BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 3 miesiąc temu #295672 przez hoborr
Różyczko wielkie dzięki za przepis na muffinki!

Masuska dzięki za linka na blachę! - dziś przyszła!
Właśnie wyciągnęłam z piekarnika druga turę! ALe mam rozładowaną baterię w aparacie i nie wiem czy zdąże zrobić zdjęcie - bo każdy je jak opętany:):)
DZIĘkUJE!!!!!

ASia dziś w PNŚ mówił policjant że pewnie dziecko jest juz za granicą :( W innym przypadku porwał jakiś psychopata - nie wiem co gorsze.... :( :dry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 3 miesiąc temu #295678 przez Rika
Aska dobre o tej zimie :D ja dopiero 8 lutego idę na kontrolę - zdjęcie gipsu i RTG to się okaże co dalej, mam nadzieję że będzie OK...

13 lata 3 miesiąc temu #295684 przez hoborr
Taka jest sprawiedliwość w Polsce. Tu artykuł o sprawie w której sąsziad chciał podpalić dom moich dziadków... Na zdjęciu moja babcia :kiss:

www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AI...POWIAT0304/547296042

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #295694 przez aniaw
Cześć babeczki :laugh:

U nas w bloku w naszym pionie wysiadło ogrzewanie ;) Tylko w kibelku działa co by pupci sobie nie odmrozić :laugh:
Dziś mam dzień wolny więc odpoczywam sprzątając :laugh:

Masuska fajniutko, że zapodajesz z tymi sklepami i promocjami :) Dzięki :) Oby gin nic Tobie nie wynalażzł :blush:

Lucy
to super, że dzielna Mała była na szczepieniu, tak trzymać :)
Na urlopach się nie znam ;)

Hoborku wszystkiego naj dla Adusi :kiss: :kiss: :kiss:
Super, że rządzisz z mufinkami :laugh:
A historoa z podpalaczeem, polskie prawo to porażka :ohmy:

Ufolka współczuję leczenia tymi tabletami dla dorosłych ;) Ech też muszę iść do gina bo czeka mnie wypalanie lub wymrażanie nadżerki, ale jakoś nie odczuwam jeji tak z tym zwlekam :P Matko tyle jaj :ohmy: A z ciasta francuskiego są tez fajniutkie przekąski ala hotdog :laugh: A o zamrażaniu biszkoptów nie mam pojęcia :unsure:
Ale genialne zdjęcie z czapą :)

Oposek przypomniałaś mi właśnie o śpiworku :)
Jak w nocy nie zreperują ogrzewania musze małego ubrać, bo do tej porytylko pajacyk i to bez przykrycia bo u nas gorąco ;)

Rika święte słowa co do takich zwyrodnialcó :ohmy:
Oj oby zdjęli Tobie ten gips na tej kontroli za tydzień.

Kasiu jak ładnie nadrobiłaś, fajnie, że jesteś :)
Dużo samozaparcia w nauce życzę :) Ja z Dominiczkiem też mało w zimę wychodzę, raczej tylko z Szymonkiem ;)

Natimp z tą pracą męża to niefajnie ;) Ale teraz każdy kombinuje jak może :angry:

Basba kurcze nasza huśtawka wystawiona jest na balkon i teraz strach poi nią sięgać w taki ziąb :P

Asiu niezły ten tekst z zimą :silly: A Mikołaj ma pewnie mały żółądeczek i nie potrzebuje tyle mleczka na raz :) Mój to wypija 180ml i ja się zastanawiam gdzie mu się mieści :unsure: :)

Różyczko nie zamarzłaś tam? :)

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #295700 przez aska27
Rika będzie ok :blink:
a Ty masz w lutym urodzinki, tak? dobrze pamiętam? :)

Hoborr Pol. prawo jest do du... niestety!
Co za absurd!!! :angry:
Podstawą do decyzji o umorzeniu śledztwa była opinia biegłych psychiatrów i psychologa. Uznali oni, że podejrzany nie jest upośledzony ani chory psychicznie, jednak w chwili zdarzenia miał całkowicie zniesioną zdolność do zrozumienia znaczenia czynu i pokierowania swoim postępowaniem - wyjaśnia prokurator

a to zdarzenie niedawno miało miejsce tak?
... no słow brak!

13 lata 3 miesiąc temu #295758 przez hoborr
W październiku chciał podpalić stary dziad - a teraz wójek dostał pismo że zostało postęowanie umorzone....

13 lata 3 miesiąc temu #295761 przez aska27
hoborr napisał:

W październiku chciał podpalić stary dziad - a teraz wójek dostał pismo że zostało postęowanie umorzone....

pełno wkoło takich "życzliwych" ludzi..a najbardziej zżaera ich złość,gdy komuś się powodzi...a co do naszego prawa to już pisałam co o tym myślę.

Oj, ale cisza dzisiaj... aż straszy :cheer:

13 lata 3 miesiąc temu #295774 przez Kamilka24
Cześć dziewczynki :kiss:

Ale za Wami tęskniłam, nie mogłam wejść przez dłuższy czas na forum- ERROR 500 nie wiem o co kaman :unsure:

U nas wszystko ok, chrzest się udał, Amelka po zabiegu też wporzo, nawet nie pisnęła :woohoo:
Rośnie jak na drożdżach...

Doczytałam tak po łebkach te parenaście stron co mi zostawiłyście :ohmy:

Tak bardzo bym chciała sie z Wami też spotkać tak w realu- super by było. Planujemy przyjazd na wakacje nawet samochodem- to nad morze nie byłoby problemu przyjechać do Was :kiss:

Buziaczki Kochane i wszystkiego naj naj dla lipcowych bobaskow :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

13 lata 3 miesiąc temu #295808 przez aska27
Witaj Kamilko :) Zdjęcia z chrztu Amelki widziałam.. pięknie wyglądała mała lalczka :kiss: no i Wy ślicznie razem wyglądaliście!
Super,ze Amleka zabieg ma za sobą i ze wszystko jest ok!!! :) To najwazniejsze :blink:

13 lata 3 miesiąc temu #295869 przez Rika
Kamilka nie może Was zabraknąć na spotkaniu :)

Aska ja mam 15 urodzinki :P latka lecą niestety ale na szczęście to dopiero 18-stka więc spoko :D

13 lata 3 miesiąc temu #295900 przez ewitkun
hej kochane

jesteśmy u mojej mamy, staram się doczytać co u Was ale różnie z tm wychodzi bo ciągle odwiedzamy rodzinę, albo do nas ktoś przychodzi i jest jak jest.... doczytałam, że Oposek rezygnuje z kaszki, u nas kaszki są wypluwane :( więc chyba tylko obiadek będzie stały a reszta na cycu a Różyczko TY dopajasz Biankę wodą czy sokiem gdy po stałych obiadkach nie chce cyca?
serdeczne życzenia dla wszystkich zaległych jubilatów, zdjęcia filmiki szkrabów cudne
u nas w ciągu 2 dni pojawiło się kręcenie dookoła i zmiana pozycji ale tylko w lewą stronę :)
Antek śpi doczytam może resztę

ściskam Was i szkraby mocno

13 lata 3 miesiąc temu #295909 przez aska27
hmm..a co u Różyczki ? ktoś wie? Trochę się martwie,amam nadzieje,ze to przez ten remont..

Ewa jakie kręcenie dookoła?

13 lata 3 miesiąc temu #295975 przez masuska
Ewa, a miałam pytać gdzie wsiąkłaś:)

Kamilka, zdjęcia widziałyśmy:) Super wyglądacie, świetną masz rodzinkę:) Mam nadzieję że się spotkamy w wakacje:)

Asiu, pisałam do Różyczki, ale cisza:( Na eska nie odpisała...

Rika, no Ty starucho jedna:P

Aniu dopatrzył się wieśniak jeden... Nadżerkę mam, ale nic mam z nią nie robić, do następnej wizyty, czyli za 4 miesiące... Buuu nigdy nie miałam nic takiego:(

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #295983 przez hoborr
O kurcze masuska - a taka nadżerka moża sama sie wchłonąć? Czy trzeba to jakoś usuwać?

Ewitkun mnie czasem nie ma jeden dzien i tez doczytac nie mogę - także powdzenia!

Kamilko - wywołąłam Cię! Zdjęcia komentowałam - fajna rodzinka - widać jak na dłoni:)

Asia ja tez się zastanawiałam co z Różyczką. Tak to juz jest że jak kogoś nie ma kilka dni to się zastanawiamy. A jak nie ma Różyczki parę godzin - to od razu olaboga! :) Może coś pichci! :side:

No jeszcze Dorota nie zdała relacji z CHrzcin:)

A ja jutro do szkoły - mam dyżur choć są ferie - mam nadzieę że w ten mróz dzieci nie przyjdą! A ja sie dowiem co tak się pozmieniało w szkole. Od 8 do 12:30 myślę że wytrzymam:)

Aniu dzięki za pamięć:)

Acha! MUFFINEK juz NIE MA - i zdjęci anie zrobiłam! Także nie zdam relacji zdjęciowej RÓŻYCZCE:)

13 lata 3 miesiąc temu #295999 przez aska27
Hoborr :laugh: Ty to potrafisz pocieszyć hihi na pewno Rózyczka majstruje coś w swojej nowo wymalowanej kuchni :blink:

Masuska dzięki za odp..jakby cos.. wiedziała daj koniecznie znac,ok?
oj, widze,ze juz po wizycie..nadżerka i co dalej..masz czekac?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka