 lata 2 miesiąc temu #848734 przez tweety
Anabelle napisał:

Rany tweety!
Zaczynasz 34 tydzień <3

Antek rozsiał pranie po całym salonie. Wyglada jak po tajfunie. Dobrze, że M nie wraca dzisiaj z pracy :D :D

a czuję sie jakbym jutro miala rodzic. przeziebilam korzonki i ledwo chodzę nie mowiac o dzwiganiu, spac juz nie moge i tylko czekam na wizyte zeby sie uspokoic i pogadac z lekarzem o wynikach usg, chetnie przespalabym najblizsze 6 tygodni.

anabelle, alex, trzymam za was kciuji

11 lata 2 miesiąc temu #848738 przez Alex_87
tweety napisał:

Anabelle napisał:

Rany tweety!
Zaczynasz 34 tydzień <3

a czuję sie jakbym jutro miala rodzic. przeziebilam korzonki i ledwo chodzę nie mowiac o dzwiganiu, spac juz nie moge i tylko czekam na wizyte zeby sie uspokoic i pogadac z lekarzem o wynikach usg, chetnie przespalabym najblizsze 6 tygodni.

Tweety, jak Ty w ogóle sobie radzisz? Nosisz często Kacpra czy może tylko żeby go przebrać itp? Kurcze ja teraz mam już trudności bo mnie kręgosłup boli (a przecież podnoszę ją tylko z łóżeczka, albo żeby przewinąć) a co dopiero w ciąży :ohmy:

11 lata 2 miesiąc temu #848744 przez tweety
nie daje rady, prawie nie nosze. pomaga maz, dziadkowie i ciocia. inaczej zaplakalabym sie przy 1 przebieraniu. ale juz niedlugo bede m8gla wszystko :)

11 lata 2 miesiąc temu #848745 przez pauluska
Alex dobra Twoja mama hihi ale pocieszę Cię że ja mieszkam przy samiutkiej granicy nad Bugiem jakoś nie myślę o wojnie choć Rosja to starszny kraj nie liczą się z innymi więc po nich można wszystkiego się spodziewać niech Ukraina odda im ten Krym i może będzie po problemie :) A widziałyście wille Janukowycza czy jak mu tam ? Ale koleś haha złote kible, zoo prywatne ale najlepsze jego obrazy :lol: co to w głowie trzeba mieć ? :D:D:D:D

11 lata 2 miesiąc temu #848750 przez Anabelle
tweety napisał:

Anabelle napisał:

Rany tweety!
Zaczynasz 34 tydzień <3

Oj przespać 6 tygodni <3 sama bym się wybrała na taką imprezę ;D
Na pewno jest Ci ciężko, ale koniec bliski :)
Już się nie mogę doczekać :) Przeżywam jak swoją :P

Szkoda że taka paskudna pogoda. Jutro mam robić test i taaak mi się dłuży :P
Poszłabym z Antkiem na spacer.

Ogólnie Antek się zrobił strasznie przytulisiński. Co chwile do mnie przychodzi i się przytula.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #848751 przez vika
Twety dzięki ;) u mnie to dopiero test a już zaczynam Cię rozumieć :ohmy: od tygodnia mam milion myśli na sekundę....Oj bardzo się cieszę ale też bardzo się boję :ohmy:
Joasiu ja zawsze chciałam mieć wozek z tacką ale jakoś gdy szukam to nie zwracam na to uwagi :ohmy: Kinia miala rozkladana parasolke z miękkim zagłowkiem i oparciem uwielbiałam ten wozek byla lekki zgrabny fajnie się prowadził mial glęboka budę był naprawde fajny teraz poszukam czegos na ten wzór :lol:
Anabel moja też zrobila się mała przytulanka :ohmy: wiecznie tylko ręce i ręce własnie ma drugą drzemkę chyba kolejna górna dwójka ją męczy ....wypluwa smoka i gryzie łóżeczko :ohmy: Jedną noc tylko płakala z piątku na sobotę do dzis już cisza ale maruda okropna :ohmy:
No i czekamy na wyniki.....nie dziwię się,że Ci się dluży ja też nie mogę się doczekac :blink:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #848756 przez Alex_87
Pauluska wiadomo co będzie to będzie :p ale ja od dziecka zawsze się bałam wojny, nie wiem czemu, w końcu nigdy żadnej nie przeżyłam :P tym bardziej, że teraz planujemy drugie dziecko, ojj chyba jakieś hormony we mnie buzują, skoro mam takie myśli dziwne hehe

Vika kiedy idziesz do gina?

Tweety a za rok będziesz sobie siedziała na podwórku a dzieciaki będą się razem bawić :D szybko się przemęczysz i będzie dobrze :) a pamiętam jak się dowiedziałaś o ciąży, a tu już końcówka prawie...

Anabelle widziałam Twój test na staraczkach, ja też tam widzę bladą kreseczkę :) Trzymam kciuki za jutrzejszy test, ale coś mi się wydaje, że będą dwie krechy, skoro jeszcze @ nie ma :)
Oj chyba już wiosna skoro tyle bocianów się zleciało :D

Zuza te straszny przytulak się zrobiła, przychodzi przytula się i jeszcze nuci przy tym :) wczoraj mąż robił brzuszki na podłodze, a ta poszła do niego i przytulała się do jego twarzy :D ojj warto żyć dla takich widoków :D

11 lata 2 miesiąc temu #848778 przez vika
Alex no więc przeczytałam Twoje pytanie i zaczełam dzwonić do lekarza :)
chcialam do swojego ulubionego no ale niestety termin wizyty na sierpień :ohmy: Brrrrr chyba oszaleli :ohmy: moja była która prowadziła mi ciąże ...hmmm :ohmy: do niej już nie chce chodzić bo Ona tylko kasę ciągla a ja ją za język franca jedna :ohmy: :ohmy: :ohmy: więc wstępnie umowiłam się do przychodni którą mam pod nosem na środę :blink:
no moja pospała kolejne 15 min i znowu miączy :ohmy: Jejuś jak ja tego nie lubię :huh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka