BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 2 miesiąc temu #569618 przez maksiu
aniu moj maz z tesciowa jest za pan brat wiec on i tak nie jezdzi wiec jak jade to albo na chwile albo na weekend to sama bez niego, moj maly ma kolejna drzemke
Aif kochana niby tak ale wazy malo w sumie to nie wiem ostatnio jak bylam z nim na poczatku bodajze lutego na kontroli z tym kaszlem to wazyl 7200 ale sie wiercil i dokladnie go nie moglysmy zwazyc dzis jak bede u kolezanki to go zwaze w ciuchach i mniej wiecej te ciuchy odejme i zobaczymy jak to bedzie a najdokladniejsza waga bedzie w poniedzialek bo mamy szczepienie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #569626 przez bidol
Aaaaa DZASTA WIDZE CIE !!!!!! Co u Majci????

12 lata 2 miesiąc temu #569682 przez Daria23
Hej Kochane i ja się przywitam:)My dziś wkońcu wyszliśmy na dwór ale się cieszyliśmy że wkońcu nie pada śnieg:)
Tymuś grzeczny i bardzo uśmiechnięty chyba mu dziąsełka troszke odpuściły...ale wciąż szczerbolek z niego:)

M_m-ale się uśmiałam z tej historii na basenie-biedny Oli jakieś stare tyłki musiał oglądać:P
Maksiu-Błażejek słodziak jak zawsze:*
Misiek znalazł na tablicy zestaw zabawek i pojechał po nie Tymi będzie znowu się cieszył on z każdej nowej zabawki się cieszy:)Zobaczcie opłaca się za stówke taki zestaw?
tablica.pl/oferta/super-zestaw-zabawek-w...7539100d56;r:9;s:143
wiem że one nie są oryginalne i nowe ale teraz przed weselem nie mamy kasy na droższe zabawki

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #569719 przez bidol
Maksiu - Błażejek słodki :)

Daria - nowy awatarek - :) słodki :) a co do zabawek to mało ważne dla dziecka czy są nowe i oryginalne :)

wiem wiem dziewczyny że przesadzam - ale moja siostra i jej mąż - uhhhhhh :dry: no i szwagier - mam już dość - po prostu u Nas w rodzine jest dużo dzieci i teraz wszyscy już mają odchowane i się mądrzą :dry:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #569732 przez Daria23
Bidol-dziękujemy za zauważenie awatarku:)
A co do tekstów też bym się nie przejmowała ja ostatnio gadałam z taką laska (jak Tymi miał jeszcze 6mies) i coś na temat dzieci weszłyśmy i mówie jej że Tymek nie siedzi jeszcze a ona ale jak to pół roku i nie siedzi???i wielkie zdziwienie albo mówie że nie ma ząbków jeszcze a ona no co ty gadasz i znowu wielkie zdziwko uffff myślałam że ją palne tam wtedy:)

Nie mogłam się powstrzymać bo Tymek tak tu śmiesznie ale słodko wyszedł:P
i ma małe oczy chociaż raz:)
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu #569786 przez bidol
Daria - oj od obcych to jeszcze bym jakoś wytrzymała - warknęła bym i tyla. A w rodzinie to jak się tylko zdenerwuję to zaraz się dziwią że ja przewrażliwiona jestem i takie tam.
Rodzina fajna sprawa ale oni tak uwielbiają podpuszczać się wzajemnie - niby w żartach ale kiedyś bardzo się przez nich kłóciliśmy z Jędrulą :dry:

Tymcio - boooski - no bym go nie poznała z tymi maleńkimi oczkami :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

to i ja się nie powstrzymam - to moja kluseczka :lol:
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu #569791 przez kejtin
dzieki w imieniu malej :)

Bidol - to byl odruch jak polozyli mi ja na brzuszek powiedzialam Julia i tak zostalo :D Pasowalo to do niej bardzo ! :) i ot tak w ostatniej chwili zmienilo sie imie :)))
a co do gadania innych, ja tez slucham ze mala jeszcze nie siedzi, a ze nie gada.. a dlaczego a powinna etc... , olewam:) I staram sie rozwijac w niej to co juz sama umie, bo kazdy krok to sukces! :) I wazne by w swoim tempie :)

Mala raczkuje glownie przez to ze lubi nasladowac mnie czy babcie:) Dziadek tez tak z nia cwiczyl i sie mala nauczyla raczki klasc, bo pupa juz dawno byla w gorze :)

Za to teraz trzeba miec oczka dookola glowy, coraz szybciej mala smiga:)

Weekend! :)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #569792 przez Olga
Jestem dopiero.

Moja Olga próbuje uśpić Ignasia ha ha,ale się zdziwię,jak jej się to uda ;) Zarobi 10 ode mnie ha ha :lol:

Koleżanka była,posiedziałyśmy z 1,5 godz.Brzuszek ma już tak spory,może uda jej sie urodzić w roczek synusia ;) Jej szymuś jest miesiąc starszy od Ignasia i zasuwa na czterech po całym mieszkaniu,wstaje w łóżeczku,a jak się bawi samochodami,normalnie jeździ nimi i warczy sobie ha ha.Ignaś w porownaniu z nim jest 100 lat za murzynami ha ha,ale też się tym nie martwię,bo każde dziecko rozwija sie inaczej,no i niektore dzieci omijają niektóre etapy ;) u nas chyba tak będzie jednak z raczkowaniem :)

Majówka sto latek z okazji urodzinek :kiss: :kiss: :kiss:

kamyczka wszystkiego najlepszego z okazji imieninek :)

m m nie mam dla Ciebie pocieszających wiadomości,takie dzieci,które od początku wymagają sporo naszego czasu,raczej się nie zmieniają ha ha.Moja Olga do dzisiaj mnie wykańcza :lol: a mój tato mnie pocieszał,że z każdym rokiem będzie lepiej :(

Daria,Maksiu słodziaki z tych waszych chłopaków :kiss: :kiss: :kiss:

UDAŁO JEJ SIĘ,UŚPIŁA GO BEZ WIĘKSZYCH PROBLEMÓW :lol: :lol: :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 miesiąc temu #569859 przez Kamykowa84
Olga -dzięki za życzenia :kiss: hahahahaha ale widzisz udało się Oldze hheheh
Bidol Kamcia cudna, a udka ma jak nasz Dominik :blink:
Daria Tymcio superancki i rzeczywiście to pierwsza fotka,na której ma małe oczka :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #569862 przez Olga
Ja tam bardzo lubię u małych dzieci takie udka,bym je mogła całować caly dzień.Ignaś nie ma takich fałdeczek,bo ma długie te nogi,ale do chudych nie należy,za to jak będzie mi skaner działał,to wam pokażę jakie moja Marika miala ha ha :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 miesiąc temu #569876 przez maksiu
No jestem hapyyy udalo mi sie zalatwic kase na wozek jupi tego mojego meza to musze solidnie kopnac w dupe zeby cos zrobil, \

Bidol moj blazej ma pulpasne nozki ale twoja kama to wg ma grubasne takie slodkie
Daria a tymni boski

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #569886 przez maksiu
mama mowi ze tu mnie nie bylo jeszcze :)

przepraszam ale nie moglam sie powstrzymac :)

12 lata 2 miesiąc temu #569889 przez Anna77
Maksiu he he, świetne te fotki :) Aż się roześmiałam. Taki mały - wszędobylski. Ucałuj go :kiss: :kiss: :kiss:

Bidol Kamcia przesłodka :)

Daria poproszę więcej takich roześmianych zdjęć Tymka. Rewelacja :)

12 lata 2 miesiąc temu #569944 przez maksiu
Kochane ja juz dzis uciekam bo musze blazeja wykompac i sama wskocze do wanny, jutro sie do was odezwe ale to juz od mamy bo biore laptopa ze soba wiec bede miec kontakt z wami :)

12 lata 2 miesiąc temu #569975 przez krecik
Kochane, maleństwa śliczniutkie:P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a u nas dzień pełen wrażeń: galeria:D Stasiowi sie w spacerówce podobało,a le największa radość była jak się go wzięło na ręce i nosiło, główka we wszystkie strony i banan na ustach. Nie obyło się też bez zakupów, oczywiście nie dla nas, bo chodziliśmy tylko po sklepach dla maluszków, choć ja nawet zrzuciłam okiem na śliczniutki komplecik bielizny,ale jak to bywa w takich przypadkach, cena była odwrotnie proporcjonalna do ilości materiału;/

Z zajeb.. okazji Stasiowi się dostały wypasione rurki z c&a, uwaga za 19,99:D Od razu zakupiliśmy drugą parę, bo dziś sie wybraliśmy w odwiedziny do nowego kumpla Stasia, Filipka. Filipek ma już całe 8 dni. Staś był nim zachwycony, głaskał go i chciał polizać:D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka