- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
- Otrzymane podziękowania: 0
Hobor, Rika Filip też od początku przyzwyczajony do dużych sklepów;) Najpierw siedział w koszykowym leżaczku, teraz w koszyku i śmiga:) Ale ja to w sumie nie bardzo mam wybór, bo coś musiałam jeść przez ostatnie 8 miesięcy...
Dorotas u nas też zwyczaj dawania na Komunię "na bogato", na zasadzie zastaw się, a postaw się. Tak samo na chrzest. Ja wybrałam na Chrzestnych dla Filipa osoby, o których wiem, że nie mają dużo kasy, ale nie ma to dla mnie żadnego znaczenia. Już poprosiłam, żeby kupili coś drobnego, rzeczowego, typowo dla dziecka i napisali po kartce, będzie na pamiątkę. Ja będę chrzestną niedługo mojego siostrzeńca i też zaplanowałam raczej niedrogi prezent, choć jeszcze się waham. Szkoda, że drogie prezenty zmieniają sens całych tych uroczystości:(
Olkasuper, że nocka w porządku:) Mam nadzieję, że dzisiejsza też taka będzie;)
Ania W Fajny ten Wasz pchacz:) A jak Ty się czujesz i jak się udała konferencja? ja zdjęć swoich tych robionych koszyczków nie mam, ale jutro postaram się wkleić link do instrukcji, mega proste były.
Hobor Oglądałaś Epokę Lodowcową 2? Jest tam opos, któremu wydaje się, że jest mamutem:) Ma na imię Ela- tak jak ja:) To był pierwszy film, na którym byłam z moim mężem, jeszcze wtedy kolegą, w kinie. No i tak zostało- na początku mówił do mnie Oposku tylko mąż, a potem cała Jego rodzina;) A ja zbieram mamuty:) A skąd się wziął Twój nick? Mam nadzieję, że ból głowy szybko przejdzie! A brzuch po tym wczorajszym sprzątaniu już przestał Cię boleć?
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Od jutra biorę się za Filipa i zaczynamy walkę nie tylko katarem, ale i wysypką, bo wygląda masakrycznie. Tak źle to jeszcze nie było. Daję sobie termin do połowy kwietnia. Potem musimy się też zapisać do okulisty i rehabilitanta.
Jutro pewnie będę rano, a potem czeka nas dłuuuuga wyprawa do neurologa...
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Większość ludzi uważa, ze małych dzieci nie powinno zabierać się w duże skupiska ludzi, a szczególnie nieszczepionych, ja myślę inaczej
Ale jestem śpiąca... pora spać chyba. Co miałam zrobi to zrobiłam, reszta rano. W tym tygodniu wystawię Wam ubranka na pokazywarkę. Chociaż nie wiem czy to ma sens bo i tak mało kto zagląda.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pokazywarka.pl/h3jvi4/
pokazywarka.pl/rl0d9j/
pokazywarka.pl/ewsoaq/ wybaczcie nie mam siły na więcej
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wczoraj bylismy w odwiedzinach u koleżanki i młody sie pisal , pierwsze 10 min był troche mrudny ale u nich to jak we włoskiej rodzinie, taki hałas ze głowa pęka
Oposek Rika, twarde jesteście z tym nocnym pisaniem...
Oposku daj znać co u neurologa , my jutro:)ja tam o 22 juz śpię
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Szlai mnie trafił dziś u nas w wieśniackim banku!!!
Założyliśmy konto z mężęm w BGŻ i chciałam kasę przelać na nowe konto i baba powiedziała mi opłata 450zł!!!! Fuck! Trzeba wybrac do ręki i tak zawieść do banku!! Ale się zdenerwowałam.
Baby jeszcze złe że likwiduję konto:( ale co zrobić jak się nie opłaca....
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Natimp no u nas też w weekend mega sprzątanie- wszystkie za małe rzeczy poprałam, zapakowałam w worki próżniowe i do składzika:) Wymyłam zabawki, puzzle, uprałam zasłony, umyłam okna. Jestem usatysfakcjonowana;)
Hoborr to faktycznie wieśniacki bank. A za co ta opłata 450 zł? Może da się to jakoś obejść?
Rika a jak Ty masz tyle tch rzeczy i szystkie są nowe to opłaca Ci się robić i wstawiać swoje zdjęcia? nie możesz wykrzystać tych zrobionych przez producenta? Bo tak to się zaj... można.
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oposku, a teraz juz rozumiem z tym pchaczem, mój z tym wstawaniem tak różnie raz musie uda raz nie, ale mu kiwam nie wolno to robi bam na dupkę:)z tym raczkowaniem nie mów hop, moze zacząc za miesiąc , mój tez nie umie łapki mu idą a girki w miejscu stoją ciapolkowi, a jak z siadaniem?
Rika -fakt z tymi zdjęciami mozna się posrac,m szkoda ze nie ma Ci kto pomóc
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
KU..wa - ale głupia jestem:( MOgłam im powiedzieć.
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Nie mam czasu dzisiaj za bardzo. Witam się tylko i wklejam te ciuszki po Antosiu.
Jutro mam objazdówkę po klientach i muszę dopiąc na ostatni guzik.
Dla zainteresowanych... ciuszki poukładane są rozmiarowo.
62 pokazywarka.pl/prig4v/
68 pokazywarka.pl/qo2x8y/
74 pokazywarka.pl/ne1mud/
80 pokazywarka.pl/hv5lw3/
86 pokazywarka.pl/nt38ky/
92 pokazywarka.pl/cu4y83/
98 pokazywarka.pl/q52m01/
104 pokazywarka.pl/k9cbny/
To do później.,..
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Łeb mi pęka, spadam
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Witam się z rana o 2 kg lżejsza
Ze zdrówkiem lepiej, dziekuje, że "pytałyście"
W sobotę była masakra bo głowa mnie bolała i gardło i katar
Obudziłam sie w niedziele nawet na siłach żeby wybrac sie na sympozjum, ale myślałam, że jest cieplej i ani szaliczka ani czapki a wiało jak w pizdowizach górnych - za przeproszeniem jak mawia mój M
Nie było czasu się wrócić, bo jak zwykle ja w ostaniej chwili wychodzę
Na wykładach było super i sporo znajomych spotkałam i zostaliśmy na obiadku -ale pysznosciowy mieli catering i nie mogłam oprzeć sie serniczkowi
Ale mimo wczorajszego obżarstwa waga dalej w dół
Dziś mam nadzieje znów bieganie a jutro trening
Oposku zazdroszcze basenu
Matko ile rzeczy Ty zrobiłaś w domku? To co ty bedziesz robiła przez najbliższe pół roku?
Jakby cos to u mnie zawsze jest coś do zrobienia
Zdrówka do Filipka i zbierz się w sobie, zeby nastawic się jakoś na te wizyty co Was czekają
Moje bobasy tez zaczęły kasłać, tzn Mały bo Szymon to kataru dostał - chyba ich pozarażałam
Hoborku pójdziesz do banku po kasę to im wtedy nagadaj - złodzieje
Nati 6 worków ciuchów? Lepiej przyznaj się ile tak na prawdę masz dzieci
Dorotko kasa jako prezent to bardzo indywidualna sprawa i wiadomo zależy na ile możecie sobie pozwolić. Ech ja zawsze też mam z tym problem
Rika matko jakie genialne te ciuszki niektóre Musze pokazać Tomkowi ten bodziak kibicowy A te rozmiar 56 jakie wypaśne, szkoda, że tylko takie małe
Ale my mamy tyle ubranek, że marne szanse, żeby M się zgodził na kupno
Przeważnie na gumtree kupujemy dla Szymcia okazyjnie jakąś paczke od kogoś i zostaje później dla Małego
Olka a u nas w tym roku ślub i chrzest przynajmniej A jak pomyśle o wydatkach
Właśnie a propos ślubu to czekamy na świadectwo chrztu z parafii od Tomka - bo ostatnie co wysłali to miało błąd Ksiądz chyba za dużo wypił wina mszalnego, bo źle wpisał nazwe parafii Tzn pomylił miejscowości Ech pierwsze schody
jakby dziś doszło to uderzamy do proboszcza bo on tylko w poniedziałki wieczorowa porą przyjmuje
I jeszcze bardzo ciekawe info przeczytałam, że weszła ustawa o dokształcaniu się lekarzy weterynarii i musimy zbierać punkty edukacyjne za sympozja, publikacje artykułów w prasie fachowej, prenumerate czasopism weterynaryjnych, specjalizacje, wydanie ksiązki itd.
Za wczoraj dostałam 10pkt i zostało mi jeszcze 190 do zdobycia. Ale mam na to 4 lata, więc spox
A od wrzesnia rusza specjalizacja, która mnie kusi oj kusi, ale 2500zł za semestr to jak ja wytrzasnę