- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Lucy
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Tak było o Madzi.
Nie wiem czy chcę wiedzieć

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ufolka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
padam z nóg, a jeszcze 40 min rowerku mnie czeka

mam pytanie również, co można zrobić z ciasta francuskiego oprócz pasztecików?? coś może na obiad? bo mam i muszę zużyć ;p
no a Amelki to ja szczepić nie będę dopóki chociaż jeden smarek będzie, odczekam po chorobie z tydzień i dopiero wtedy, a kuzynka to czasami ma takie rady że szok... ona 3 dzieci ma, w tym bliźniaczki 9 dni młodsze od mojej, można by było o niej pisać i pisać no ale po co ;p
iwanek ale Hania zasuwa !!! a jaka zdeterminowana żeby dotrzeć do tej zabawki, tak lekko jej to poszło

basba tak popatrzyłam jak Twoje dzieciątko się śmieje w huśtawce i ja chyba swoją przyniosę bo kuzynka (druga) oddała mi po synku swoim

Asia szkoda że nie wyszło z pracą, dla mnie też bezcenne rady dawali żeby zajść w drugą ciąże skoro na wychow. siedzę

masuska nie mam pojęcia czy są w textil market, jutro może zajadę to zobaczę i dam znaka

Uwaga była o Madzi, dalej szukają, ja załapałam się na końcówkę, mam czarne myśli już...
- Oposek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- http://litki.blogspot.com/
Aśka raz, że macie swoje życie i teściowej nic do tego. A dwa, że kurcze nie wiem, jak Ona to widzi- jesteś na wychowawczym, to przecież nikt Ci nie płaci, rodzi się drugi maluch to przerywasz wychowawczy i dostajesz 24 tygodnie płatnego macierzyńskiego. A okres ciąży? a po macierzyńskim? nie kumam tego pomysłu...
Lucy a jak Ty Olę ubierasz do spania na noc? Bo mój też śpi w śpiworku, ale ja ciągle się zastanawiam, czy Mu nie za zimno. Macie taki na ramiona, bez rękawków? mam nadzieję, że Wam naprawią ten grzejnik tak, żeby dobrze było. Dobrze, że już po szzepionce, a Ola malutka jak wszystkie dzieci przy moim klocku:P
Ufolka ja w cieście francuskim robię schab i kurczaka, a na deser rogaliki:)
A do tej huśtawki nie da się przymocować szelek do nauki chodzenia?
- Oposek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- http://litki.blogspot.com/
- Lucy
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- hoborr
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1

Oglądnęłam uwage na necie i teraz żałuję - nie wiem czy usnę. Powinni skozystac z jasnowidza. Choć sama nie wieżyłam w takie rzeczy - moja kolerzankę z liceum która uciekła z domu właśnie jasnowidz odnalazł.
Ufolka nigdy nie zamrażałąm biszkoptów - ale pewnie się da. Może R óżyczka wie,.... A ja jak mam dużo jaj to robie na obiad kotleciki z pieczarkami z gotowanych jajek:) Może spróbujesz? Mniam:)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kamila dodała zdjęcia nk! Może i do nas zajrzy!
Dorota napisz jak po chrzcinach!
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Nie mogę słuchać już wiadomości, ciągle coś złego się dzieje, nie rozumiem ludzi którzy krzywdzą innych... szczególnie dzieci. To okropne. Jakbym takiego chuja dorwała to najpierw obcięłabym mu jaja a później po kolei ręce, nogi, język, oczy wydłubałabym pazurami, powoli cięła nożem każdy kawałek jego ciała a jakby jeszcze żył to oblałabym go benzyną i podpaliła moim własnym papierosem a później zakopała w gównie. Tacy debile nie powinni mieć prawa do życia i gówno mnie obchodzi że ktoś jest chory psychicznie!
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- ufolka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

lucy ja miałam 4 z matmy no ale nie powiem Ci ;p poproszę siostry ona może kadrowego swojego popyta

hoborr ja też lubię baaardzo te kotleciki ;p ale ja mam jaja surowe, bo małż wydmuchuje z jajek na pisanki żeby wydmuszki były

rika popieram, żeby robili coś z takimi debilami to może bardziej by się bali, zastanowili podwójnie zanim coś zrobili, a tak parę lat w zawiasach i hulaj dusza piekła nie ma

- Lucy
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Nawet Rutkowski jej szuka, ja radziłabym im skorzystać z jasnowidza, wielu ludzi już tak się znalazło...
Nie mogę słuchać już wiadomości, ciągle coś złego się dzieje, nie rozumiem ludzi którzy krzywdzą innych... szczególnie dzieci. To okropne. Jakbym takiego chuja dorwała to najpierw obcięłabym mu jaja a później po kolei ręce, nogi, język, oczy wydłubałabym pazurami, powoli cięła nożem każdy kawałek jego ciała a jakby jeszcze żył to oblałabym go benzyną i podpaliła moim własnym papierosem a później zakopała w gównie. Tacy debile nie powinni mieć prawa do życia i gówno mnie obchodzi że ktoś jest chory psychicznie!
Dobrze to ujęłaś...
- basba
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
IWANEK aż mi kopara opadła jak zobaczyłam Hanie! Super!!! Gratulację dla 1 raczkującej lipcóweczki! Mój leniwiec pospolity dopiero czasami raczy się przekręcić z pleców na brzuch. Za to jak się ją posadzi tak na wpół leżąco to siada do prostego.
Asia dziwne podejście teściowej...
Masuska jak masz ochotę wyjechac na noc to w marcu zapraszam razem z nami! Masz racje z tymi zmianami. Dzieci są zmuszone do poruszenia się jak leżą i muszą sięgnąc coś same a nie jak siedzą w foteliku i mają wszystko podane pod nos... No ale co zrobić jak moja preferuje tylko to drugie. Jak ją położe to wrzeszczy jak opętana!
Oposku nasza też spi w śpiworku bo wiecznie się odkpopuje. Nogi na wierzchu a potem zimne jak lód... Do spania zakładam jej body z długimrękawkiem, pajacyk, cienki śpiworek i tak do pasa cienką kołerką jest przykryta. Mam wtedy pewność ze sie nie odkopie... a że nie wstaje do niej w nocy więc obie możemy spać spokojnie.

LUCY niezły przegląd miała Oleńka. My jak na głupie szczepienie idziemy to tylko osłucha i zajzy do gardła. A wcześniej pytanie... jest zdrowa?
Ja wogóle staram się nie oglądać programów o krzywdzonych dzieciach. Siedzę potemi ryczę. O małej Madzi też nawet za dużo niewiem... i niech tak zostanie. Modle sie tylko żeby się odnalazła. Rika lepiej był tego nie ujęła!
Ja z francuskiego ciasta robie też pierogi nadziewane jakiś mięsem, serem szynką warzywami.
- kaska191919
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

I coś forum szwankuje bo tylko przez profil moge wejść.
dobra czytam....
Zacznę od życzeń dla ośmiomiesięcznej Adusi Hoborkowej:) wszystkiego najlepszego !!!!
Iwanekgratuluje forumowego awansu

Asiuno to mój maż ma tak samo z urlopem, cały miesiąc albo lipiec albo sierpień, ale nie pamiętam już co on wziął

Hoborr, różyczkojeu ale macie super z pracą, hoborr 16 godzin tygodniowo

Rikapamiętnik jest cudny, też sobie zalożę

Opasekświetne zdjęcia Filipka ze słuchawkami:) no a z tymi chrupkami to tez nie wiem, u moich znajomych tez dzieciaczki szybko jadły moja mama tez dawała te chrupki i pierwszo słyszę .
Różyczkocyc to w nocy jest niezbędny jak naze maluchy nie przesypia\ją całej nocki, a w dzień to go będzie coraz mniej, ja też ostatnio myslę o odstawieniu małej w dzień. Jak patrzę na mój biust to tragedia normalnie.
Takajednaja mało wychodze z małą, no a jak teraz takie mrozy ona świeżo po chorobie to wogle narazie nie będę. Ale w zimę ogólnie bardzo mało wychodzę z nią.
Hoborr, Rika, Rózyczkobrrrr, to macie się ze swoimi gryzoniami. krew, ropa omg
Rikana mnie nie działasz denerwująco

Masuskagratuluję ząbka u Piotrusia.

My się pochwalimy dwoma dolnymi jedynkami:0 będę ganaić za Zuzią z aparatem ale jak narzie pokazuje mi tylko język

AniaWSzymek widać w swoim żywiole

Asiuheheh nie no z tymi spodniami to się roześmiaąłm, bez obrazy. No na fotkach jestes szczupła,ale szczupła to pojęcie wzgledne, bo każda z nas wie jak wygladała keidyś i chciaąłby wrócić do takiej wagi. Ja też myślę o tej Madzi jak na moją Zuzię patrzę i nie wyobrażam sobie takiej sytuacji,
Masuskaniezłe komplementy hehe
Rikaja też chcę na 4D

Hoborrnie no dzidziuś z filmiku boski, chyba spodobalo mu sie w brzusku jak był z wodami

Opasekciesze sie że Filipek już zdrowy i że długo nie musiał sie męczyć biedak.
Masuskazazdroszczę że Piotrus tak siedzi!!! mój mąz też nie umie mi zdjec zrobić zawsze jakaś deformacja, dla tego robie na samowyzwalaczu

Iwanek
jeju jak cudnei Twoja niunia już raczkuje, pieknie

Asiunie ma co sie martwić z pracą, na pewnom znajdzie się inna, a póki co Mikołajek będzie miałą mamę na dłuzej przy sobie.
Rikadokładnie to samo muslę, takie krzywdzenei innych nie powinno uchodzić bezkarnei, a pare alat w kiciu to wyjdzie i to samo zrobi z inną osobą.
ja mam w weekend ostatnie egzaminy w szkole i jakiś mieisąc wolnego, dziś amm jeszcze labę a od jutra nauka

- hoborr
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1

A tak pozaty to dzień dobry!
- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
U nas nocka ok, budził sie o 23, 2:30 i 6 wiec niech mu bedzie:)
poza tym zaczyna jasko juz stabilniej siedzieć, po pewnej chwili i tak jest barum barum tryk z podłozrem ale na niego to i tak postęp... natomiast dzień dobry i papa to moze godzinę robic:)

Anka - jestem ciekawa okulisty, nastawiam się na najgorsze w kwestii płakania bo nie przyjmuję do wiadomości żadnych negatywów!
Aśka 150 ml to marzenie w mleku u Jaska.. on łyka 90, 120 na wieczór ale tylko z Kachą, bez 90:), natomiast obiadki , deserki itp to bardzo lubi
Pieluchy stringi nie skomentuję
szkoda pracy, ale skoro aż tak podłamana nie jesteś tzn ze moze lepiej...
Basba foty ekstra, uwielbiam patrzec jak starszy maluch zajmuję się młodszym:)
Iwanku, gratki dla Hani, chyba jest prymuską w tej dziedzinie na forum co?, jak pije mały pisałąm wyzej

Aśka, pomysł Twojej teściowej z prośba do szefowej o tyle ok ze bys była ubezpieczona, a za co bys miała kasę na wychowawczym dostac top nie bardzo kumam.,
Plus dzieciaków o takiej małej róznicy wieku jest taki że jak skończą dwa lata +/- to się soba zajmą , kuzynka niby narzekała jak miała po roku dzieci a potem mówi ze to najwieksze szcęscie jakie się przytrafiło.. ja żałuje ze między chłopakami jest az 3 lata, ale wczesniej ani myslałam o dtugim:)
Masuska - pit to chcociaż dupkę podnosi a Jaśko tylko gada gada gada i robi jak wspomnialam pappa i dzień dobry, a wogóle nie narzekać na PITA bo w nos dostaniesz... on taki cudny, z tym smokiem juz wogóle..
Ja chciałam oglądac o Madzi ale chłopaki mi nie pozwoliły musiałam Maksiora ogarnąc..
Lucy a ile dni Ci przysługiwało urlopu za 2011? , ile wykorzystałaś? aa i dlaczego musisz płacic do Zus... ja strasznie lubie te tematy więc sorki ze pytam jak co nie odpisuj albo napisz zebym sie odwaliła:)
Rika a Ty to taki Dexter jesteś,... generalnie jak bys tak potraktowała człowieka to niczym bys się od niego nie różniła:):)oczywiście to żartem
kurde maz mi dzwonił ze dali im wypowiedzenia w pracy i ma przejśc na działalność

- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Lucy jak to fikcyjnie??
Kaska a Ty byłaś w kinie 4D???
Natimp może i bym się nie różniła niczym ale ja uważam że kara śmierci w Polsce powinna być. Oko za oko ząb za ząb a nie później tacy debile po 5 latach wyjdą na wolność za dobre sprawowanie się i dalej będą kraść, gwałcić, mordować...