BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 2 miesiąc temu #570513 przez maksiu
Olga ten twoj Ignas to bomba normalnie boski bym go calowala a claowala, no moj maks powiedzial ze spi z wujkiem ha ha teraz zapatrzony w bajke

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #570532 przez krecik

Misiowa
, dzięki Staś już ok, dzisiaj ominął południową drzemkę i pomidorówki nie chciał zjeść..dzisiaj znowu na imprezkę, mam nadzieje, ze kąpanko nas ominie:D

Anna77 Mati super,tak patrze na Twoje suwaczki i niemoge uwierzyć, z ejesteś tak zdominowana o facetów. Dobrze, że Matiego od początku uczysz jak oglądać TV;)

Bidol, ME
złamałam żelazną zasadę i przymierzyłam te dzinsiki bez prania, dotego kurteczkę i wygląda boooosko, żeby tylko pogoda na Święta się udała:P. Zrobie nawet zdjęcie zestawiku Swiąteczo- Wielkanocnego i wrzucę:D

Olga, Anna jejku nie zazdroszczę, ja to będę od mojego wszystkie przeganiała:D

Majówka
Lucasek też przystojniaka, jeju dopiero zauważyłam, jak macie fajnie w łóżeczku:)

Maksiu
korzystaj ile wlezie:)

Olga Ignaś super:* a ja latam ciągle z aparatem, dzisiaj wybralam kolejnych 200 zdj. do wywołania, S. ma parę super zdjęć w negliżu i tak sie zastanawiam co z ich wywołaniem, bo trzeba przez neta je wysłać i trochę się boje...

a co zresztą??

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #570610 przez Olga
Byłam z Olgą na zakupach,bo sypie u nas strasznie,więc małego nie braliśmy ;) W biedronce są super bodziaki z Disneya,wzięłam małemu z rybką Nemo,ale największe znalazłam na 80,mam nadzieję,że nie będzie za małe,wieczorem mu przymierzę :) Nie mogę u nas nigdzie dostać mleczka Nan2 lub Nan2R,ale podwójne opakowanie,bo dużo taniej wychodziło,niż pojedyncze.1 i 3 znalazlam w stokrotce,a 2 juz ze dwa tyg.nie ma :( Kurde,a było tak tanio,jak się tylko piersią karmiło,a teraz przeszło 100 poszła tylko na Ignasia,a gdzie reszta :unsure: Wszystkko jest tak drogie,a je nie umiem oszczędzać i na dzieci mogę wydać wszystkie pieniądze ;) Chora ze mnie matka :angry:

krecik ja chyba się starzeję,bo coś aparat mi się znudził,a Ignaś ma w Picassie jak spojrzałam ok 4 tys.zdjęć.Na szczęście dziewczyny mu często cykają,tylko ten nasz aparat to lampa tak po oczach daje,że aż mi go szkoda :( Jednak kiedyś jak człowiek szedł odebrać zdjęcia od fotografa,to było tak fajnie,bo nie wiadomo,co tam mógł znaleźć,a teraz wszystko się na kompie zobaczy-poprawi :) Ja od 5 lat nie wywoływałam zdjęć,ale foldery są porobione,tylko z kasą zawsze ciężko. :( Natomiast mam tyle albumów w domu,że się rodzina ze mnie śmieje,że muszą mi pokój dobudować,na same albumy ;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 miesiąc temu #570626 przez maksiu
Witam sie popoludniu, moje dzieci nie wiedza ze maja mame dzis zebym miala z kim to bym na wino poszla ha ha

12 lata 2 miesiąc temu #570633 przez krecik
Maksiu, no to możemy się umówić na małe co nieco;)

Olga ja tam odrazu wywołuje, bo sama bardzo lubie oglądać zdjęcia. My to odrazu hurtem dla Rodziców i Teściów, bo zawsze mówią, to jak ktoś przyjdzie to nie ma co pokazać:) Za 20,30 lat będzie fajna pamiątka. Dzięki za info o Boedronce, zaraz sie wybieramy:)

12 lata 2 miesiąc temu #570678 przez maksiu
krecik kochana to dawaj do ilawy ja pije druga warke cytrynowa

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #570705 przez Daria23
Hej Kochane i ja się przywitam z wieczorka:)
Ignaś, Lukas i Mati prześliczni no a jeśli chodzi o Kame to nic dodać nic ująć-cudo:):):)
Kochane musze wam się pochwalić wiem że wasze dzieciaczki już dawno dawno to umieją ale mój Tymi od dwóch dni umie się przewracać z plecków na brzuszek:)oh jaka jestem dumna z niego a on jak strasznie się cieszy jak się tak sam obróci:)fajnie...

Ale msm też mały problem od dwóch dni Tymek nie chce pić mleka:(nie wiem czemu bo zawsze normalnie wypijał tak ze 220ml a teraz po całej nocy rano wypije tylko 100:(i zawsze pije 3 razy dziennie a dziś popołudniu nie wypił ani ml a na wieczór mu wcisnełam kaszke to też tylko 160 ml wypił ale tak kaszki,obiadek czy deserek zje i tak myśle że może go dziąsełka bolą podczas picia że tak butle odrzuca....co myślicie?

A tu Tymi jak wcina klucze z Fisher Price
A i Tymek opanował sztukę schodzenia z leżaczka a tu fotka finału tego:P
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #570713 przez Olga
Daria Ignaś też przed pierwszym ząbkiem nie chciał pic z butli,oj trwało to ze 2 tyg.wiosłowałam łyżeczką,a teraz jest wszystko ok.Może faktycznie go bolą dziąsełka :( Gratulujemy przewrotów u Tymcia i nie masz się czym martwić,bo Ignaś też tak więce to dopiero od jakiegoś czasu się przewraca i np.w nocy sam z boku się połozy na brzuszek :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 miesiąc temu #570718 przez Daria23
Olga- mam nadzieje że mu przejdzie bo tak ładnie wszystko jadł itp a teraz aż mi go żal ale coś musi się dziać bo właśnie od dwóch dni zasypia z płaczem i trzeba go ponosić a normalnie sam zasypia sobie och co te dzieciaczki się muszą nacierpieć:(

12 lata 2 miesiąc temu #570720 przez Daria23
Julia-mi??????

12 lata 2 miesiąc temu #570738 przez MamaEmilki

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 miesiąc temu #570787 przez Olga
Daria,ale spryciarz z Tymka :ohmy: Mój już padł o 20,bo przyszła teściowa i go niestety obudzili po 17,biedny chcieliśmy go przetrzymać jak najdlużej,ale juz nie dało rady,kładł się Rafałowi na kolanach :lol: pewnie o 6 nas obudzi :(

12 lata 2 miesiąc temu #570822 przez Daria23
Olga-Tymek dziś mi padł już o 19,a po 18 już go kąpałam.Tymek znowu sie obudzi ok 5-6 ale dam mu smoka będe cicho i zaśnie ale o 6:30 już obudzi się tak na całego:)
Ja sama w domku bo Michał w pracy-akcja śnieg ehhh:(
Olga-a Ignaś w łóżeczku już tak sam siada jak na tym ostatnim zdjciu?ale on silny już jest naprawde.Tymi to jeszcze słabeuszek:)

12 lata 2 miesiąc temu #570828 przez słoneczko
czesc dziewczyny,ja tylko na chwile chcialam powiedziec ze choroba mnie rozlozyla i dodatkowo okres:( wiec tragedia:( odezwe sie jak dojde do siebie;) buziaki kochane

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #570832 przez km
czesc dziewczyny, dzieki za wsparcie, u nas juz lepiej dzisiaj, dzisiaj w koncu wyszlismy na dwor ,kacper ladnie zjadl obiadek, troszke deserku i mleczka na noc, takze mam nadzieje ze sie rozkreca.

Zdjecia wszystkich bobasow suuuuuuperowe, jejciu wasze maluchy takie duze juz moj to szczypiorek przy nich, ale chyba ma to po tacie ze ostatnia rzecza o ktorej mysli to jedzenie :) , bo moj maz to potrafi o godzinie 15 sobie przypomniec ze moze by sniadanie zjesc, bo tak to nie mA CZASU na jedzenie i widze ze kacper jest taki sam :angry:

Daria- moze rzeczywiscie to przez te zabki, ja to bym sie cieszyla jakby moj wypil 160 ml kaszki ( marzenie) nasz rekord to 150 ml mleka i to tez bardzo rzadko, u nas standard to 120 i chyba juz przy tym zostaniemy.

Dziewczyny czy wasze dzieci tez tak ulewaja bo moj to potrafi nawet po 3 godzinach tak ulac, gdzie je tyle co kot naplakal, codziennie go musze przebierac po kilka razy bo tak jest zarzygany, nie wiem moze to przez to ze nie potrafi usiedziec nawe przez chwile, tylko turla sie po calym mieszkaniu.
bidol to widze ze nasze tesciowe to przeciwienstwa, moja jak widzi ze kacpra karmie i on tylko zrobi gorsza mine, to juz mowi juz mu nie dawaj, juz sie najadl, normalnie zaglodzila by dziecko :silly:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka