BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 10 miesiąc temu #142878 przez przyszla_mama
wlasnie nie spodziewalam sie tego w ogole, wieczorem jak weszlam kopara mi opadla ze tyle zdjec zamieszczonych:):):):) ale super bylo was wszystkie zobaczyc i naprawde kazde zdjecie wyjatkowe:)

Różyczka, a co do Twojej corki, to mialam wlasnie napisac, zdjecie jest PRZESLICZNE, to z plazy, naprawde ma talent. Jesli ja ta interesuje, moze pomoz jej taka droge obrac? bo naprawde jestem pod wielkim wrazeniem. super jak dziecko przejawia takie talenty, widac co je pasjonuje. Ja juz mysle, ze teraz na spokojnie powierzylabym jej uwiecznienie jakies waznej dla mnie roczytosci :) a jeszcze pisalas, ze pasjonuja ja zwierzeta, wiec moze jednak ta weterynaria :)

najgorzej jak rodzice wychodza z zalozenia ze dziecko musi isc na studia, nie wazne jakie aby poszlo, bo papier w dzisiejszych czasach jakikolwiek sie przyda!

fajnie, ze masz taka pocieche z cory :)obysmy wszystkie takich dzieciaczkow za x lat sie doczekaly :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 10 miesiąc temu #142882 przez Rika
Różyczka a ta ruda obok mnie to jakaś się przybłąkała i teraz tyłek zawraca :D
To moja najmłodsza siostra "ciotka od noszenia Zuzi" jak to wszyscy nazywają bo Zuza za nią szaleje :D

A ja myślałam że tylko mi się coś zepsuło i nie mogę pogrubić tekstu :(

Przyszla_mama mi alkohol bez dowodu sprzedawali jak miałam 16 lat :/ zawsze staro wyglądałam

Dziewczyny ja dalej nie mam pomysłu na tort :( ehh a nie chce takiego "zwykłego"

Dziękujemy za życzenia :)

13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #142899 przez Kamilka24
Rika wszystkiego najlepszego dla Zuzanki :) dużo prezentów, uśmiechu i wszystkiego o czym sobie zamarzy!

Przyszla_mamo zgadzam się z Tobą w 100% z tą przysięgą w kościele, niektórzy idą Tam żeby ją odklepać i mieć z głowy... :(

Rika może coś takiego?

Albo

Albo :)
Załączniki:

13 lata 10 miesiąc temu #142901 przez masuska
cześć. Ale sobie pospalam:) zmęczona aż jestem.
Rika, buziaki dla Zuży w tym wyjątkowym dniu pierwszych urodzin:)

Przyszła_mamo nie można wrzucić kilku fotek na raz, jak chce się dodać kolejne to trzeba edytować post i tak w kółko.

Idę dziś na miasto. Może jak się rozruszam to będzie mi lepiej. Marny mam humor jakoś

13 lata 10 miesiąc temu #142904 przez Kamilka24
Masuska po zakupach humorek ci się na pewno poprawi :D Kup coś dla mnie też ;)

13 lata 10 miesiąc temu #142906 przez Green
ROZYCZKO dziekuje za wsparcie z ERROR-em , dodam tylko ze P.Piotr zapewnil ze errora niebedzie a przynajmniej byc niepowinno juz i w sumie odwczoraj niepokazal sie dziadu ,ale co z tego jak niema pogrubienia tekstu i innych tych bajerow ,ehhh... Chyba naprawili ERROR-a kosztem czego innego ?Mam nadzieje ze niestwierdza ze jestem jakims upierdliwym osobnikiem i mnie stad niewygonia?

PRZYSZLA_MAMO 100% racji : najgorzej jak rodzice wychodza z zalozenia ze dziecko musi isc na studia, nie wazne jakie aby poszlo, bo papier w dzisiejszych czasach jakikolwiek sie przyda!

A potem siedzi taka niemota za jakims biurkiem i niewie co gdzie z czym =/

RIKA a moze wlasnie taki torcik jak zaproponowala KAMILKA ? Ten 1 jest fajny =)

13 lata 10 miesiąc temu #142908 przez Rika
Mamy okrągłego biszkopta i kombinujemy co z nim zrobić... zaraz idę robić masę cukrową i jakieś figurki chyba...
A może hello kitty namalować... nie wiem

13 lata 10 miesiąc temu #142911 przez przyszla_mama
Rika, Ty staro?:) jestem pewna, ze za nascie lat, ludzie beda pytali czy Zuzia i Ola to Twoje siostry, dalej mlodo bedziesz wygladac :)

co do tortow zazdroszcze talentu, ja to jestem zupelne beztalencie w dekorowaniu, bede musiala sie podszkolic :)

co do pogrubienia mmozna samemu pogrubiac, trzeba wyraz wstawic w taki wzór , poniedzy te nawiasy, no ale po to mamy te opcje zeby wlasnie tak nie robic i zeby bylo wygodnie..

13 lata 10 miesiąc temu #142913 przez Green
RIKA a moze takie cosik ,jest okragly =)
abckarmienia.pl/questions/tort-na-roczek...na-roczek_bgdce.html

Ciekawe jak tam HOBORR ??? urodzila juz czy nie? terminowo byla na 5.o7. a tu wyskakuje wczoraj ze moze juz za moment bedzie miec w lapkach swoja dzidzie ,troche jej zazdroszcze =P

13 lata 10 miesiąc temu #142915 przez masuska
Kamilka świetny jest ten pierwszy tort i wygląda na łatwy:
Rika musisz mam pokazać jaki zrobisz.
Moja mama robiła dla wnuka torty w kształcie samochodu, królika, misia. Wszystkie takie łatwe kształty, aż Adaś wyrósł z tego i ma teraz 14 lat:)
Mam ochotę na zakupy, ale tak samej mi się nie chce. Ze 3 km mam do ciuchowego sklepu.
A wczoraj dostałam troszkę ciuszków dla Piotrka, w tym body z napisem POLSKA. Mąż mówi że do Euro będzie za małe, ale kupi się za rok większe:)

13 lata 10 miesiąc temu #142916 przez Green
Czy komus sie tez zdarza ze po wpisaniu posta niewraca automatycznie do tematu? Czy to tylko ja mam jakis zaszczyt?

13 lata 10 miesiąc temu #142920 przez przyszla_mama
green, ja mam tak zawsze od samego poczatku...

13 lata 10 miesiąc temu #142922 przez dorotas29
Witam!!!

Właśnie wróciłam z badań i czego się dowiedziałam- że mój lekarz nie przyjmuje w piątek, a do tego czasu mam tylko zwolnienie, na szczęście położna była w gabinecie i już wyciągała moją kartę,aby zadzwonić do mnie i przełożyć wizytę na poniedziałek, Rika- wiem zatem,co wczoraj czułaś..

Rika- 100 lat,dużo radości i szczęścia dla Twojej rocznej Zuzki!!!!

Ale miałam noc, brzuch bolał, ja jęczałam ,skurcz łydek łapał, teraz znów się pożarłam z m. Zwala winę za wszystko na mnie i już ma focha...ale nie będę Was tym zadręczać....

13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #142923 przez masuska
dorotas29 po to jesteśmy, żeby się wygadać co leży na wątrobie, także nie ma to tamto i jak masz potrzebę to pisz.

Green mi od wczoraj nie wraca w komórce do forum, zaraz zobaczę na kompie jak to jest. Oooo, faktycznie nie działa pogrubienie a emotki? Też nie. No i nie wraca automatycznie do forum.

Rika moja mama robiła na bazie okrągłego biszkopta, np królika. Poszukam w necie może coś będzie:)

13 lata 10 miesiąc temu #142938 przez Rika
Green ja też mam tak ze mi nie wraca do strony ale tak jest od kilku dni, wczęsniej było OK
Kamilka24 robimy hello kitty :) ciekawe jak wyjdzie :) oczywiście wstawię zdjecie
Idziemy po zakupy bo masę muszę zrobić a cukru pudru tyle nie ma.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka