BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 1 miesiąc temu #592242 przez słoneczko
Bidol twoja Kamka pieknie sie rozwija jaka inteligentna, jak ja Pawelkowi daje ksiazeczke to ja je zamiast ogladac, a pokrywke od garnuszka to rzuca po calym pokoju.

Olga Ignas bedzie majstrem;) przynajmniej bedziesz miala kogos do pomocy jak cos sie zepsuje

AniaFilip p jakim gryziaku mowisz ? bo niejestem w temacie?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #592246 przez bidol
słoneczko napisał:

czesc dziewczyny

nieodzywalam sie bo cos pech mnie przesladuje wczoraj zginal moj wujek zostawil 4 dzieci :( jakis mlody pijany chlopak wjechal czolowo w niego. moja ciocia zamknela sie w sobie siedzie od wczoraj w fotelu i sie nierusza niechce nic jesc:(

jade dzis popoludniu do niej i kuzynek :( co za tragedia:(

Sloneczko - ale tragedia - Boze - wspolczuje strasznie. Zycie jest takie kruche... tule mocno. A masz dzis jesze ta wizyte z szpitalu?? Daj znac po...

Jestesmy z Toba.....

12 lata 1 miesiąc temu #592253 przez słoneczko
Bidol tak mam na 18 :(

12 lata 1 miesiąc temu #592264 przez anszka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 1 miesiąc temu #592462 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 1 miesiąc temu #592467 przez AniaiFilip
Dana- gdzies ty sie podziewala :unsure: :)

12 lata 1 miesiąc temu #592469 przez krecik
Staś dopiero teraz ma druga drzemkę

Kamyczka,
mi się wydaje, że dobrze dostaje jeść, ja dla własnej wygodny zastapilabym kolacyjne karmienie kaszką- może pospałby dłużej:)Pozdrowienia dla męza

Bidol jak wczoraj przetrzymałaś naszą gwiazdeczkę to dlużej dzisiaj pospała? my na nogach od 6.04 i jeszcze o 5 stękał

anyszka mój też uwielbia książki w taki sposób;) po cichu mam nadzieje, że oddiedziczy po mnie pasje do czytania, a nie po Tacie-oglądanie obrazków. Co do łóżeczka, my mamy takie i jestem mega zadowolona, jest jeszcze wersja bez podwieszanego dna( środkowy poziom), allegro.pl/caretero-lozeczko-medio-safar...osc-i3069678968.html

AIF u nas też dolne wyszły bez problemu, z górą były problemy-dodatkwo był jeszcze wtedy chory

słoneczko już nawet nie wiem co Ci napisać:(

ME, Maksiu, Chłopek i reszta?

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #592487 przez anszka

12 lata 1 miesiąc temu #592490 przez anszka
Krecik - a do tego łóżeczka dokupiłaś zwykły materac?

12 lata 1 miesiąc temu #592493 przez Olga
U nas też druga drzemka od 20 min.a co za tym idzie kolejna kawka :)

słoneczko tak się cieszę,że się odezwałać :) Bardzo mi przykro z powodu śmierci wujka,nigdy człowiek nie wie,kiedy jest jego ostatni dzień :( a takie tragedie rodzinne zazwyczaj ciągną się seryjnie :( żobaczysz,że wszystko się ułoży i nastąpią w końcu spokojne lata :kiss:

anszka mój siostrzeniec też był taki majster,od małego z rurą od odkurzacza chodził i wszystkie popsute sprzęty mu się zostawiało,to rozebrał do najmniejszej śrubki.Może Ignaś po kuzynie odziedziczył zapędy ;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 miesiąc temu #592500 przez bidol
Słoneczko - to koniecznie kochana daj znać jak juz będziesz po :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

AF - chyba też kupię ten gryzaczek - bo Kamka uwielbia jeść owocki ale gryzie za dużo i się krztusi :(

Anszka- ja tak jak AF mam Graco i to jest jedyne i właściwe łóżeczko Kamilki i jestem bardzo zadowolona- :lol: jest super wykonane i materiały są bardzo dobre0 nie jakieś sztuczne :) ale słyszałam że jeszcze te są ok allegro.pl/lozeczko-turystyczne-baby-des...lor-i3071060397.html

Krecik - hahaha - no mi się tylko wydawało że ją przetrzymam - bo jak z Wami pisałam to przytuliła się do mojej ręki i usnęła :blush: no i obudziła się o 6 rano :dry: później między nami się bawiła na łóżku no a później jeszcze usnęła i tak do 9 spała :lol:

Dana - widzimy Cię kochana- odezwij się :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: co u Szymka ???

AF - a no właśnie- szkoda nerwów mówię Ci - tu tyle dziewczyn się przewineło - hmmm- wpadają napiszą kilka postów i znikają- a my się zamartwiamy - czy dzieci zdrowe czy nic im nie jest ;) My już zgrana paczka jesteśmy i będąc jeszcze w ciąży obiecałyśmy sobie że --musimy się meldować -- bo reszta się zamartwia- bo różne sytuacje były - leżenia w szpitalu - podtrzymywanie ciąży i takie tam - :huh: więc na dobre i na złe jesteśmy tutaj zżyte ze sobą jak rodzina :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #592522 przez anszka

12 lata 1 miesiąc temu #592540 przez bidol

12 lata 1 miesiąc temu #592609 przez MamaEmilki

12 lata 1 miesiąc temu #592615 przez km
hej dziewczyny, chlopaki spia, ja mam dzisiaj wolne, wiec moge w koncu usiasc :) :)
Jakos nie mialam rano czasu wejsc, bo siorka farbowala mi wlosy, pozniej spacer, obiad,sprzatanie, teraz niestety pada :angry: a trzeba jeszcze na zakupy pojechac.
Jejciu dzisiaj w radiu mowili ze rok temu bylo o tej porze 16 stopni, pamietam jak w marcu w krotkim rekawku sie chodzilo i grila co tydzien robilismy tak bylo cieplo, a teraz :( a mowia ze klimat sie ociepla, chyba w Afryce :angry:

anszka my tez mamy tylko lozeczko turystyczne, materaca nie dokupowalam, jest w sumie dosc cienki, ale to dla plecow nawet lepiej jak sie spi na twardym :silly:

bidol ty mnie tu pogoda nie strasz :lol: bo dzisiaj spradzalam ze na swieta ma byc 16 stopni :lol: :lol:

AiF a to u was sa sloiczki gerbera? bo u nas tylko w polskich sklepach ale strasznie drogie chyba z 1.40 funta kosztuja :ohmy: , a ja za 12 duzych angielskich place 6 funtow. Tak sie dzisiaj zastanawialam w sklepie nad tym gryzakiem do owocow, ale nie za bardzo go rozumiem, czy on jest tylko do miekkich owocow, typu np maliny, bo nie za bardzo wyobrazam sobie jedzienie jablka przez ta siateczke :unsure:

sloneczko jejciu wspolczuje ci kochana, trzymaj sie , jestesmy z toba :)

kamyczka moze po prostu daj mu raz duzy sloik i zobaczysz czy zje tyle, moj np. nie placze z glodu albo ze chce jeszcze, sama na wyczucie mu daje, i zjada raczej duzy bez problemu, czasami jak juz nie chce to odrwaca glowe albo marudzi, zreszta to chyba widac po dziecku.

O slysze ze urwis sie obudzil :angry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka