- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jaś,nasz największy skarb!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Olka1730 z siusiaczkeim małego nic nie robię...wg zakazu położnej.
Rika zazdroszczę Ci,że Twoja Olunia tak ładnie przesypia noc

iwanek moj Mikołaj gdy śpi to też sobie popiskuje, mruczy coś. Też mnie to martwi, ale teraz widzę,ze nie tylko on tak robi. Może nie potrzebnie się martwimy?!

Mikołaj z tatą:
i Mikołaj przed podróżą:

- hoborr
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Dziewczyny moja Ada też nie śpi! czasami jak ją ululam to troszkę pośpi a tak to non stop zabawa! Cały czas rusza nóżkami! Normalnie jakby jeździła na rowerku! No i przy okazji lubi krzyczeć bez powodu! A wieczorem kąpanko ok 19:30 potem cyc i koło 21 uśnie! I budzi się co 3 godziny przez całą noc! Tak jest od kilku dni bo wczesniej to nawet w nocy nie chciała spać!
No i ten jej sen nie zawsze jest taki anielski! Często wydaje jakieś dziwne odgłosy i ja oczywiście juz nie mogę spać tylko siedze i myślę! Dlaczego tak się wierkoli!
Czekam kiedy zacznie się uśmiechać - tak naprawdę! Bo na razie to tylko tak czasem! Bez powodu! hi
- happymamma
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- You have bound my heart with subtle chains...

Aśka Mikołajek piekniusi

- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
melduje sie po wakacjach, a raczej pobycie nad jeziorem gdzie nie ma zasiegu na internet...
przeczytałam tylko ostatnią strone póki co i musze powiedziec ze mój jachu tez dźwieki jakieś wydaje , to piszczy pomrukuje itp, ale położna mówiła ze to normalne i nie reagować
nie wiem która poruszyła temat sssania ciagłego piersi bo nie doczytałam jeszcze , u nas w każdym bądź razie było podobnie. Jachu by tylko przy cycu był i sie troszku zdenerwowałam bo przeciez zasypial i w sumie chwile ssał wiec tylko laktoze wcinał po której moze brzuch boleć , okazało sie ze młody bardzo podobnie jak na głód płacze ze zmęczenia i wtedy próbowałam go kłasc, i to było to -zawsze popiskuje troche , minutkle popłacze i zasypia...poprostu tak się wycisza
oki mam nadzieje ze jak ssie ogarne po powrocie to znajde czas by poczytac i juz pisac na bieżąco\
- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
oposek, nie przejmuj sie zbytnio waga jeśli n dzieciątko jest spokojne i ciagle nie płacze tzn ze ok jest wszystko, mój Maksior tez słabo przybierał na wadze a miał ponad 4 kilo jak sie rodził-co ja sie nabiegałam na ważenia ...
hgobbor, kochana wiem co czujesz z tym jedzeniem , u nas tez skaza z załozenia wiec nic nie moge jesc , zastanawiam sie nad jakością pokarmu w takiej sytuacji,bo mój młody co 2,5 h musi byc karmiony a czasem nawet po 1,5 butlą dokarmiony
kurcze wkreciłam sie w czytanie a torby czekają na rozpakowanie
p.d dorki za literówki ale zawsze tak mam jak mąż ma klawiature do grania podłączoną
- takajedna
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Starałam się troche nadrobić, ale standardowo ciężko...Wszystkie maluchy śliczne w każdym razie bo to mi się w oczy rzuciło

Ja całe dnie jestem sama z Bartkiem bo mój pracuje do 20, więc jak śpi i mam chwilę, to ogarniam dom albo śpię i na forum nie ma czasu... No i dalej ciężko mi się siedzi przez to szycie

Mały jest słodki i nie mogę na niego narzekać, wystarczyłoby dać mu cyca na cały dzień i nie przebierać to byłby spokojny

Z tymi jedzeniem mam problem, bo on cały czas by wisiał na piersi, kilka dni temu się wkurzyłam i dałam mu 60 ml butelki i inne dziecko - błogostan, od razu usnęło, ja nie wiem czy on się tym moim mlekiem najada

Jutro od lekarza na wizytę, zobaczę jak przybiera i co mi powie
Spróbuję wstawić zdjecie sprzed kilku dni
- takajedna
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
no nic zobaczymy jak bedzie
- takajedna
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- natmur11
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11
www.zapytajpolozna.pl/forum/ciaza-forum/...do-nas/Page-508.html
Już było kilka razy o trądziku. Ja bym tak nie latała po dermatologach, bo to jest normalna zmiana, nawet dzieciom leci mleko z sutków (nawet chłopcom), a dziewczynki mogą mieć miesiączkę. Także podkreślam nie ma się czym przejmować, samo przejdzie. Tym bardziej nie smarować jakimiś sterydami! Ja myję młodemu buźkę przegotowaną, świeżą wodą, a później smaruję kremem nawilżającym i to całkiem wystarczy, jak widać w moim przypadku!
Dziewczynki, weekend miałam rewelacja, ale nie miałam nawet chwili żeby nadrobić, teraz idziemy w miacho.
A i pękł nam odczyn po gruźlicy w którym zebrało się baaardzo dużo ropy. Byliśmy już u lekarza na kontroli i jest ok. 24, kolejna wizyta z tą szczepionką durną. No i kolejne szczepienie.
No to postaram się nadrobić wieczorkiem. Buziaki.
A jak tam Przyszła_mama? Różyczko co tam u Was? A jak wczasowiczki?
Zdjęcia dodam kochane później do tabelki:*
- olka1730
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-