- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- daners
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

rany u nas minus 10 brrr az niechce sie wychodzic z domu

zreszta sprzedalam moj stary wozek a on byl tak zabudowany ze na mrozy mozna bylo isc a teraz..... lekka spacerowka wiec dzis kismy w domu

Słoneczko - najważniejsze żeby niezamartwiac sie bo wiadomo masz dla kogo zyc wiec duzo sily i pozytywnego myslenia podrzucam.
Moja mama tez miala raka szyjki i jest starsza osoba ;] a zyje i ma sie dobrze

Bidol zaden wstyd co do gotowania ;] z checia zgapie pulpeciki hmmm z czego je robisz? z mieska jakiego? za mna chodzil własnie sosik do ziemniaczkow ale zielona ze mnie masa jak go zrobixc heheheh kasza kus kus drobniutka wiec pewnie smialo i moglabym mojemy podac a jaka kasze dajecie? dajecie jakas?
z twoich linków mam rajstopy do raczkowania i nakolanniki

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Daria23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Dziś mega słońce więc spacerek się wkońcu szykuje..
Mykam sprzątać bo mały wkońcu usnął
Majówka-gratuluje słowa mama:*
- Anna77
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jesteśmy już w "piątkę"

Słoneczko przepraszam ze tak późno. Wczoraj przeczytałam i cały wieczór myślałam. Kochana, może Ci to pomoże, więc napiszę. Żona naszego przyjaciela dowiedziała się o raku szyjki, kiedy ich córeczka miała niespełna rok (ku przestrodze dla pozostałych dziewczyn - cytologia robiona 3 miesiące wcześniej była czysta !!!!!). Było ciężko, ale wiedziała że ma małą i męża. Poddała się leczeniu i .... dzisiaj jest w porządku. Oczywiście kontroluje się cały czas, ale jest już na prostej. Mało tego - właśnie zaczynają starania o drugiego dzidziusia

Majówka he he ten sposób na pobudzenie dzieci jest najlepszy. No i właśnie najlepiej na podłodze i prędzej czy później zadziała

A ja się pochwalę, że od wczoraj Mateusz przepięknie robi pa pa.
Kuba już dzisiaj poszedł do przedszkola, a Kamil ma do końca tygodnia zostać w domu - ma zapalenie gardła. Oj coś mi się wydaje, że go nie utrzymam tak długo. Mateusz ma dołączone dwa leki wziewne - dla wtajemniczonych: Pulmicort i Ventolin. Mam nadzieję że to już ostatnia prosta i się wykaraskamy.
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)

U nas od paru dni jest tylko ba ba i ma ma,cieszę się strasznie i wydaje mi się,że to jest swiadome,tzn.mama,bo zawsze powie to wtedy,kiedy chce na rączki,albo jak jest u mnie,a dziewczuny chcą go wziąć,to odwraca się tyłem do nich i mówi mama

Katar nadal Ignaś ma,nie leci mu ciurkiem,ale jak mu ściągam gruszką (nie wiem czemu,nie mogę się do aspiratora przekonać,chyba jestem starej daty),to ma takie gluty,a jak się biedy drze wtedy,aż mi go żal

bidol z Twoich linków chyba nic nie zamówie,no może ten walec,tylko czy warto w naszym przypadku

- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Słoneczko - myślałam o Tobie całą noc. I chcę żebyś wiedziała że my na serio to przeżywamy razem z Tobą

tak jakoś mnie naszło

Ania- no to gratuluję - ależ te nasze dzieciaczki już mądre

a wszystkie metody od Ciebie zgapiam- mam nadzieję że pomogą

Kamka umie pa pa pa - i mówi przy tym ta ta ta

Majóweczko - gratulacje-

Daners- ja tylko kus kus daje- bo sama nie przepadam za innymi kaszami

marchewkę i pietruszkę scieram na tarce dodaję troszkę wody i masło - gotuję i dodaję pulpeciki - całość jeszcze gotuję jakiś czas i gotowe

a powiedz jak się sprawują te rajstopy i nakolanniki ??
o jacie - taki mróz - ja nawet nie wiem bo w domu siedzę non stop

- Misiowa
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Sloneczko bardzo mocno Cie przytulam! Trzymaj sie dzielnie i nie zalamuj sie kochana. Jestes silną, młodą kobietą i jeszcze wiele przed Tobą. Z pomoca meza i synka szybko rozprawisz sie z choroba. Najwazniejsze ze tak szybko ja wykryto.
Kamyczka jak meza oko? Wszystko w porzadku?
- daners
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

napewno zrobie w sobotke;] bo dzis wlasnie ugotowalam zupke. U mnie Filut lubi jarzynowa z pomidorkami najbardziej

a nakolanniki hmm wsumie maja te anty gumki poslizgowe ale niestety to chyba na jakies nózki patyki;] bo mojemu to rozcielam bo na udach to ciasne takei bylo zreszta uzywalam tego dwa razy mial i brzydko w tym wygladal wiec dalam seeee spokoj ;] a rajstopki w sumie bez rewelacji

- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Olga - Ty chyba pytałaś mnie o homeopatię?? a ja z tego wszystkiego zapomniałam odpisać

a więc tak
ALLIUM CEPA 7CH - na katar wodnisty - co 3 godz 3 granulki
KALIUM BICHROMICUM 9CH - gęsta wydzielina - j.w
PULSATILLA 7CH - na gęsty katar - j.w
my mamy pierwsze dwa - i katarek kończy nam się po ok od 2-4 dni

- km
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

bidolek ja z tego twojego zestawu

A bedziemy w pl do 3 kwietnia

Olga kladz Ignasia jak najczesciej na podloge, w koncu sie przyzwyczai, kacper tez na poczatku turlal sie po calym pokoju a pozniej obczail czolganie

AiF pytalas sie chyba czemu myje zabawki, caly dzien sa na podlodze, kazdy po niej chodzi, pozatym kacper strasznie ulewa wiec sa okropnie brudne na wieczor, poza tym juz raz mial plesniawki i nie chce miec powtorki

U nas tez dzisiaj taka zimnica byla rano -5 szok

- Anna77
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jesteśmy już w "piątkę"

Nie wiem która pytała, ale ja na przykład używam czasem kaszy jęczmiennej. Z kuskusem to fajny pomysł, muszę zrobić też Matiemu, bo akurat mam. Z tym że kuskus to raczej rodzaj makaronu niż kaszy. Jest zrobiony z semoliny, czy też pszenicy durum tak jak makarony.
Mateusz zjadł obiadek i śpi. A ja zasuwam do sklepu po prezent dla Kuby i odebrać go z przedszkola. Dobrze że jest Kamil w domu, bo bym nie dała rady.
- maksiu
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja
SLONECZKO KOCHANA WSPOLCZUJE I TAK JAK DZIEWCZYNY JESTEM Z TOBA KOCHANA
A my dzis bylismy na pobraniu krwi i po zywnosc no i o dziwo dla dzieci do 3 lat dawal;i normalne paczki kaszy mleczno ryzowej z bobovita od 9 miesiaca wiec dostalam 4 paczki i 6 butelek soku z bobovita 300 ml
a tak to ok mnie starsznie glowa cos boli niewiem czy cisnienie czy co dzis robilam pasztecik bo ostatnio mojemu mezowi smakowal tak ze chwila momentt i pusto
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

km staram kłaść go jak najczęściej,ale on jak nie ma ochoty,to taki płacz jest,że i tak go na rękę biorę

bidol dzięki za homeopatię,zaraz sobie gdzieś zapiszę te leki

- anszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-