BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 3 miesiąc temu #570025 przez Misiowa
Daria, Maksiu super wasze chlopaki:)

Bidol Twoja Kamka ma takie same waleczki jak moja Hancia:) do schrupania!

Majowka wszystkiego najlepszego!!

Kamyczka mam baaardzo nudna prace a dosc odpowiedzialna i za kiepskie pieniazki. A najgorsze jest to ze pracuje z paniami w wielku 55+ i sa poprostu okropne. Takich leserek i kretaczek nigdy w zyciu nie poznalam.

Krecik jak sie czuje Stasiu?

Kejtin super Julcia raczkuje! Jaka mala zdolniacha:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #570103 przez Olga
Dżasta co tam u was słychać :unsure: Odezwij się :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 miesiąc temu #570107 przez bidol
Maksiu -nie przepraszaj. Błażejek słodziutki. Ale zasuwa juz :)

Krecik - uwielbiam promocje. Ja ostatnio tez 2 pary kupiłam. Koniecznie poprosimy zdjecie modnego Stanisława:)

Misiowa - a wiesz jam dawno Hanusi nie pokazywalas. Musisz sie poprawic. Cos wslominalas o sesji w sukieneczce - :) no nie daj sie prosic.

A tak wogle to ja od kazdej mamy poprosze o aktualizacje. Duuuuzo zdjec poprosze :) juz my sobie z Kamka popatrzymy :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #570274 przez Anna77
To ja o dziwo, przywitam się pierwsza :)

Mam chwilkę, bo duże chłopaki każdy na swoim treningu, Kuba u babci, a Mati śpi.

Zaczynam tęsknić za przespanymi nockami... Na razie światełka w tunelu nie widać. Mateusz budzi się niestety jak śpi w łóżeczku, ale próby podejmujemy :)
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #570286 przez Anna77
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #570309 przez bidol
Ania - alez Matuś śliczny. A jaki duzy juz. Piękny i jakie śliczne oczka takie niebiesciutkie ma. Ochh marzenie. I do chłopakow Twoich kropla w krople podobny :) ja poprosze. Jeszcze :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #570311 przez MamaEmilki

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 3 miesiąc temu #570314 przez Anna77
Bidol no właśnie te oczka ... Kuba też długo miał takie niebieskie. Teraz ma zielone, po mnie. Ciekawe jak to będzie z Mateuszem. Myślałam że będzie miał takie ciemne, brązowe jak Kamil - on ma takie psotne i zalotne te oczka ;) i w dodatku sam o tym wie i perfidnie to wykorzystuje, he he. Do mnie też tak czasem próbuje, jak coś chce. Wtedy zawsze tak na mnie patrzy... no i muszę wtedy go sprowadzić na ziemie i powiedzieć, że na mnie te jego numery nie zadziałają, he he. Oj zawraca w głowach tym dziewczynom ten mój najstarszy synek :silly:

12 lata 3 miesiąc temu #570327 przez Olga
Hej dziewczynki.

My dzisiaj do 9 pospaliśmy :lol: :lol: :lol: ale z racji tego,że Ignaś wypił na noc tylko 200 kaszki,to juz o 6.15 zaczął się kręcił,więc szybko zrobiłam mu 240 kaski i na szczęście usnął przy niej :lol: ale się wyspalam :) mógłby tak codziennie spać chociaż do tej 9 ;)

Maksiu,ale masze wesoło z Błażejkiem :silly: ja też tak chcę :)

Anna,niebieskooki Mateuszek-śliczny jest,a jaką ma plazmę ha ha :lol: Ignasia też oststnio pralka zaciekawiła,niestety na stojąco i długo nie wytrzymałam go tak trzymać ;) Co do naszych nastolatków,to tak kolej rzeczy,ja już za teściową robię,ciagle muszę coś szykować na przyjście zięcia ha ha :lol: Dzisiaj zmiana córka jedzie do teściowej na obiad ;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #570398 przez Majowka
czesc dziewczyny,
dzieki za zyczenia :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
bardzo bardzo dziekuje!

Mati sliczny chlopczyk! a jaki wpatrzony w pralke! hehe

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #570423 przez Anna77
Majówka Lucasek świetny!! No i piękne zdjęcia jak zwykle.

Olga ciekawe kiedy ja poznam dziewczynę Kamila. Jest chyba bardzo zaangażowany. Na urodzino-walentynki kupił jej Martensy :ohmy: Musiałam mu się ciut dołożyć, ale i tak wydał wszystko ze swojej kasy, a tanie to one nie były. Byłam w ...delikatnym szoku.

A właśnie, słuchajcie zbieram się do kupienia pchacza. Poproszę o opinie. Majówka kiedyś pisałaś chyba, że ten Fisher Prica jest niski i chyba coś wspominałaś o Chicco, ale nie wiem czy dobrze kojarzę. Olga Wy chyba też macie? Dajcie znać co polecacie.

I jeszcze jedną mam prośbę. Chyba przymierzę się i zacznę zbierać na aparat. Niestety nie zapisałam modeli, o których pisałyście. Majówka, MM, Bidol podajcie jeszcze raz te Wasze wypasione sprzęty.

Wiecie co, obejrzałam pierwszy odcinek nowe serii Przepisu na życie, no ciekawe co będzie dalej... No i wczoraj skończyłam oglądać ostatni sezon "House'a" - bardzo go lubię. W sumie bez telewizora jest fajnie. Oglądam to, co chcę a przede wszystkim kiedy chcę i gdzie chcę.

12 lata 3 miesiąc temu #570426 przez maksiu
Hejka lucasek super my juz u rodzicow, maks zajety z wujkiem(moim bratem) a blazej na zmiane u dziadka i babci na recach

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #570437 przez Olga
majowka lukasek ma taka delikatna urodę-sliczny jest :kiss:

Anna ja mam Fisher Price i jak dla mnie wydaje się dobry,bo raczej duzo maluchy nie śmigną już teraz.Nie mam porównania z wyższym,ale na tym etapie nasz jest dla Ignasia idealny :) u nas już na dniach rocznica związku mojej córki z chłopakiem,więc jest co świętować ;)

maksiu to odpoczywaj,jak masz tylu pomocników

Ignaś oglada Mini Mini :)

Taki jestem zły,jak się obudzę :angry:

I za karę w lóżeczku ha ha :lol:

Zdjęcia z telefonu,słabej jakości,ale coś ostatnio wcale nie chce mi sie aparatu wyjmować :(

Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #570467 przez Anna77
Olga ale duży ten Twój Ignaś. Fajny chłopak z niego rośnie :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu #570476 przez Olga
Bardzo go kocham Aniu i nawet nie wiem,jak by teraz wygladało moje życie bez niego.Nie był planowanym dzieckiem (oczywiście przeze mnie),ale będzie synusiem mamusi :kiss: :kiss: :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka