- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- z moim Stasiem super jest!!
Majówka, mój też jak był mniejszy nie lubił takich imprez, akurat jak skończyl 6 miesięcy to mu się odwidziało i juz mu sie bardzo podoba, podwarunkiem, że nie jest zmęczony:) więc już lada dzień możesz robić imprezki:)
Daria, jak się bawił sam, to już nie am co narzekać

Anna super razem wyglądacie:) Mati wyciągał rączki do jabłuszka, natomiast Staś do piwa tatowego, aż mu się oczka świeciły!
teraz opis nocki: o 23.33 dał sie oszukać herbatką i jadł dopiero o 5:D no i tyle z dobrych wieści, Staś kaszle i to bardzo nieładnie... coś czuje, ze przez ten wczorajszy Kościół, jeszcze ściągnęłam mu czapeczke... mam nadzieje, ze do jutra mu przejdzie, bo nam się wyjazd zmarnuje ( jeszcze nie pisałam) znowu do Rodziców jade na caly tydzień. Dałam mu flegminy, mam nadzieje, że mu przejdzie:( tak mi sie juz w tym krakowie nie chce siedziec;/
dziewczyny, czuć wiosnę w powietrzu!!

miłego!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Daria23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 0
Laski jakie dajecie przekąski swoim pociechom????
- Kamykowa84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kochamy Cię Dominiczku!!!

Kejtlin mój gada "ba-ba", "ga-ga","gu-gu", itp i dużo piszczy

Bidol sto latek dla Sebka

Majówka Dominik też nie lubi wrzawy i hałasu
MamamEmilki ooo to zaczyna się raczkowanie u Ciebie

Daria ślub coraz blizej.....
Olga oglądałam "Przepis..."

- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)

bidol wycałuj Sebka bardzo mocno

- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Prababcia nie moze oderwac sie od Miro wiec postanowilam ze napisze do was przy kawce.
U nas nocka masakryczna, pewnie dlatego, ze w nowym miejscu nie przyzwyczajony, budzil mi sie co chwile. Moja mama rano miala do pracy isc i zamiast spac to przyszla do nas, wziela mlodego wlozyla go do wozka i zaczeal nim trzepac

Wszyscy za nim szaleja, wydzwaniaja kiedy go do nich przywioze, chyba musze wyznaczyc jakis grafik, kto kiedy moze sie nim zajac

Najbardziej mi tylko szkoda mojej siostry bo biedna uczy sie caly czas do matury, a ja jej jeszcze glowe susze ze chrzestna bedzie. Ale nie powiem, zajmuje sie mlodym jak ma chwilke wolna. Z reszta, kto za nim nie szaleje, nawet moj tata sie nim zajmowal rano, za co bym go niepodejrzewala

Maly jest rozchwytywany wiec ja mam wiecej czasu dla siebie (nareszcie!!)
A teraz musze zmykac, bo prabacia nie wie jak pampersa zmienic

- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- MamaEmilki
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- MamaEmilki
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Wlasnie probowalam wyjsc na spacer, ale nie daje rady, chodniki nie odsniezone, a ja mam wozek pozyczany z rozklekotanymi kolkami i sie boje ze sie wszystko rozwali. Dobrze ze sklep mam obok to daleko nie musialam isc. Musze chyba pozyczyc inny od kogos...
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ignaś po Viburcolu ożył

- km
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

bidol- wszystkiego najlepszego dla synka, to juz duzy chlopak z niego

Olga- jeszcze chyba za wczesnie by isc do lekarza, skoro tylko zaczyna kaslac, u nas to by cie nawet nikt nie przyjal z takiego powodu, ja jak tylko zaczyna sie cos dziac to od razu daje wit.c , a lekow to bym raczej zadnych sama nie dawala bez konsultacji z lekarzem, poki co chyba nie ma co Ignasia faszerowac lekami.
A co do raczkowania, to u nas tez non stop leza dwa koce w salonie na podlodze i mnostwo zabawek, kacper uwielbia sie nimi bawic, a najbardziej to turlac po calym pokoju, a od kilku dni pomalu zaczyna raczkowac, tylko w taki dziwny sposob przypomina to bardziej czolganie . Caly czas za nim biegam bo ciagle cos wyciaga z szuflad

majowka- moj tez czasami ladnie sie zachowuje w gosciach a czasami jest taki marudny, przewaznie jest tak jak jest za glosno i za duzo nowych twarzy, wtedy od razu placze i chce byc tylko u mnie na rekach, a jak wracamy do domu to od razu happy

mmgratulacje z okazji kolejnego zabka. Ty to masz dobrze z tym twoim mezem. Jejciu u ciebie tez tak zimno ? bo u nas codziennie 1 stopien, ale pocieszam sie ze za tydzien juz ma byc ciagle z 10 na plusie

Daria ja mojemu daje mala przekaske zawsze po sniadaniu,przewaznie male kawaleczki chlebka z mojej kanapki

m&m korzystaj z wolnego i pomocy przy malym,udanego wypoczynku zycze

Dziewczyny ktore juz robily chrzciny mam do was pytanko, czy tez musialyscie miec jakies przygotowania przed chrzcinami ? Bo u tesciowej w kosciele ksiadz cos takiego wymyslil dla rodzicow i chrzesnych. Jo o tym pierwszy raz slysze, gdzie tez jestem jzu chrzesna, u mnie w kosciele czegos takiego nie ma. Poza tym moj szwagier ktory ma byc chrzesnym tez mieszka w swindon i nie zdazy przyleciec na te przygotowania, wiec ksiadz sobie wymyslil zeby tutaj zrobil w polskim kosciele, a tutaj czegos takiego tez nie ma

- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U nas zawsze pediatra zbada,nawet z kaszelkiem niewielkim,bo u takich małych dzieci to dzisiaj kaszel,a jutro już może być zapalenie płuc

- km
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-