BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 1 miesiąc temu #591702 przez bidol
Anszka - Tata jutro ma miec rezonans magnetyczny bo znaleźli coś na nerce i śledzionie :( modle się żeby to nie było to co myśle :(
A Sebek już dobrze- :)
ale juestem już strasznie zmęczona - Ola i Seba są strasznie dobijający - ojjj :dry: a tu czas już o świętach myśleć - znowu święta u Nas :( brrr :dry:

Olga - dobrze że Ignaś już lepiej :laugh:

Ania- też jakaś taka nie do życia jestem a lenia mam że hej :blush:

Krecik - dziki za opinie- :kiss: ale się masz ze Stasiulkiem :lol:

no właśnie - Kamilce takie coś na ramionku się zrobiło - tak duużo krostek i co dzień to więcej :( smaruje alantanem i nie poprawia się :(

Misiowa - nutella - mniammm :S ja zamiast chudnąć na wiosnę to chyba nabieram :angry:

AF - taak - następny kroczek to raczkowanie - :lol: my powoli sie chyba rozkręcamy - ale widzę że Kamila woli się bawić- wkłada klocki i wyjmuje no i pokazałam jej jak się wierzę układa i też stara się tak robić - potrafi klocek na klocek postawić :lol: - jestem z niej taka dumna - :lol: ona rozwija się umysłowo i do raczkowania jej nie spieszno :lol:

a co do ząbków Filipka- to spróbuj w dzień mu dać obraną marchewkę- ja wcześniej wkładam do lodówki i Kamka sobie ją gryzie i cycha :lol: widać że sprawia jej to przyjemność :lol:

Kamyczka - to zdrówka dla męża :kiss: chyba nie musisz się martwić o Dominisia- waży dobrze :lol: a Moja zmorka więcej nie zjada :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #591739 przez Misiowa
Kamyczka mocno trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze z oczkami meza:) Ja Hani ledwo wmuszam 140 gr obiadku a deserkow wogole nie chce jesc, pediatra mowi zeby probowac jednak zwiekszac te porcje ale ciekawa jestem jak;) Poki Dominik ladnie przybiera to mysle ze nie masz sie czym martwic:)

Olga ja tez ogladam Przyjaciolki;) I lubie tez Prawo Agaty:) Ja wogole jestem serialowa fanka :D

Bidolku mam nadzieje ze wszystko z tata bedzie dobrze! Pieknie Kamilka sie rozwija! Wow Hania to nawet nie wie o co chodzi z tymi klockami :D

12 lata 1 miesiąc temu #591751 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 1 miesiąc temu #591754 przez bidol
Misiowa- sama jestem w szoku że tak wszystko łapie :lol: wszystko ogląda ze wszystkich stron - i przygląda się wielu rzeczom - klocki do garnuszka z fishera wyjmuje - wrzuca - przykrywa - ojj ślicznie się bawi :lol:
dziękuję :kiss:

Dżasta - widzę Cię :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu #591799 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 1 miesiąc temu #591864 przez AniaiFilip

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #591886 przez AniaiFilip

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #591984 przez krecik
jejku, wykończy mnie ten chłopak, już ponad godzinę próbuje go położyć, teraz "usypia" w łóżeczku-drze się, ale nie ma innej rady

noc też nie najlepsza, oj dały nam popalić te zmiany miejsca

ehh...

nie odpisuje bo nie mam siły, chyba jakaś deprecha wiosenna czy cos...

EDYTUJE: mała paskuda usnęła, z tego wszytskiego aż sobie śniadanie zrobiłam

12 lata 1 miesiąc temu #592014 przez Olga
Moj na szczęście już śpi,więc teraz druga kawka,ale ta już na spokojnie :) U nas zabawki dzisiaj poszły w odstawkę,bo Ignaś przez pół godz.bawił się najpierw żelazkiem (oglądał z każdej strony,chyba już planował,jak go w przyszłości rozkręci),a jak odkurzyłam cale mieszkanie,to przejął odkurzacz :silly: mały majster z niego :lol:
Pogoda u nas podobna jak wczoraj,mrozek,ale z pięknym słoneczkiem,dlatego spacerek nam się szykuje :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 miesiąc temu #592082 przez Kamykowa84
Hejka mamusie :blink:
My dziś też się wybieramy na spacerek i do Reala,jak mały się obudzi i zje :blink:
Olga,to masz kolejnego pomocnika w domku :blink: Dominik jak odkurzamy nieruchomieje dosłownie i wszystko można przy nim robić :lol:
AiF ja karmię piersią rano czasami pod wieczór i w nocy :blink: nie wiem jak poznać czy on juz chciałby te większe słoiki zajadać :unsure:

12 lata 1 miesiąc temu #592096 przez Olga
kamyczka jak Dominiś będzie chciał zjadać więcej,to Ci da znać.Ma dobrego cycusia i mu więcej nie trzeba,a zobacz,jak ładnie przybiera.Wcale nie myśl o tym,najważniejsze,że je już inne rzeczy,a widocznie tyle mu starcza.Ignaś teraz np.zjadał może troszkę większą polowę dużego,a nieraz tylko połowę i się nie martwię,a zjadał już po całym :) Dzieci wiedzą,ile im potrzeba ;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #592128 przez bidol
Doberek.

U nas nocka mozliwa :)

AF - to super ze gryzak pomogl :)

Kamyczka - Dominis wie ile chce. Bdyby byl glodny to dal by Ci znac :)

Olga - no to bedziesz miala mechanika w domu :) Kamilka własnie czyta ksiazeczke :) przekreca kartki i oglada wszystko z wiekim skupieniem :)

Dziewczyny u Was taka ładna pogoda??? U Nas masakra :( wiatrzysko i snieg - swiata nie widac:( i strasznie zimno :(

KM - ojj kochana nie mam dobrych wiesci - swieta raczejod sniegiem beda - jest okropnie. Nawet najgorszego dni w srodku zimy tak nie bylo :(

12 lata 1 miesiąc temu #592138 przez Olga
bidol u nas pod słońce już 10 stopni,wiem,że jest mroźne powietrze,bo mama mi pisała,ale przez okno to ślicznie jest na dworzu i już od niedzieli ma być coraz cieplej :)
Ja to widzę jaka jest rożnica między dziewczynką,a chłopcem.Ignasia jedna książeczka interesuje ( z autami ha ha ).Jak je,to przewraca te sztywne kartki i tylko mi ogląda,gdzie traktor,gdzie kółko.Jeszcze ptaszki w oknie go bardzo interesują i kwiatki na stole w wazonie :) a córki to miały tone książeczek (kurcze wszystkie wydałam,ale może je jeszcze odzyskam ) i podobnie jak Kamilka ogladały,a nie tylko "wwrrr".

12 lata 1 miesiąc temu #592189 przez AniaiFilip

12 lata 1 miesiąc temu #592234 przez słoneczko
czesc dziewczyny

nieodzywalam sie bo cos pech mnie przesladuje wczoraj zginal moj wujek zostawil 4 dzieci :( jakis mlody pijany chlopak wjechal czolowo w niego. moja ciocia zamknela sie w sobie siedzie od wczoraj w fotelu i sie nierusza niechce nic jesc:(

jade dzis popoludniu do niej i kuzynek :( co za tragedia:(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka